icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 🙂 no tak super... 🙂 pojdem si asi este lahnut a musim tu dnes trcohu poupratovat vcera som na to kaslala, vecer dojde mm z cesty tak sa tesim nanho, lebo ked odchadzal som bola este taka neista ci som tehu... alebo ked bol prec som testovala o 106 a kedze silnie... tak je fajn...
inak jed mi ten test s najmensou citlivostou ukazal taku ciarku tak keby si kupim ten 10 citlivy tk mi ju ukaze istotne silnejsiu nie?? 😕

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 a manžel už vie že ste tehu? hej ten by ti určite ukázal silnejšiu a ked naozaj chceš vidieť ako silnie testuj len jednou značkou testu tak to lepšie vieš odsledovať 😉

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 no ved hej, ale ked najskor mi kupil mm ten axiom, ale to mi baby povedali ze vie byt niekedy falosne pozitivny, potom som si kupila svoj rapiclear co mam overeny, a ked som si ho chcela este raz kupit, tak u nas v kerani ho nemali a dali mi ten woman secret.. inak aj minule tehu som si len rapiclear kupovala...
hej mm to vie. on by si to vsimol hned.. on mi povedal ze aj keby sa tvarim ze mam krami tak by si to vsimol.. on ma upozornil na moje priznaky tehu.... este tesne po vianociach 😀 😀 a tvoj to vie?

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 jasne že to vie povedala som mu to ete v ten deň ale rodine sme to povedali až potom ako som bola u lekára

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 aj rodina to teda vie??? my to povieme az ked uz nebudem moct schovat brusko. ked sme im to minule po potvrdeni lekara povedali, tak mi zacali vsetci gratulovat nosit knihy o babatkach a tehotenstve, kazdu chvilku k nam ktosi chodil aby si s nimi mm vypil ze na oslavu ze sa nam konecne podarilo.... teraz nepotrebujem taketo ovacie a ani vtedy sa mi to nepacilo... poviem vtedy ked bude vsetko ok..

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 vedia to len rodičia a v práci som to musela povedať ale len majstrom kolegyne to nevedia a jasneže pár kamošiek

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 no u mna to vie len majsterka (kamoska moja) koli praci, a potom mm, inak nikto a teda aj vy na konikovi a tu ma vymakla jedna baba z dediny, ale ona je ticho

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 no dúfam že ma tu nikto nevymákne a ked hej nevadí na čo špehuje 😉

nisa21
11. jan 2011

Ahojte, tak som akurat prisla od lekara, na ultrazvuku este nebolo vidiet srdiecko, ale inak je vsetko ok, velkost 1Omm. O dva tyzdne mam ist na krv a na dalsi ultrazvuk pre potvrdenie akcie plodu.

ajka23
11. jan 2011

ahojte, tak sa k vam pridavam, termin mi vychadza 4.9.... 😵
nisa, mozem sa opyta v ktorom tt si? 😕

nisa21
11. jan 2011

@ajka23 ahoj a gratulujem
ja som v 5tt

ajka23
11. jan 2011

aha, ja planujem ist koncom tyzdna, to by som mala byt 6tt+5, dufam, ze uz uvidim srdiecko... 😵

ajka23
11. jan 2011

bola si aj na krvi? 😕

nisa21
11. jan 2011

@ajka23 nie, to az o dva tyzdne, ak bude podla uptrazvuku vsetko ok tak mi uz aj tehotensku knizku vypise

ajka23
11. jan 2011

aha, lebo neviem, ci sa tam mam vybrat na lacno, ci mi krv vezmu, ci ako... 😒

suzieqiu
11. jan 2011

dobre ranko vsetkym.ako sa mate? ja celkom ok,prestala som krvacat. robila som si testik. ciarocka vyrazne zosilnela. ja som o tehotenstve povedala iba muzickovi a mamine (ktoru som poprosila aby to este nikomu nehovorila,ale ta nevydrzala a povedala to aj otcovi) a to je vsetko. este je priskoro to nejak do sveta vykrikovat 🙂 a mozno to coskoro poviem aj svokrovcom ale to je vsetko. najblizsej rodine. ked som sa pred rokom v 5 mesiaci prvy krat pochvalila na fb,ze som tehotna tak som do tyzdna aj lezala v nemocnici. takze tentokrat budem opatrnejsia. 😉

