icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lubi1984
15. jan 2011

@denda83 ahoj moja tak som spat od doktora koniec 5tt doktorka mi povedala ze som uzatvorena /co teda nejako nechapem 😒 / a kedze som mala to spinenie takkludovy rezim a mimi som videla na UZV 😅 aspon si teda myslim ze to bolo... na bolesti v podbrusku a krizov mi dala cipky tak uvidime ako sa to vyvinie

lucinka1104
15. jan 2011

@zuzkabar1983 no meriam BT a včera bol krásny mierny pokles - inplantačný a dnes zase37,1 a telesná tiež 37,1 takže u mna neni o čom Bt nikdy nesklamala

suzieqiu
15. jan 2011

@lucka1987 ja by som mohla aj spat.. ale mojmu zlaticku sa akosi nechce. este mi neprespi celu noc. tak o 3h je hore na papanie a ja potom nemozem zaspat tak idem na modreho konika. a potom okolo 6h -7h dalsie papanie. Boze baby kedy sa ja vyspim?? 😀

suzieqiu
15. jan 2011

@zdenocka ahoj veru si sa dlho neozvala.. a 3 roky? to je dostatocny rozdiel. Urcite to bude s 2 detmi troska zlozitejsie,ale ma to aj svoje vyhody. ked sa uz dokazu spolu zahrat ty budes mat pokoj 🙂

denda83
15. jan 2011

@lubi1984 nooo neboj nic zle to urcite nebolo🙂.......woooow videla????to muselo byt super......🙂koniec 5tt?????ja som 5tt+2dni dnes takze zajtra sa objednavam k tomu lekarovi...a som veeeelmi zvedava🙂 vcera som uz bolesti nemala takze som sa vytesovala🙂 pekne odpocivaj, nozky hore a relaxuj🙂)))))ja budem tiez, lebo este som nakapata, tak cajickujem🙂

lubi1984
15. jan 2011

@denda83 a je ti aspon lepsie to prechladnutie ? hej vies isla som k lekarke s tym ue nejakobolo nejak bude a kde som potom zbadala neico velke cierne v maternici a v tom cienrom malinke biele tak mi to tak aj nejako vysvetlila ze to je prcek ale je este skoro som rada ze ti bolesti ustupili objednaj sa objednaj drzim nam vsetkym palce a ty odpocivaj tiez

denda83
15. jan 2011

@lubi1984 je ovela lepsie🙂zalezena som v perinach a oddychujem...nooo tak sa tesim s tebou🙂)))a hned ako budem vediet nieco nove tak sa ozyvam🙂)) pekny slnecny dniiiik prajem 🙂

zdenocka
15. jan 2011

@lubi1984, jej tesim sa s tebou, ze si videla mimi 😵 . Len oddychuj 😉 .

@suzieqiu, vcera Janko zvrackal od obeda do vecera, tak som lietala kolo neho a prala a prala a prala. Som bola taka vystresovana, on nikdy nezvracia, tak som sa hrozne bala, ze z coho to ma, lebo nic take nepojedol. Okolo 7 vecer sa to ukludnilo, tak sme zaspali obaja.
3 roky je dost velky rozdiel, aspon si myslim, on je samostatny chlapcek, cize uz nebudem mat tolko vela kolo neho. Ja sa skor obavam, ze on pojde do skolky hned od septembra, a byvame mimo mesta, cize rano bude urcite velky zhon, ale urcite si casom vytvorime system 🙂 .
No ja som sa od porodu este nevyspala, Janko stale v noci vstava, sa vrti a mna to rusi. Uz musime konecne poriesit detsku 😅.

denisa1111
15. jan 2011

@zdenocka neboj zvladnes.nas este ani nechdi sam...3 rocny je uz velky chlap

denisa1111
15. jan 2011

@denisa1111 tak to malo byt asi sdenocke,sa tu moc neviem orientovat

suzieqiu
15. jan 2011

@zdenocka chudacik malinky. som rada,ze sa mu to uz ukludnilo. ja ked som bola dieta som dost casto zvracavala. neznasala som to. my tiez akurat riesime detsku. mala ma svoju izbu,ale este nieje dokoncena. vo februar ma drahy dovolenku a bude sa malovat a zariadovat detska izba. uz sa tesim. malej sme kupili novu cestovnu postielku,ktoru ma zatial u babky a ked bude vsetko v poriadku a druhe mimi sa nam narodi tak si ju zoberieme domov. strasne sa jej tam paci. a je fakt super. je k nej aj prebalovaci, sietka proti hmyzu, vrecko na hracky. hrazdicka a matrac. myslim,ze mala by v nej mohla spavat. len neviem,ci by som jej nekupila kvalitnejsi matrac. a vy byvate v dome ci v byte? my v byte,casom by sme chceli domcek. ale az ked bude dostatok financii. zatial nam aj 3izbovy byt staci.

zdenocka
15. jan 2011

@denisa1111, zvladneme urcite 🙂 .

