icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

zdenocka
17. jan 2011

@nisa21, som rada, ze je vsetko v poriadku a fazulka sa ma dobre. Nemaj obavy, ja som mala tiez pri prvom tehu cystu, bala som sa, ale ona sa vstrebala 🙂 .
Uplne rozumiem, ake je to mat doma 2,5 rocneho chlapceka. Janko je aktivny, cize on nechce sediet, najradsej ma, ked sme niekde, co sa momentalne neda, kedze sa necitim dobre ☹ . Takze pustame rozpravky dokola, ale ani pri nich neosedi 😝 .

@katy1986 snazim sa mysliet pozitivne, ale napriek tomu a hrozne bojim. Ja som z celej rodiny mala jedina take neskutocne krce, ze sme az na pohotovost volali, ze co mam robit. Nic neporadili, ze musim prist, musia mat vidiet. Ale to sa v takom vstave nedalo odist od zachoda.
Teraz som zjedla trosku polievky. Som zvedava, co to so mnou spravi 😝 .

lucka1987
17. jan 2011

@nisa21 ahoj a ked si mala akciu plodu aky si uz tyzden ja idem zajtra a budem 5tt+6 dni

lucka1987
17. jan 2011

@ema72 ahoj.. no ja budem urcte kludnejsia.. v prom som sice prisla o babo az v 10 tt. ale nam nikgy srdiecko nebilo.. mala som anembrimolu... cize sa prestalo vyvyjat uz po par dnoch po oplodneni. a zaniklo a rastol len vak..... takze teraz ak bude srdiecko budem si uz na istejsom ze sa to nezopakuje...myslim ta anembriomola..

nisa21
17. jan 2011

@zdenocka dufam ze budete coskoro v poriadku, to je strasne ked ste vsetci chory. Simonko je tiez strasne rad vonku, aj by som sla ked je tak pekne, ale nebudem to radsej riskovat.

@lucka1987 ahoj, teraz som 7tt a drzim palce zajtra, uvidis bude to vsetko super. Ale minule tehotenstvo malemu bilo srdiecko uz v 5tt. Teraz sa vyjadroval este tak velmi opatrne.

suzieqiu
17. jan 2011

ahojte tak som prisla od doktora. babatko sme videli,ale este stale je to len vacok. srdiecko to nemalo a dr sa to moc nezdalo,ze uz som 7 tyzden a este nic. ale opat som mu pripomenula,ze sa nam to podarilo splodit na konci cyklu a on,ze to moze byt potom. objednal ma o dva tyzdne a dufam,ze to dovtedy narastie a bude to mat aj srdiecko. som z toho smutna. uz som chcela pocut nejake dobre spravy. ale aspon,ze to narastlo. prvy krat to malo 6mm a teraz 15mm. baby ja sa bojim.. preco sa mi babatko vyvija pomalsie? ☹

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 luci ja sa bojim,ze aj mne rastie iba vak ☹ ja sa zblaznim 2 tyzdne cakat.

samayka
17. jan 2011

@suzieqiu - moooja, neboj. hlavne na to nemysli a užívaj si babulienku svoju. bude to určite tak, ako si písala. splodené na konci cyklu, tak to nemôžeš počítať priemerovo. počkaj ako tie 2 týždne preletia a budeš počuť srdiečko a dobré správy 🙂

my ideme budúci týždeň v stredu. uf... sa vytešujem...

denda83
17. jan 2011

KOnecne zajtra k lekarovi🙂 Uz sa neviem dockat...ale idem az vecer tak sa este vytrapim cez den..Hmmm kolkym z vas v 5tt+4 uz bilo srdiecko????

samayka
17. jan 2011

@denda83 mne pri prvom tehu nebolo vidno srdiečko ešte ani v 7tt až potom v 9tt - ale to už bol iný rachot 🙂

tinka1003
17. jan 2011

ahoj kocky, vcera som si robila testik a co nevidim ...II ciarocky huraaaaaaaaa....ako tak pocitam, malicke by sa malo narodit koncom septembra. Dufajme ze bude vsetko v poriadku 🙂

