icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

petkael
3. sep 2014

@celasapremenim ja zas netrpezlivo čakám kým sa pánovi grofovi zachce uzrieť svetlo sveta ... Už 8 deň po TP ... keď som bola na monitore tak sa mu nechcelo hýbať tak frflala sestrička a keď som bola na prietokoch tak bol zase aktívny a frflala doktorka... Ešte je len v brušku a už všetko naopak robí ... zapadne do našej rodinky 😀 má hnevá, že zajtra mám príjem a vyvolávať mi budú až v piatok... zbytočná jedna noc bez môjho Paťka ☹

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
3. sep 2014

@celasapremenim to je pravda 🙂

martynnka
autor
3. sep 2014

@celasapremenim jasne, ved ja uz rozmyslam bad tym, ze kde by sme sa mohli stretnut 😀

martynnka
autor
3. sep 2014

@petkael veru, mna to tiez bolelo to kojenie, take som mala bradavky citlive a k tomu ten jeho zlozvyk, ze musi jednou rukou chytat a stlacat druhy prsnik... Au... Teraz je to uz lepsie. Ale on je taky zavislak prsnikovy, ze sa to absolutne nedalo obmedzit. Teda neskusala som, ale neviem si to predstavit 😀

lucifera12
3. sep 2014

@jajao tak akurat mi dr.Lenka hovorila, ze mala je vonku, gratulujem a tesim sa 🙂

petkael
3. sep 2014

@lucifera12 @jajao nemyslíš vážne ...Waaw Gratulujem k malinkej .. Potom chceme podrobnosti 🙂

petkael
3. sep 2014

Takže už som zostala sama

lucifera12
3. sep 2014

@petkael das to v sprche ako my 😉 dr. Lenka hovorila, ze by nam mali dat preplatit ucet za vodu 🙂

petkael
3. sep 2014

@lucifera12 to by sa mi celkom páčilo aj prvého som skoro v sprche porodila 🙂

jajao
4. sep 2014

@lucifera12 @petkael @celasapremin @martynnka
Kratke info: cca o 14h zacali fajne kontrakcie o 17:12 bola mala na svete bez nastrihu, natrhnutia a epi...len som potom ja dost krvacala, tak mi dali este navyse oxytocin s glukozou infuzkou. Mala mala 4x omotanu snuru kolo krku, ale bola absolut fit. Leuska 48cm, 3330g.
@lucifera12, ked chces, dobehni zajtra doobeda za mnou 🙂, apartman nalavo od vytahu...mozme hadat,kolko vody sme im minuli 😀

jajao
4. sep 2014

@lucifera12 teda vlastne dnes 😀

kalu33
4. sep 2014

@jajao gratulujem 🙂 vcera som na vas cely den myslela ze ci uz mate po alebo este rodis. Tak ale islo ti to vyborne, aj bez epi. Klobuk dole. Malinkej a tebe vsetko dobre, hlavne zdravicka. A keby si ma nezpoznala na fotke tak ti pise byvala spolubyvajuca 🙂 a das sem aj fotecku? Nech sa pokocham aspon takto ked uz nemozem tej postele 🙂

lucifera12
4. sep 2014

@jajao parada, tesim sa z vas 🙂 cakam muza a syna, ked odidu, prijdem vas pozriet 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
4. sep 2014

Tak aj my sme už vonku.... Dominik sa začal pýtať na svet o polnoci a 5,25 bol na svete ... hoci tlačenie bol zaberak, vadila mu moja kostrc, tak ma aj nastrihla Dr.Vacokova :-/ ale inak všetko OK... krásne sa pricucol a pil pil pil 3 hodinky a zabuval môj bumbo 😀

lucifera12
4. sep 2014

@petkael jeeej, gratulujem 🙂 tesim sa z vas, ze to nakoniec same prislo.

@petkael
@jajao tak dnes zurka v kochu s babatkami 🙂

jajao
4. sep 2014

@kalu33 dakujeme Kati, som za tebou aj chcela poslat chlapa, ale uz si bola medzicasom informovana 🙂. Malinka je super. Ak ti prejde to hrdlo, tak ti ju pridem ukazat 😉, uz ked si so mnou prezila kontrakcie.

@lucifera12
@petkael ale sme sa rozbehli 😀...pekne den po dni 🙂

@celasapremenim...ja sa sice smochcem, ale celkom sa da 🙂...ale tak ti si mala invazivnejsi porod...nie len, ze pod klobaska zjem ta

jajao
4. sep 2014

@lucifera12 @petkael moze byt "u nas" hore...je tu taka vcelku makka sedacka... to bude baby zur 😀...inak po ambulancii v ruzinove sa tu stavi aj dr.Lenka

kalu33
4. sep 2014

@jajao jaj keby to preslo tak by bolo super,ale bobuzial je mi horsie. Takze urcite nechcem byt pri ziadnom babenku. Dnes ti este mali doniest nejake veci z izby ktore ti tu zabudli, tak snad ich mas ( aby si nesla domov bosa ) 🙂

jajao
4. sep 2014

@kalu33 doniesli, vdaka 🙂. Hlavne sa rychlo uzdrav. Nejde mi pridat foto, tak ti ich pridem ukazat, ked pride moj drahy. Niekedy poobede

kalu33
4. sep 2014

@jajao dakujem tesim sa 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
4. sep 2014

@celasapremenim
@lucifera12
@jajao
Jaj taká som šťastná , že už konečne a samé 😀 a baby kde ste... já som na trojke vraj. .. 🙂 A už som aj cikala chichi juchu 😀

lucifera12
4. sep 2014

@petkael ja som na 106 🙂 akurat sme boli pozriet @jajao hore. Oddychni si a dohodneme stretko 🙂

kalu33
4. sep 2014

@celasapremenim dakujem 🙂 ale u mna je vacsi problem ze tu lezim len v 29 tyzdni :( malemu sa v brusku asi nepaci ci co. Tak ale stav sa asi lepsi. Aj teraz monitor dopadol super. Uz nech len zajtra skontroluju krcok a nech nie je horsi. Dufam ze nie.

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 Luci ty teda ostávas 4 dni ?

lucifera12
4. sep 2014

@petkael gynekologovia by ma pustili bez problemov aj vcera, pediatricka je dost uzkostliva a nechce. Budem rada ak sa s nou dohodnem, ze by nas zajtra pustila, ak bude vsetko v poriadku. Aj Dr.Lenka sa mi dnes ospravedlnovala, ze nechape naco to maju pripravene, ked sa to neda vyuzit.
Ty sa ako citis? Uz Ti je dobre? Videla som tu Erika pobiehat.

@jajao
@petkael dame zajtra doobeda stretko?