@suzieqiu, bolo to tazke, ale uz mu je nastastie dobre. On nebyva chorucky, ani nic ine, tak som sa len zlakla a ja som dost velky stresak 😅 .
Postielka vyzera krasne, ale urcite by som potom poriesila lepsi matrac 😉 .
My byvame v dome, ale je to dvojgeneracny, dole na 1 poschodi byvaju moji rodicia a hore byvame my. Mame 3 izbovy bytik, ale jedna izba je este mojho brata, ktory pracuje a zije v Trencine, casom by chcel ist do BA, cize by sme chceli tu izbu prerobit, aby tam mal detsku Janko. Tiez riesime postielku. On ma taku, co sa dala prerobit na postel, ale je to mensia postel. Ja by som nechcela kupovat inu prenho, lebo ja zatial chcem do izbicky len rooldorku a postel, nech ma kopec priestoru na hranie a casom by sme ju prerobili na studensku, ale to je hudba buducnosti. No ale tym padom nemame postielku pre babetko. Ja by som kupila nejaku tiez cestovnu ale mensiu na kolieskach, zeby som si ju presuvala a matrac dobry by sme do nej dokupili 🙂 .

schaja
15. jan 2011

@cerimi77 no tu v Uk ti robia tak 2 --3- UTZ pocas celeho tehu - teda ak je vsetko ok. tu to beru nejako tak ze pokial je vsetko ok netreba sa do toho starat a ze doma je lepsie ako v nemocnici. na jednej strane dobry nazor na druhej sa to moze zdat trosku odflaknute. Tak dufam ze ked tam v marci pojdem - povedia mi len same dobre spravi 🙂

schaja
15. jan 2011

@edita84 tak to verim ze to musel byt sok - kazda mamicka veri ze to jej babatko bude krasne a zdravucke- jasne ze ho budeme milovat keby bolo hocico ale sok to musi byt riadny - obdivujem ta- ze to tak krasne beries 🙂 a chodis k tomu istemu dokymu?

schaja
15. jan 2011

@lucka1987@ ovecka84 no ja tiez neviem co by som jedla - mam az odbor k jedlo ale ked sa nenajem tak mi je zle =( a potom som unavena - kamoska mi poradila nech si dam k posteli vodu a nieco male na zahriznutie a ked vstanem mam si do dat - ja som si zobrala bebe dobre rano alebo ine celozrnne tycinky a zda sa mi ze mi je trosku lepsie 🙂

schaja
15. jan 2011

@lucka1987 aj moj manzel je martin a mne sa to meno veeeeeelmi paci ale on nechce ani za svet ☹ a z dievcenskych sa mi paci Alexandra ale je to dost dlhe- tak neviem 😖

schaja
15. jan 2011

@veronkaj tak drzim moc palceky nech je na buduci mesiac vsetko ok

schaja
15. jan 2011

@lucka1987 ja ked som zacala citat co sa moze a co nie tak som dostala skoro depku 😅 na jednej strane ze ano orechy su zdrave na druhej strane hlavne orechy nejedze su tam alergeny alebo ano ryby ano a potom nie nie ryby nie je v nich olovo- keby sme mali dodrziavat vsetko tak fakt musime zit niekde v strede lesa - podla mna kazdr rozumna zena vie co moze a co nie a telo si bude pytat co potrebuje 😉

barbie.
15. jan 2011

ahojte dievcata, pridavam sa k vam. predvcerom dve ciarky, este som nebola u doktora. podla kalkulacky 5TT+4dni prdpokladany termin 14.septembra.

denda83
15. jan 2011

@barbie. Ahoj, vitaj medzi nami🙂)) srdecne gratulujem🙂 ja som 5tt+2🙂 ani ja som este nebola, ale tento tyzden sa objednam🙂ja mam predpokladany termin 15.9.2011. Mas uz aj nejake priznaky????