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu preco sa bojis?? ved nemas dovod....

denda83
17. jan 2011

@tinka1003 gratulujeeeeem🙂

suzieqiu
17. jan 2011

@lucka1987 toho,ze mi len ten vak rastie a plod sa nevyvija. ani moj lekar nebol nejaky nadseny,ze este nic nieje. 7 tyzden vsak to by malo mat aj srdiecko.. nie?

suzieqiu
17. jan 2011

@samayka dakujem za podporu. dufam,ze mas pravdu a nabuduce bude viediet akciu srdiecka. strasne si to prajem. a este,ze mam malu, inac by som sa asi fakt zblaznila.

katy1986
17. jan 2011

@suzieqiu jaj moja neboj sa...tým si to len zhoršuješ....ja ti verím že sa bojíš, ale nič na tom nezmeníš, a vidíš baby tu písali, že aj u nich to bolo všelijako.....nemyslím si, že sa bábatko vývíja pomalšie, určite je to individuálne, ale však ked narástlo zo 6 mm na 15 mm - však to pekne narástlo....napr. ja ani neviem v ktorom sme týždni 😅 lebo my sme na bábatku tak "intenzívne pracovali" že fakt.....no a dr. mi povedal že cca 4 tt (reálne), ale podľa menšt.je to koniec 6 tt. a malo to len 2 mm. takže fakt pidimaličké. a vy tu normálne aj dni viete napr. 5tt+4dni .tak ja som tiež zvedavá čo mi povie nab.týžden...a aj nevolnosti prestali, no nevraciam už, mám taký blbý pocit v žalúdku, ale oproti minulému týždnu to nič neni...takže som bola kludnejšia ked som vracala....ale nesmieme si pripúštať zlé myšlienky 🙂

lucka1987
17. jan 2011

@suzieqiu jaaaaaaaaaj.. tebe nebilo ani srdiecko??? 😖 ☹ vies niekedy staci ak bola ovulka posunuta... a nie si v 7 tT ale v 6tt a hned je po starostiech....
ja som bola vtedy len zavcasu v 5tt+4 a len vak ... a potom az v 12 som mala medzitym v 10 MA... tak lutujem ze som nesla skor na kontrolu.. predisla by som tomu co som si zazila... a ta psychika... kedy mas ist az o 2 tyzdne? na kontrolu? neboooj ved ono sa rozbehneee.. srasne silno ti drzim palceky..

cerimi77
17. jan 2011

@edita84 som rada, že je všetko v poriadku, ja len k tomu sexovaniu, v piatok som bola u dokiho a ten mi povedal, že: "z vlastnej skúsenosti nedoporučujem sexovať do 12. tt"... tak to ma dosť prekvapilo, nikde som to nečítala a ani nepočula.... tak ma to napadlo, keď si písala o tom špinení, môj doki je práve z tej mladšej generácie, odôvodnil to tým, že predsa len to je mechanické dráždenie a tie väzby vnútri sú ešte veľmi citlivé a slabé, že aby neprišlo k ich porušeniu, niečo v tom zmysle.....

katy1986
17. jan 2011

@lucka1987 luci opýtam sa ťa rovno 😀 to že máš že 5tt+4, ty presne vieš kedy ste piškótku "zamiesili"? 😀 a podľa toho si počítaš týždne resp. dni? lebo ja to neviem, nepamätám sa tak často sme "pracovali" hned po skončení mrchy do konca plodných dní a aj potom 😅 trápi ma to, že všetky to viete a ja nič 😒 alebo podľa ovulácie? dokonca aj termín si niektoré vedia vypočítať, to ako sa robí? 😅

slivocka
17. jan 2011

@cerimi77 ahooj, ako sa maš? bola si u toho dokyho teda? ako si dapadla? bral ti krv ? robil aj sono? 😉

denisa1111
17. jan 2011

@katy1986 termin vypocitas podla prveho dn poslednej ms,daj do google termin porodu a vyber si nejuaku tehotensku kalkulacku,napr,tehotenstvo,academy a tam sa to dozvies,ja viem presny den,bo to bol trochu prusvich,bo sme si davali pozor...a hned na prvykrat sa to postastilo...

