Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@lucifera12 zeby aspon ty? My s @petkael si to odkrutime aj za vas 😀
@jajao dnes si urob pohodovy den, daj si vanu, citaj knizku, dobre bude... nedaj sa hned zastrasit, ak bude ctg a prietoky ok, tak ich myslim este presvedcis aby vydrzali.
A pri mne, no neviem kedy to prijde. V kazdom pripade som si myslela, ze do 40tt sa vobec nedostanem, ved maly isiel skor a teda za nim som sa tolko nabehala za cele tehu. Stale ho zdviham, vlacim. Este dlho som ho kojila... a nic 🙂
@lucifera12 to som si presne myslela aj ja, kojila som do posledneho dna (kontrakcie mi zacali, ked bol maly na prsniku rano v posteli - tak ako kazdy den). Dvihala som ho, bola som totalne aktivna cele tehotenstvo. Narozdiel od toho predchadzajuceho - ved to som len v robote sedela! A pri oboch som teda sla aj tak rodit v 94+4tt 😀
@lucifera12 budem pozerat rozpravky 🙂 a bude pohoda...
@celasapremenim juuj zavidime 🙂 aj my už chceme
@celasapremenim no ja som mala včera hamiltonov ...Dnes už cítim že sa pomaly dačo deje ..kríze.. podbrusko ...tak dufame, že dnes či zajtra to príde 🙂
To som rada, že už si oki celkom. .. 🙂
@jajao kokos ty čo robíš? Hádam len nerodis ? Či? ? 😀
@celasapremenim Áno robila ... úplne v pohode. .. necítila som to. .a vraj to strašne boli. .. tak neviem či ona to robí citlivo alebo či pomohlo cvičenie s epinom ... 🙂
A dobre ti aj v noci buva ? Už sa teším keď aj ja budem mať malého pricucnuteho na sebe 🙂
@celasapremenim no tak super 🙂
Ďakujem ... dúfam, že sa nám to pohne lebo ma zase chytá zúfalstvo :-/
Ozaj ako vyzera Marcisova? Neviem ktora to je.
@lucifera12 tak sa vidíme dievčatá zajtra 😉 Inak ja tiež neviem ako vyzerá
@lucifera12 @petkael taka mlada, hnede vlasy, trosku silnejsia 🙂. No, ze kukne primar a uvidime...vidim to na ten prostaglandin. Oxytocin nechcem 🙂.
Peti, co brusko? Prides uz v noci? Momentalne je klud, ziadne porody 😉

Striedaju sa rano o osmej. Chuda bola uplne vystavena. Dalsiu poradnu msm mat v nedelu, ale termin dala skor pro forma, lebo ze to nevyzera, ze by som este tyzden vydrzala