icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 ach jaj ... tak je to na figu sakra ... no ale teda pediatra by nedala prepustacie papiere či ako?
Mňa boli to rozstrihnutie .. inak by bolo všetko OK ... jasne môžme sa stretnúť. ...
Pobiehat Erika? Myslíš Patina môjho? 😀

lucifera12
4. sep 2014

@petkael ano, Patka myslim, som si zle meno zapamatala ☹
Nechces arnicu homeopatikum na lepsie hojenie?

lucifera12
4. sep 2014

@lucifera12 no nedaju prepustacie papiere. Iba na reverz, teda proti ich voli by sa dalo.
Maly to doma ako zvlada s tatinom?

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 malý je v pohode nakoniec, aj moja mamina prišla a veľmi si rozumejú, tak sú V pohode zatiaľ 🙂 len som chcela ísť skorej domov, aby si nášho Dominika ešte stihla vychutnať aj moja mamina 🙂 ...a hlavná pediatricka je tá staršia pani ? Či s kým treba zjednavat podmienky?

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 mám arniku už si dávam dvakrát denne 5 guličiek ..snáď pomôže Ďakujem 🙂

lucifera12
4. sep 2014

@petkael starsia, tmavovlasa s pkuliarmi. Pripadne povedz, ze chces ist na vizitu s dominikom a ona ho bude vysetrovat a mozes sa s nou o tom porozpravat

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 no skúsim to s ňou 🙂

lucifera12
4. sep 2014

@petkael aj moj dominik to dobre zvlada, ocko mu robi velmi intenzivny program 🙂 ale v noci plakal chvilu za mnou.

petkael
4. sep 2014

@lucifera12 Áno noci sú také ..aj Patik že trošku v noci plackal :-/ ale inak to zvláda hrdinsky 🙂

jajao
4. sep 2014

@lucifera12
@petkael za mna kludne 🙂...aspon mi mozte dat rady...akurat okolo 10h ma dojst kamoska

lucifera12
4. sep 2014

@petkael tak to je fajn 🙂

martynnka
autor
4. sep 2014

To je take super ako ste sa tam nakoniec vsetku zisli naraz 😀 A som rada, ze aj chlapci to doma zvladaju dobre 😉

lucifera12
5. sep 2014

@jajao
@petkael tak nas nepustia domov, mala trochu ozltla, tak to budu pozorovat. Ak sa do do vecera nezhorsi, tak nas zajtra pustia.

Ty si nejak postupila s tym aby ta pustili skor?

jajao
5. sep 2014

@lucifera12 do kelu! A ze ambulantny...sak si to tu odzijes cele...
@petkael snad budes mat viac stastia

Nas dnes caka uzv obliciek a mozgu a inak je mala ok...pani dr.zhodnotila, ze je ciperna a v noci nam Leuska zrejme toho spanku moc nedopraje 😀

lucifera12
5. sep 2014

@jajao normalne full pobyt, no co uz. Neboj s Leuskou sa nastavite, to chce cas a mas vyhodu jedneho dietata, takze mozes spat vtedy ked ona a dospat to. To my s Petkou si taketo uz nebudeme moct dopriat 🙂

petkael
5. sep 2014

@lucifera12 joj tak snáď sa vám to zlepší
@jajao dúfam ... to fakt? Malý mi spal celú noc... papal o pol noci a potom o 6 ráno .... snáď mu to vydrží 🙂
No ja čakám že čo ide byť. . Dnes má mať ten ultrazvuk ..príde pre nás sestrička ... tak čakáme 🙂

lucifera12
5. sep 2014

@petkael
@jajao tak sa tam stretneme 🙂
Ono sa to zlepsi, ona je taka snedsia, dominik to mal rovnako. Mozno keby jej zobrali krv, tak ani nema zvysene hodnoty. Ono sa to musi verifikovat. Mna tak uz s domcom nechceli domov pustit a nakoniec bol v poriadku, ale uz neriesim

jajao
5. sep 2014

@petkael
@lucifera12 dnes sme mali navstevny den 🙂, tak mi to nevyslo. Ale chcem sa potesit s vami...dnes som malu vyzliekla len do plienky a dala si ju na seba, na holu hrud...no a ona sa sama vybrala k prsniku a prisala sa 🙂. Tesila som sa jak male decko.

Petuli, co Dominko...dufam, ze teplota nebola...
Luci...tomu spanku sa tesim 🙂, vy uz to budete mat pernejsie

lucifera12
5. sep 2014

@jajao jeeej, to je super, opravne samoprisatie 🙂

A my zajtra konecne domov 🙂 zltacka klesla, uz 2 den narastla vaha, tak konecne 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
5. sep 2014

@jajao
@lucifera12
Vždy sa chystám odpísať a furt neco 🙂 bože ako nakladol do plienky 😀
To ti verim, že si sa tešila... Už to pôjde 🙂 aj tu sme mali návštevy tak sme nebehali nikde. ...
Nie nemal teplotu ... Všetko oki 🙂

celasapremenim
5. sep 2014

@petkael inak chodite do jedalne na obedy baby? 🙂 ja som tam ani raz nebolaaa

petkael
5. sep 2014

@celasapremenim nie my máme stále na izbe všetko 😀
Tak to už ste pekne narástli 🙂

martynnka
autor
5. sep 2014

@celasapremenim tam je jedalen? 😀 Ja som sa z tej izby pohla maximalne si vodu naberat do dzbanu na chodbu. To bolo vsetko 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
martynnka
autor
7. sep 2014

No co, baby? Este vas nepustili domov? 🙂

@petkael
@jajao
@lucifera12

lucifera12
7. sep 2014

@martynnka my sme od vcera doma a sranda je. Mala sa bude moct vyspat len v satke, lebo ked je niekde polozena, tak ju chodi Dominik tulit, rozpravat jej, chce ju brat na ruky a pod, tak ju vzdy zobudi. Ale zlaty je 🙂 a v posteli sme skoncili podla ocakavani vsetci styria, tak zas ideme dominikovu postel presunut do spalne a prirazit ju k manzelskej, nech je trochu miesta. Aj ked sme sa v pohode zmestili, lebo obaja boli na mne nalepeni 🙂

jajao
7. sep 2014

@martynnka dnes pustili aj mna aj @petkael 😉, takze prve hodiny doma...teda my presne prvu, bo mala bola furt na prse, tak sa nedalo odist skor

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
petkael
7. sep 2014

@martynnka
@lucifera12
@jajao
@celasapremenim
Tak doma je doma 🙂 bože ale musím povedať, že v tom Kochu mi bolo veľmi dobre ..aj mi nakoniec dobre padlo, že som tam ostala trošku dlhšie ako som plánovala .. 🙂 Dominik by bol stále na ciciku, takže vlastne ani nezhodil pôvodnú váhu a teda dnes ráno nás už v pohode pustili. .čiže po 3 dňoch 🙂 jaj ale to bude asi zaberák keď zostanem sama s dvoma bobakmi 😀
No a som rada, že sme sa aspoň trošku videli ..hoci teda nie všetky....