icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

petkael
3. sep 2014

@lucifera12 waw no tak super žena .. dobra sa 🙂 tak si oddychuj a užívaj maličkú 🙂

jajao
3. sep 2014

@petkael dnes ma sluzbu Vacokova a este nejaky chlap, meno som si nezapamatala
@lucifera12 gratulujem k bambulke, oddychuj 🙂....ja som zvedava, co my

lucifera12
3. sep 2014

@jajao Vacokova je stara skola. Nebude to Zahumensky, lebo teraz bol na vizite a ten je fajn, velmi dobry. A drzim palce 🙂

jajao
3. sep 2014

@lucifera12 no uz som po kontrole...krcok tuhy, dlhy 1,5cm, otvorena stale na 3cm a s doktorovymi prstami odisla aj cast hlienovej zatky. No a dali mi tbl do krcka, ze dnes by sme mohli/mali rodit 🙂

leuskahrosik
3. sep 2014

@petkael prepac no dnes bola velka vizita a boli tu vsetci,tak dnees ozaj neviem kto ma sluzbu 😒

petkael
3. sep 2014

@leuskahrosik v pohode však beztak ja asi neporodim dnes 😀

leuskahrosik
3. sep 2014

@petkael no a my uz dnes domkooo 😝 a vam sa teda naozaj von ist nechce 😀 😀

petkael
3. sep 2014

@leuskahrosik no veru nechce sa mu ani za nič :-/ lenivec lenivý 😀 tak to už máš super že už idete. ..Chcela by som 🙂 tak si to užívajte domka 🙂

celasapremenim
3. sep 2014

@lucifera12 gratulujem!!!!! 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
3. sep 2014

@celasapremenim no nezda sa 😀...len bolest do spodku brucha a do krizov, ale kontrakcie ziadne...tak cakame...

petkael
3. sep 2014

@jajao aká je tá dr. vacokova ?

lucifera12
3. sep 2014

@jajao neboj, tak to aj mne zacalo 🙂 das to, uvidis 🙂

jajao
3. sep 2014

@petkael netusim 😀, rano tu bol Ditte a Ondackova a potom velka vizita

jajao
3. sep 2014

@lucifera12 len krcok sa neskracuje a je furt tuhy + mi je na zvracanie

lucifera12
3. sep 2014

@jajao na mna porodna asistentka do poslednej chvile kukala, ze co tam robim, ved na porod nevyzeram 🙂 lebo som vedela vsetko predychat a stale som bola v sprche, ked dr.Lenka povedala, ze mala ide von, take oci na nu hodila, ona fakt neverila 🙂
Rozbehne sa to, daj sa do kludu 🙂

martynnka
autor
3. sep 2014

@petkael ta dr. Vacokova je starsia, ale je mila celkom 🙂 Cely vikend mam pocit, ze mala sluzbu, ako som tam bola a este som sla tyzden po porode na pohotovost, lebo ma nieco stipalo a zas tam bola. Asi je to "stara skola", trosku lutostne na mna pozrela, ked zistila, ze budem kojit dve deti 😀 Ale podla mna pri porode nemusi byt nejaka zla, asi by na mna celkom dobre vplyvala mam pocit.

@lucifera12 Gratulujem! Zase dalsi skvely porod v Kochu 🙂 Takze uz zostava len si uzit pobyt tam a hura domov 🙂 A to si uz bola na porodnej sale, ked zistili, ze uz sa tlaci? A tiez si bez nastrihu?

petkael
3. sep 2014

@martynnka Ďakujem Mati ... 🙂 A ako sa ti darí s dvoma detickami ?
@lucifera12 ako si s odchodom domov? Máš nejaké nové info ?

lucifera12
3. sep 2014

@martynnka mne v sprche pukla voda, tak ze musim na monitor, a ja ze nech ma dr najrv vysetri, lebo od puknutia vody sa mi brutal zintenzivnili kontrakcie a tlaky som dostala. Tak ma vysetrili a ze ideme rovno na to.
A nestrihla ma, trosku som sa trhla, lebo predchadzajuca jazva bola dost tuha, ale nic velke.
@petkael dohodla som sa, ze sa o tom budeme bavit zajtra. Gyn by ma pustili aj hned, pediatri nevedia co s tym, vraj 72 hod tam musim byt. Ale maju to preverovat a uvidime

petkael
3. sep 2014

@lucifera12 juuuj tak to nie.... daj potom vedieť keď sa vyjadria :-/
No inak super pôrod si mala 🙂

martynnka
autor
3. sep 2014

@petkael celkom dobre 🙂 Este sme v takej faze "zvykania si na seba" 🙂 Ako ta starostlivost o babatko je omnoho jednoduchsia tym, ze uz vieme co a ako s takym malym babom 🙂 Ale Misik zostal dost taky, ze omnoho castejsie nam povie, ze nechcem - nechcem cikat a o pat minut sa pocika, nechcem papat polievku, pritom ked mu povieme nejalu hlupost, ako ze daj si, v tej polievke sa kupal hroch 😀 Zje ju... 🙂 Je to kombinacia jeho veku a k tomu aj to, ze ma sestricku. Ale lubi ju velmi, este ju aj vyobijima a povie jej to 🙂 Ale dnes ju v zapale hnevu aj akoze buchol, ale ked to prehrmelo, prisiel sa jej ospravedlnit. Je to trosku tazke nastavit vsetko tak, aby na nu co najmenej ziarlil. Nezakazujeme mu ju hladkat, aj ked casto mam strach, ze ju snad rozpuci 😀 A dost tazke je pre neho jej niekedy nechat prsnik. Vidno, ze aj velmi chce, ale jeho tuzba chytat jeden prsnik, zatial co druhy ma v puse je prilis silna 😀

petkael
3. sep 2014

@martynnka no však jednoduché to nebude, treba mať veľa trpezlivosti ...ale určite prsník pomáha. .. já sa na to spolieham, že sa chytia obaja a bude to o to lepšie . .... 🙂

martynnka
autor
3. sep 2014

@petkael ja som rada, ze sa koja obaja 🙂 I ked zaspavanie je asi najtazsie na tom... Ked Hanka spi, tak v pohode, mozem ist dat Misika... Ale aj vcera cez obed som cakala az Hanka zaspi a nic. Tak o pol druhej uz bol taky unaveny, ze nejak zaspal, uz mu bolo jedno v akej polohe. A vecer tiez... Ona ked je hore, tak chce byt len pri mne a na mne, takze vobec nestihnem Misika uspat, vecer mu to trva dlhsie. Posledne dva dni som prisla zo spalne o 22:30, co on zvykne chodit o 20:00 spavat. Ja som tam uz od unavy zaspala tiez, nebyt toho, ze mam ist zjest este veceru, uz zostanem spat 😀

martynnka
autor
3. sep 2014

@petkael ty si nak tiez kojila cele tehotenstvo? A tiez sa ti stratilo mlieko?

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
3. sep 2014

@martynnka ja som nie celé tehu .... iba do cca 5 mesiaca lebo celý ten čas má to neskutočne bolelo bolo to extra nepríjemné stále tak sme to postupne skresali ... ale občas si cucne .. hoci aj hovoril, že nejde ... Potom že ide 😀
No zo zaspavanim máme aj my teraz poslednú dobu problém... Nie a nie zaspať ... to som zvedavá ako to bude s oboma :-/

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal