icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

cerimi77
11. jan 2011

@edita84 zaujímavé a milé zároveň 😉

ovecka84
11. jan 2011

@cerimi77 no ja neviem, tiez nechcem samozrejme nic riskovat, no uvidime co doktor povie... beriem to tak ze je to odbornik a budem sa riadit jeho nazorom, nevyznam sa v tom, nestudovala som medicinu a preto tazko povedat

ja nechcem ist ani na ten 3D ani nic specialne, uplne myslim bude stacit tych 4-5 UTZ za tehotenstvo... ale teda pojdem na ne vtedy, kedy lekar povie 😉

lucka1987
11. jan 2011

@edita84 pekneee 🙂 🙂 veru som aj skusala a nejdu od seba 🙂 idem si precitat dalsie clanky co su tam

lucka1987
11. jan 2011

ja som nasla toto idem si to precitat
http://www.coolplaneta.com/2010/05/o-com-snivaj...

mamatata
11. jan 2011

@nisa21 - dakujem 😉 🙂
vy pisete ako ceski zandari, vsetkym prajem pekne silne ciarky 😉 🙂

cerimi77
11. jan 2011

@ovecka84 ani ja nie som žiadny odborník, ale naučila som sa, že netreba hneď všetko zobrať ako nezvratný fakt, takých "odborníkov" lekárov som už zažila viacero, tak mám trochu pochybnosti o ich "odbornosti", napr. na poslednej svetovej konferencii, kde sa práve prejednávala škodlivosť UTZ, a boli pozvaní gynekológovia aj zo Slovenska, tak sa zúčastnila iba jedna jediná doktorka z Košíc, neviem či naši lekári, študujú najnovšie výskumy, či si len nekúpia do ordinácie UTZ a chcú aby sa im tento prístroj čo najrýchlejšie zaplatil. Vo farmaceutickom priemysle sa točia veľké prachy a žijú z nich celé krajiny, tí, ktorí z toho majú veľké príjmy, nechcú aby boli ľudia zdraví, veď komu by potom predávali svoje drahé lieky?... čítala som viaceré články, a zatiaľ som všade našla iba to, že UTZ je zbytočné robiť do 10tt, minimálne sa neodporúča robiť tak skoro. Samozrejme našla som aj také články, ktoré píšu o škodlivosti, ale samozrejme nemôžeme veriť všetkému čo nájdeme na nete. Sú rôzne názory a niektorí lekári naozaj aj rešpektujú odporúčania WHO, niektorí nie, možno o to ani nevedia, vôbec by som sa nečudovala. Tak je to rozhodnutie na každej z nás, opýtam sa doktora, čo si o tom myslí on, a že či je to naozaj nevyhnutné absolvovať, ak sa cítim dobre. Som zvedavá čo povie. Mám známku detskú doktorku, primárku na Kramároch, skúsim sa opýtať jej, či by mi vedela v tomto smere poradiť 🙂

mirus11
11. jan 2011

@cerimi77 no mrnatko je v poriadku,a ten vajecnik ze pobolieva preto,lebo sa ti zvecsuje maternica

ovecka84
11. jan 2011

@cerimi77 tak potom napis co si zistila, som zvedava co na to povie... aj ja sa samozrejme opytam mojho dokyho, dik za sharovanie infosky! 😉

mirus11
11. jan 2011

@lubi1984 no ahoj moja-ja som bola tiez dnes u doktora a som v 5tt+nieco.a uz bolo vidiet ako byje srdiecko.a malinke ma 2,9mm.tak zatial je vsetko v poriadku.

cerimi77
11. jan 2011

@ovecka84 jasné, dám vedieť....

samayka
11. jan 2011

bože baby 🙂 vy ste toho popísali 😀 😀

už som sa objednala 26.1 🙂 sa tešííííím. lebo šošovičku našu malú asi uvidíme 🙂 juuuuuj... a moje malé dievčatko asi tuší že sa niečo deje, lebo sa dnes celé popoludnie na mňa lepila a cmučkali sme sa a cuckali a mojkali a tancovali.. jooooj deti sú úžasné stvorenia 🙂

mamatata
11. jan 2011

@samayka - tak super, ja som sa este neobjednala, lebo maly nemoze bezomna byt, este je chory, tak hadam buduci tyzden, alebo o dva sa mi podari, malinka podarena, zlatusik 😉 🙂 , moj maly este nic netusi, ale stale je na mne priplepeny 😉 🙂

daniela1974
11. jan 2011

@cerimi77 davam like 😎

edita84
12. jan 2011

@samayka jéj tak to ideme k dokimu v ten istý deň ja idem hned ráno na siedmu kvôli robote 😉

moncicip
12. jan 2011

@ovecka84 dovolim si zapojit sa dodebaty, mm teta je gynekologicka a pytala som sa jej aky ma nazor na tie 3D a 4D UTZ a ona povedala ze to je len cisty biznis lebo aj tak morfologiu to vaj kompletne neukaze, to ti lepsie zmeria tvoj gynekolog na klasickom UTZ takze tiez som od toho upustila aj ked som na to povodne chcela ist. ved nakoniec tie peniaze sa daju vyuzit aj rozumnejsie .. napr. nakupim nieco pre drobca ..