nisa21
11. jan 2011

@ajka23 ja som dnes isla preistotu na lacno, ale krv mi zoberu az ked bude potvrdena akcia plodu a zevraj nemusim byt na lacno

ajka23
11. jan 2011

chvala bohu ze nie na lacno, je mi zle ked sa nenajem... 😖 😖 😖

lucka1987
11. jan 2011

@nisa21 ahoj mnekazal dojst 18. jan.ked na utz nic neuvidi tak mi vezmu krv a ze mam ist nalacno (aj mne byva zle ked sa nenaranajkujem) ale to budem uz 5tt+5 takze uvidi isto nieco..teda dufam

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 no ja tu mam tu z dediny tu znamu.. ona je tu tiez zaregistrovna a a snazia sa o druhe a nahodou si kukala fotoblogy a vtedy som tam ja dala foto... tak ma nasla 😀 😀 ale co je na koniku to je na koniku a to sa nevytahuje mezdi ostatnych.. 🙂

edita84
11. jan 2011

@lucka1987 no tak to je správne 🙂

adulicek82
11. jan 2011

Ahojte buduce mamicky, aj ja sa k pridavam k septembru 2011 🙂 som tu nova, presla som od mojej svadby cez modru strechu az sem na modreho konika...uputala ma tato tema 😉
to ze som tehotna som mozno trosicku tusila, ale nechcela som tomu do poslednej chvile verit a neverila som ani prvemu testu, ktory som si robila v tuto nedelu 9.1 bol to moj 28 DC - robila som si ho preto bolo normalne mam 26-dnovy cyklus. jedna palicka bola silno viditelna a ta druha bola taka slabulinka, ze som si povedala ze ked to poriadne nie je vidiet tak nic z toho a tak som to aj oznamila manzelovi...az potom ma kamoska upozornila ze ak nie som tehotna tak tu 2 palicku vobec nema byt vidno, ze ked len trosicku ju vidim tak ze asi som tehotna, a tak sme isli kupit druhy test mamatest comfort 10 a tam mi ukazalo 2 ciarky...uz viem ze sa to bude postupne zosilnovat 😉
podla kalkulacky som 4tt +1 a k doktorke som objednana na 31.1 a ze mam prist na lacno kvoli krvy, a uz by malo byt aj srdiecko 🙂) uz sa veeeelmi tesim 🙂 🙂
podla kalkulacky mam termin porodu 19.9...som zvedava ze co mi povie doktorka.

tak sa drzte a nech sme hlavne v poriadku my aj nase babatka 🙂

cerimi77
11. jan 2011

Ahojte, ja by som sa tiež k vám rada pridala 🙂, zatiaľ som nebola u lekára, robila som si 3x tt a všetky vyšli pekne pozitívne, aj podľa BT to vyzerá že som tehu. Podľa MS mi termín vychádza na 14.9. K toktorovi som objednaná teraz v piatok, ale až vo večerných hodinách. Viete mi poradiť, či na potvrdenie tehu doktor berie automaticky krv a či je nutné ísť preto nalačno? UTZ by som sa chcela ešte vyhnúť, nakoľko som čítala že sa neodporúča do 10tt. Viete mi poradiť?

edita84
11. jan 2011

@adulicek82
@cerimi77 vitajte kočky

mirus11
11. jan 2011

@lubi1984 no co ako si dopadla?

samayka
11. jan 2011

ahojte kočky

už ste boli všetky u doktora? alebo ste aspoň objednané??