schaja
15. jan 2011

@zuzkabar1983 tu sestricku si nevsimaj- take hluposti by nemala hovorit a podla mna je ten vekovy rozdiel idealny, aj ked to bude dost narocne aj s tou skolou ale po par rokoch si budes len cudovat ako si to vsetko perfektne zvladla. kamoska to mala presne ako ty a zvladla to - takze hlavu hore -vsetko bude ok 😉

barbie.
15. jan 2011

dakujem, este sa neviem spamatat, 2 testy boli negat.
priznaky-nevolnosti cakam kazdu chvilku. kopirujem presne predosle tehu. neskutocna chut na nejake jedlo vystriedana absolunou nechutou ku vsetkemu. citim vsetky pachy omnoho intenzivnejsie. tipujem, ze do tyzdna to prerastie k ozajstnym nevolnostiam. nevadi tesim sa.

lucka1987
15. jan 2011

@barbie. ahoooj tak to sme narovnakoo 🙂 uz poznam z mk asi tri tehule co maju ten termin.. bola si u doktora?

lucka1987
15. jan 2011

@schaja ja som rozmyslala aj nad inym menom chlapcenskym...... ale ked mne sa nic nepaci z chlapcenskych.. pacil sa mi Marco ale tak sa vola krsniatko.. a aj patrick alebo marek je pekne ale ot sa nepaci muzovi.. ostavame zatial pri martinkovi... ale mozno este nieco najdem 😉

minusa
15. jan 2011

Ahojte

vyzera to, ze aj ja sa k vam pridavam, 3x pozitivny test a uz aj nevolnosti a to poriadne 😖 k dokimu idem v pondelok, mala by som byt v 4tt a teda termin by mal byt 19.9. 🙂

lubi1984
15. jan 2011

babule kde ste ? 🙂

katy1986
15. jan 2011

Ahojte bábiky,
tak sme došli zo zabíjačky. Povedala som im že som tehotná, no svokra pousmiala, ale nič iné.....potom celý den aby som si išla oddýchuť, či nie som unavená, mi to už liezlo na nervy poviem pravdu. však som si dávala pozor, nič ťažké som nenosila, bola som poobliekaná. moja švagriná záhlásila ked sa to dozvedela: no však nech majú aj oni - a takým tónom 😠 nech sa na mna nehnevá, dobre že porodila v 30 jedno dieťa, a myslí si, že nikto iný na tejto zemeguli dieťa nemá len ona. Fakt si myslí o sebe veľa. Takže sme došli domov, mám zmiešané pocity, ja som taká aktívna, u nás ked bola zabíjačka tak to bolo šup šup všetci ako včielky a tam? ako slimáci.....to fakt.....furt sa niečo hladalo, furt niečo chýbalo - zas sa hladalo, robili sme klobásy - potom pauza - neviem načo, potom hurky že ideme robiť zas pauza. a svokra najlepšia - tá ani nevyšla len občas - podirigovala čo a ako, a išla zas vnúter za švagriným synom.
O mojom tehotenstve sa potom ani nehovorilo, ani v ktorom som týždni sa neopýtali, ale vlastne som toto aj čakala. Nevadí, moji rodičia a sestra s rodinou sa tešia o to viac 😀

suzieqiu
15. jan 2011

@katy1986 ahoj. tak ja ked som cakala prve tak tiez moja rodina prejavila vacsiu radost ked som im to povedala. ale zas svokrovci sa tesili,ale potichu. moja svokra je strasne poverciva a tak nechcela este nic zakriknut. ale po kazdej poradni mi telefonovala a pytala sa ako sa mam,co je nove a ci je vsetko v poriadku. A kedze ta cely den svokra posielala si oddychnut tak tiez jej to nieje lahostajne. urcite sa tesi na dalsie vnucatko. A zo svagrinej si nic nerob.. to len ti trosku zavidela,ze budes prezivat ten krasny pocit ked v tebe rastie babatko. Ale to ju urcite prejde. A nezabudaj,ze teraz ked sme tehotne sme aj trosku precitlivejsie. Tak si z nich nic nerob.. 😉 Hlavne,ze sa ty s muzom tesite.

suzieqiu
16. jan 2011

dobre ranko! vitam nove septembrovky, tesim sa,ze sa rozrastame 😉

katy1986
16. jan 2011

Krásne ránko 🙂

@suzieqiu no závidí mi švagriná.....ale kašlem na ňu 😀
jaj ale ja som trošku predsa len prechladla - ale nie na zabíjačke, ale potom sme boli v kauflande, rýchlo som nakupovala a ked sme vyšli, mala som ešte rozopnutý kabát...ale nič mi neni, ani hrdlo ma nebolí, len si trošilinku fúkam nos....dovarím obed a idem si ľahnúť na celý den....alebo môžem sa naparovať, cca 5 minúť, že povedzme 3x sa nadýchnem....možno že by to pomohlo, a nič by mi absolútne nebolo....alebo to škodí?