moncicip
12. jan 2011

@adulicek82 urcite by som sa postavila na stranu tvojho muza a ked hovoris ze deticky musis dvihat a este aj naradie dvihat tak to urcite nieje dobre pre teba a pre dietatko ... takze urcite by si s tym mala na cas prestat.

lenkakusi
autor
12. jan 2011

ahojte
vcera bol vraj magicky den... bola som na sluzobnej ceste a v tom prisla strasna sprava... zomrel mi ocino!!!
kocky ja som uplne hotova, ledva som zvladla cestu domov, celu noc som nespala, bolim sa ako to ja a bublinka
zvladneme

edita84
12. jan 2011

@lenkakusi jáj je mi luto úprimnú sústrasť neboj zvládneš to ty aj bublinka

sissik
12. jan 2011

@lenkakusi uprimnu sustrast ☹
musite to zvladnut, aj ked to bude tazke, drzte sa

dnes som bola u dokiho, lebo vcera vecer slabe spinenie, dnes rano trosicku tiez, tak bublinka je tam, podla PM som 5+6, podla sona 5+2, tvori sa zltkovy vak ale vedla bublinky je trochu nakrvacane. ze moze byt aj z uhniezdovania. tak dufam, ze je sa dobre uhniezdi 😔 a mam duphaston a mam sa setrit 😀

samayka
12. jan 2011

@mamatata už si rozmýšlala nad tým, aké to bude s dvomi zlatúšikmi? mne to vŕta v hlave stále... ako tú lásku rozdelím? cmučinku moju si nedám za svet... ale bude musieť hold už aj s inými zostať. chýbať mi budú rôzne veci. ona keď je unavko, tak si na mňa lažká a škrabkáme sa.. ale keď bude bruško, tak to nepôjde :( a podobné veci... a keď sa šošovička narodí... to bude aj režim musieť byť iný.. no mám ja ale starosti , že ? 😀 😀

samayka
12. jan 2011

@edita84 ja idem až na 10. budem prvá, lebo vtedy začínajú... strašne sa teším.. ale tak potichu, lebo zatial to vie len môj drahý 🙂

samayka
12. jan 2011

ozaj, už ste to niekomu okrem svojich polovičiek povedali??

mimka29
12. jan 2011

Ahojte 🙂 my máme septembrové bábätko 2010, tak som si teraz zaspomínala, že čo bolo pred rokom 🙂 Prajem vám príjemné a bezproblémové tehuľkovanie a na konci krásne a zdravé bábätká.

cerimi77
12. jan 2011

@mirus11 tak som rada, že je všetko v poriadku 🙂
@moncicip tiež som o tom počula, aj čítala, že to je úplne zbytočné, len chcú z mamičiek dychtivých po pekných fotečkách vytiahnuť peniaze 😉
@lenkakusi tak to mi je veľmi ľúto, úprimnú sústrasť,musíš byť teraz silná, kvôli svojej bublinke, verím že to zvládnete.

ajka23
12. jan 2011

ahojte, tak mne je od rana tak zle, ze neviem, jak budem existovat v praci... 😖 😖 😖 😝
preventivne nosim so sebou sacok, nie je to boh vie aka predstava, ale co uz... 😒

veronkaj
12. jan 2011

ahojte,
vy už máte všetky potvrdené tehotenstvá a termín pôrodu na september 2011?

mne mešká menzes 4 tý deň a tak dnes ak sa nič neudeje budem robiť test a ak bude negatívny bude veľmi smutná a ak bude pozotívny tak predbežne 21.9.2011 budeme mať doma bociana.

ajka23
12. jan 2011

ja idem ku doktorovi v piatok, zatial mam 4pozitivne testy... 😉 termin mam 4.9.

moncicip
12. jan 2011

@cerimi77 tak isto aj odber pupocnikovej krvi to je tiez riadny biznis ... v niektorych statoch je to dokonca zakazane zakonom robit tieto odbery pre vlastne dieta

lucka1987
12. jan 2011

dobre ranko tehulky tak ako sa dnes mame?
@veronkaj drzim palce aby i to vyslo pridala si sa k nam 😉 daj vediet potom

cerimi77
12. jan 2011

@moncicip vážne?... no vidíš, o tomto som ešte nepočula 😨