ja ešte počkám, my máme takého veselého doktora 🙂)) keď sme čakali Elušku, tak som k nemu letela hneď ako meškala mrcha a našla som // . sestrička ma normálne objednala - tiež mi to mohla vysvetliť ona 🙂
skrátka - prišla som k doktorovi a ten že prečo som tam...
-ja že mešká mi menzes
- on že "a?"
- čo a?
- a čo tu chcete
- no a robila som si test
- a on že fajn, ale čo tu vlastne chcete??
- tak chcem vedieť či som tehotná
- a? (to už ma išlo šlaktrafiť 🙂 )
- tak teda chcem vedieť či sa môžme tešiť alebo nie.
keď som toto vyslovila, začal sa nádherne škeriť a usmievať a začal - tak toto som chcel počuť 🙂 viete, keby ste chceli potrat tak ja papiere vypisujem velmi nerád, ale toto je iná vec. vypočítal mi v ktorom sme tt a potom ma poslal dom. ani sono ani krv. objednal si ma o ďalšie dva týždne. lebo vraj zatial sa len zahniezďujeme tak že načo rušiť 🙂
tak sa aj teraz asi objednám až na nejaký 7-8tt .

a ako sa cítite? je už niektorej aj zle?
mne je zatial fajn, len sa mi točí hlava. sem - tam... ale pri malej nejak nestíham. je to taký malý šašo, takže na bábo nejak nemám čas myslieť. už teraz ho ukracujem o pozornosť :( škvrnku našu malú...

nisa21
11. jan 2011

Ahojte baby, tak som bola dnes uz 2x u lekara, zacala som krvacat, tak som k nemu isla hned naspat. Vyzera to ako zacinajuca menstruacia, ale ze to este nemusi tak byt, lebo plodovy vak bol stale na svojom mieste. Uvidime aky to bude mat priebeh. Bola som taka vynervovana, ze musel ist so mnou manzel, ja by som to tam urcite neodsoferovala. Teraz mi neostava nic ine len cakat, ci sa spusti naplno mrcha, alebo to ustane. Ja mam pocit, ze to je uz teraz trochu lepsie, ale mozem si to len nahovarat.
Drzte sa baby

ovecka84
11. jan 2011

@cerimi77 gratulujem a vitaj medzi nami 🙂 mne vychadza podla internetu termin na 13.sep 2011, mala by som momentalne byt v cca 6tt 😉
ja som sa dnes objednala k dokymu, sestricka mi vravela ze mam prist idealne buduci tyzden, ze sa bude robit sono, krv a ine odbery vraj robia az po 10tt... ze netreba teda teraz na zaciatku prist na lacno

@samayka to mas akeho vtipneho lekara, skvela historka 😀 ja sa citim celkom dobre, obcas citim take tlaky a steklenie v podbrusku a sem-tam mi je rano trosku nevolno, no nic hrozne... stale som ale hladna a ospala 😉

cerimi77
11. jan 2011

@samayka tak pekná historka, ale tiež sa bojím toho, že sa ma doktor opýta, že na čo som vlastne prišla? 😉 hlvane ak nechcem absolvovať ešte UTZ. Neviem či sa berie automaticky a kedy vlastne krv na potvrdenie tehu, a chcela by som si dať vyšetriť hladinu homocysteínu v krvi, nakoľko mám diagnostikovanú dedičnú trombofíliu, našťastie tú ľahšiu formu mutácie, ale treba mi viac kyseliny listovej v tehu, tak by som chcela aby mi toto vyšetril a dal recept na čistú listovku, aby som kvôli tomu nepotratila. Doteraz beriem iba Calibrum Baby plan, nakoľko som hladinu homocysteínu mala doteraz v norme. Tak hádam to bude dobré. Inak nemám žiadne príznaky, okrem toho, že sa mi zväčšili prsia a viac ma bolia. Ak ma občas pobolieva pravý vaječník, je to v poriadku?

mirus11
11. jan 2011

@cerimi77 no mna stale boli zasa lavy vajecnik,tak idem dnes k dokymu,ze ci je vsetko v poriadku.leo niekdy je to ozaj bolest