Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@celasapremenim ak mas poplatok u Kocha rocny, mala by si tam byt zaradena.
@petkael Mala by som im to nejak povedat, ze masirujte mi hradzu pocas porodu? Je mi to take blbe... A to by mali v druhej dobe porodnej?
@celasapremenim hej rok som to este citila, ja som aj zvnutra mala nejake sitie, a to som prave citila. To zvonka nie... Ten nastrih, toho sa najviac obavam a zaroven som si vedoma, ze preto najmenej robim...
to by bolo fajn vyhrat u kocha porod zadara :D
citala som, zemam chodit po styroch dozadu, tak idem na to :D:D:D::D:D
vieteco, mne uz je to vsetko jedno
uz len nech sa mi zvrtne maly
@martynnka niektoré baby písali, že im to automaticky masírovali ( V Kochu) , ale neviem ktoré doktorky ..ale normálne im treba povedať, že počas vypudzovacej fázy by si bola rada keby ti masirovali hrádzu .. Ja sa tiež chystám im to povedať 🙂
@celasapremenim coo ? Po štyroch dozadu? 😀 😀
Baby no ozaj by sme mohli naraz rodiť..bola by sranda 😉
ja uz robim vsetko, aby sa mi otocil :D
@zdenulkam blahozelam k syncekovi 🙂. Neboj, rany sa ti zahoja, ja som rodila prirodzene prve dieta, pri porode som mala tiez Ondackovu a bohuzial ma nastrihli a natrhla som sa tak, ze ma sili cca hodinu. Ale zahojilo sa to dobre, nemam ziadne problemy a pevne verim, ze teraz to bude aspon o trochu lepsie. Prajem rychle zotavenie.
chodievam do ruzinova tiez :D, ale aj som bola parkrat na partizanskej uz
No bola som prvýkrát na poradni u Dr Ondackovej ..to je aké mladé milé žieňa 🙂 fakt super prístup .. prešla si so mnou pôrodný plán. .. akurát ten oxytocin že dávajú ale to až po pôrode ..až na placentu .. inak všetko OK... Že vraj som Otvorená na štvrť prsta ....Fiiha tak som sa potešila ... pýtala som sa aj na to , že keď je plný stav, či môžem rodiť s manželom a vravela že samozrejme ... a malý má obvod hlavičky 33 ..tak to mám čo robiť ešte s epinom 😀 a dohodla som sa s ňou na poradňu budúcu sobotu V Kochu, že nám to tam aj poukazuje 🙂 A ani som necítila keď má vyšetrovania - čoho som sa celé tehotenstvo obával, že vyšetrenia V nemocničnej poradni je katastrofa...tak akože dole klobúk celkovo mám veľmi dobrý pocit 🙂
je skvela 🙂 mate pravdu
martina, myslis, ze ti ten bonding umoznia? celkom si ma namotala, som si vcera vsetko presla
aj hypnoporod citam, to len netusim, ci zvladnem tie techniky tak skoro, nie je to take jednoduche bez toho kurzu si to spravne predstavit, ako to ma byt, hoci popisane je to tam dobre, este som len v polovici knihy
no...a maly v noci ide priecne v brusku a rano sa otoci zase hlavickou hore
tak neviem, ci to skusa.....
@petkael uplne ta chapem, susedim, tiez by som bola rada, keby to bolo vsetko skor 🙂
@celasapremenim však ty už O pár dní pôjdeš 😉
@petkael no ja neviem, mne sa to nejak vlecie peti 🙂)) zacinam 36 t :(
@celasapremenim aaale týždeň - dva .. to je sup sup par dni a to dáme 😉
( povzbudzujem aj samu seba lebo aj mne sa to vlečie :-/ 😀 )
@petkael ty to mas fajn, uz ti pracuje krcok, urcite budes skor 🙂 ja som taka nejaka no.....z toho, ze sa mi nechce otocit :( ja dufam,z e sa este otoci, nechcem cr
@celasapremenim noo len aby som bola skôr 😉
... musíš mu veriť, že sa otočí, dohovaraj mu, že sa bezpečne môže otočiť, že sa nemá čoho báť , že mu bude dobre ...
... ale dieťatko sa môže otočiť aj v deň porodu takže je to V pohode.. Treba bábätku veriť a dať mu pocit , že je všetko OK a nemá sa čoho obávať..hlavne ty musíš byť pokojná celkovo a dôverovať si 😉
@petkael no veď na 30cm sa chcem dostať tak uvidíme či sa podarí, inak ja stále rozmýšlam či dat epi alebo nie lebo niektoré baby to chvália a niektoré že nevedeli potom ako majú tlačit že im to len skomplikovalo, tak sa opýtam aj zajtra Ondačkovej. aj ked oni sú dost za tu epi čo som si všimla.
@vanesa73 mňa sa pýtala Ondackova či ch chcem..povedala som že nie. ..tak mi hovorila že keďže som druhorodicka tak V pohode ...ale keby som bola prvorodicka tak mi to bude odporúčať ..Nie kvôli tlmeniu bolesti ale že to tam zmakci krcok či ako . .. dačo také hovorila .... ale tak ja to radšej nechcem ..Podľa mňa je to viac nebezpečné ako prospešné... neviem .... zvládnem to aj druhýkrát bez 🙂

@martynnka rok po porode?????? ja som to uz necitila ked mi stichy vybrali a normalne som sedela v porodnici
to je zalezi podla mna od lekara ako ti to zosije, to je sila :( ze rok