Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@jajao dnes je Dr.Lenka ... a zajtra nevieš ?
@celasapremenim snáď už porodime v septembri 😀
@lucifera12 tak dačo sa začalo diať ..teda to bruško tvrdlo ..kríze boleli. .. Cez noc samozrejme nič .. ustalo to ... Dnes ráno zátka odišla ... tak ja už neviem no ..uvidím čo mi večer povie :-/
@petkael tak drzim palce, nech tam uz vecer nejdes nadarmo 🙂
My sme sa doma smiali, ze dnes by to bol ideal, maly je v skolke, ze bude klud a nic... tak citam knihu a cakam 🙂
@lucifera12 to je ako naschvál ... aj my čakáme čakáme ..7 dní po TP ... Už to tak veľmi chcem mať za sebou že už sa aj báť začínam :-/ dúfam no
Baby, to je take napinave s vami, ked to tu citam 😀 Uz nech ste v Kochunpo porode vsetky 😉
Nasa Hanka je strasne pokojne babo, ja az nechapem 🙂 Skoro stale spinka, cez den to ma asi dvakrat tak, ze je hore mozno po dve hodinky a inak spi 🙂 V noci ju mam pri sebe v posteli a Misika tiez, ale z druhej strany, takze len prsniky podavam 🙂 Kolkokrat jej dam, to ani neviem, ona sa ale ani nepreberie 🙂 Horsie je, ked sa ona zacne mrvit a Misik sa tiez zobudi a chce prsnik. Na to podla mna neexistuje pohodlna poloha! On sa vystvera na mna a Hanka lezi vedla, no ja mam co robit, aby som ho udrzala, on sa strasne hybe pri tom 🙂 A niekedy mu trva dost dlho nez sa uspi. Inak zvykol uz celu noc prespat, ale ako mame Hanku, uz sa budi stale v pidstate... Ale da sa to, ja uz som si za tie dva roky zvykla malo spat 🙂 Stacia mi tak 3-4 hodinky spanku v kuse a hotovo 🙂
Baby ja vam mozem vzdy po vizite napisat kto ma sluzbu 🙂 dnes bola Rano Doktorka Ondackova a ten starsi je tuším Doktor Ditte,no od rana tu maju taky frmol,ze az 🙂 večer vam mozem dat aktualne info 🙂
@jajao mne hovorila, ze 104, ze trhli stovku konecne 🙂
@petkael bude Dominik ? 🙂 ja mam jedneho takeho doma 🙂
@lucifera12 Áno Dominik bude. . 🙂
@leuskahrosik noo to by si mohla, to by bolo super 🙂
@lucifera12 no, v kazdom pripade, ak to takto pojde dalej, 140 to bude uz v novembri 😀
@leuskahrosik napis cislo izby, dame zurku 😀
@lucifera12 moze byt... 🙂...my fault
@lucifera12 to si bola ty? ?????? Bozeeee. ..já by som ťa nepoznala ale som sa tešila, že aspoň niekto rodí. ...Juj tak držím palce ... myslím na teba 🙂 potom daj Info ako si 🙂
@petkael takze neviem ako to je mozno,no na vecernej vizite bola zasa doktorka Ondackova 😀 😝
@jajao 226 😎
@celasapremenim my sme chceli prirodzeny do poslednej chvile,aj ked sme boli KP,no skoncili sme akutnym cisarskym 😒
@leuskahrosik mala som s ňou poradňu 🙂 A kto bude dnes?
@lucifera12 ako siiii?
@lucifera12 gratulujeem a to tak rýchlo? Waaw teeda no dole klobúk a dobre všetko? Gratulujem 🙂
@petkael velmi rychlo, do 3 hod od prvych naznakov, ze by sa vobec nieco mohlo diat. A vsetko ok, dr.Lenka velmi fajn 🙂 mala zlata, velka cucoska, akurat som sa potom nevyspala. Musim dobehnut teraz 🙂