lucka1987
17. jan 2011

@katy1986 podla tohto http://tehotenstvo.academy.sk/

ale inak viem kedy sme zamiesili.... lebo mm beha na kamione, a testovala som si aj ovulku... zamiesili sme pravdepodobne 22.dec

katy1986
17. jan 2011

@lucka1987
@denisa1111 dakujem 🙂

cerimi77
17. jan 2011

@slivocka ahoj, bola som v piatok u dokiho, to som bola 5t+2, myslím, že to bolo ešte skoro aby mi robil sono, lebo nebolo ešte samozrejme vidieť, resp. počuť srdiečko, takže ma objednal o týždeň a budem absolvovovať druhé sono, z čoho teda nie som veľmi nadšená, to budem 6t+2 a to tiež neviem, či nie je skoro....vylúčil mi tým iba mimomaternicové tehu... inak povedal, že ak bude vidieť akciu, tak mi potvrdí tehu a vypíše knižku, inak mi nič nerobil, ani mi nebral krv, to asi až neskôr, až to bude potvrdené... predpísal mi listovku a utrogestan zatiaľ. Inak som sa pýtala aj na škodlivosť UTZ, tak povedal, že zatiaľ sa jeho škodlivosť nepotvrdila, tak sa nemám čoho báť, ale za to sono si vypýtal 13EUR 😉 ..... takže tak.... a ako som už písala, neodporučil nám sexovať do 12tt 🙂

cerimi77
17. jan 2011

@slivocka a ty čo máš nového? 🙂

slivocka
17. jan 2011

@cerimi77 mne zatial brali iba krv na HCG , k doktorovi sa dostanem asi az na buduci tyzden lebo sestricka hovorila ze to je este skoro. ☹ V stredu idem opät na odber na hcg a podla toho uvidime ci pôjdem uz k doktorovi. 😒 Co lekar to iny postup 😠 Inak nic nove, stale sa citim tak isto co znamena ze sa bojim ci bude vsetko ok 🙂

cerimi77
17. jan 2011

@slivocka tak to máš pravdu, čo doktor to iný prístup, môj doki má súkromnú ambulanciu a asi potrebuje svoj nový UTZ čo najskôr splatiť 🙂 inak fakt neviem na čo mi robil sono tak skoro, ja som vedela presne kedy som mala ovuláciu, poslednú ms, podľa toho vedel, že som iba v 5t a presto mi ho spravil, aj keď som nemala žiadne komplikácie..... myslím, že tvoj doki ti dobre povedal, že je to ešte skoro... ja som chcela ísť hneď k dokimu hlavne kvôli liekom - kvôli čistej listovke a teda vzhľadom na môj vek mi predpísal aj ten utrogestan, aby mi podporil žlté teliesko, lebo už nemusí tak dobre fungovať .... tak kvôli tomu som chcela ísť čo najskôr za ním, ale s tým sonom nie som veľmi nadšená... dúfam, že v piatok už bude niečo vidieť a potom si hádam dám od sona na čas pokoj...... a ty si v ktorom presne?.... zle ti nebýva?

slivocka
17. jan 2011

@cerimi77 ja som dnes 5+1 , zle mi nejak extra nieje akurat mi velmi nechutí jest ☹ musime iba cakat ☹

ema72
17. jan 2011

@slivocka tak to ja som na tom tak ist 5tt +1 🙂 ale v novembri som v 6tt potratila, tak som radsej ticho ako pena 🤐

slivocka
17. jan 2011

@ema72 tak to mi je luto, drzim velmi potichucky palce aby to tento krat dopadlo šťastne 😵

ema72
17. jan 2011

@slivocka vdaka aj ja tebe drzim palce. Ja sa nijako tym nestresujem a verim, ze priroda vie co robi. Ak to ma tam ostat tak ostatne - tak je to osud.