icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucka1987
6. jan 2011

@alca85 jeej ahoj nevadi ze lezies 😀 😀 ja som radaminule tehu som mala citlivost testu 10 a ciarku na 27 DC som mala silnejsiu nez teraz na 29 DC.. no tajne dufam ze sa nic nepokazi.. na mrchu sa necitim.. a mam take citenia ako pri prvom tehu (okrem bolesti a pichania v bruchu.. to mam teraz len slabulinke vo vajecniku)

mywiel
6. jan 2011

Uz je to rok, hned na vianoce co sme zamiesali malého a tiez sa narodil v septembri. 🙂 Si pamatam aka radost ked som videla 2 // na testiku, manzel ani nechcel verit, ze sa to tak rychlo podarilo, si myslel ze si robim srandu 😀

ovecka84
6. jan 2011

@suzieqiu este nie, asi az buduci, resp. ten dalsi tyzden pojdem... chcem aby uz bolo aj srdiecko pocut 😉

suzieqiu
6. jan 2011

@ovecka84 a myslis,ze tak skoro uz bude pocut? ja ked som bola prvy krat tehotna ta, som bola u lekara v 7 tyzdni a kazal mi prist az 9 - 10 tyzden. skor mi ani knizku nechcel dat.

ovecka84
6. jan 2011

@suzieqiu to vazne? som kdesi citala, ze po 6. tyzdni by uz malo byt pocut srdiecko.... hm.. tak neviem teda kedy ist... ty sa kedy chystas?

lubi1984
6. jan 2011

ahojte tak ja sa k vam pridavam velmi opatrne, my sme mali 1.1. na teste // aj 2.1. aj 3.1. silnejsie hovorim opatrne pretoze 3 roky dozadu som potratila v 6ttm chcela by som sa spytat kedze zijem s manzelom v zahranici / a tu nepouzivaju vaginalny ultrazvuk/ ked mi robili ultrazvuk tento tyzden brusnym ultrazvukom tak mi povedal ze tam este nic nevidi ze mam prist o tyzden som z toho zmatena je to kvoli tomu te brusny ultrazvuk nezachyti male mimi alebo s a mam zacat bat ze nieco nie je v poriadku? posledna menstruciu som mala 27.11.2010 baby radte prosim

mirus11
6. jan 2011

@lubi1984 no moja ja som mala poslednu menstruaciu 29.11.2010 a 12.12 mi robili prve iui.a na sono mam ist az 18 januara.a tiez sa bojim,ci bude vsetko v poriadku.tak ty mozes byt hadam o 2 dni skor tehotna.

moncicip
6. jan 2011

@lubi1984 vaginalnym ti to urcite vidno skor ako brusnym lebo vies cez brucho mas nejake tie vrstvy svaloviny a tuku a pri vaginalnom to vidno hned kedze to mas priamo. ja som bola myslim 30DC a to som bola na zzaciatku 4tt a uz vtedy mi vedel povedat ze ano je to tam a ma to 3,8mm 🙂 tak sme mali oneskoreny vianocny darcek

moncicip
6. jan 2011

@mirus11 tak to si potom na tom presne rovnako ako ja 🙂

lucka1987
6. jan 2011

@lubi1984 ahoj... este ti ho zachytit nemusi.. mne hozachytili ked som bola 5 tt+4 dni... mala som fazulku..... aj ja som sa opatrne pridala... lebo som mala potrat dva mesiace dozadu v 9 tt+3 dni... 😖 neboj pokial nic nevidno tak mozno zajtra alebo pozajtra sa uz ukaze, naozaj ide teraz o milimetre 😉

mirus11
6. jan 2011

@moncicip ano?aj ty si bola na iui 12.12?ak hej,tak kde si bola?no mna dali az na 18 januara.a ty si bola uz na prvom sone?

moncicip
6. jan 2011

@mirus11 nie nie myslim s tou PM sme na tom rovnako, u doktora som bola presne 30.12. a povedal mi ze mam prist tak o mesiac a ze to mi uz spravi aj komplet odbery a tak ... tak som zvedava ci bude vsetko tak ako ma byt

mirus11
6. jan 2011

@moncicip aha.no to som aj ja zvedava,ci bude vsetko ok.mne to potvrdili telefonicky ze som tehotna.aj som si potom doma robila test a vysiel pozitiny,ale ja som aj tak zvedava,ci bude vsetko v poriadku.

moncicip
6. jan 2011

@mirus11 ja som si najskor urobila 2testy a az potom som isla ku lekarovi .... to bude tvoje prve?

lubi1984
6. jan 2011

@lucka1987 viem luci ako sa citis tiez mam strach tak snad v utorok sa uz nieco uvidi manzel mi len kupuje testy s otazkou ci ich jem na obed 😅 zachytili ti prvy krat vaginalnym ultrazvukom ked si bola 5tt+4 ? dakujem za podporu ty si na tom ako ? pozerala som tvoje teh testy aj si budes robit zajtra?

mirus11
6. jan 2011

@moncicip no moje prve.no lenze mne robili iui a pri tomto to tak chodi,ze o 14 dni ideme na krv a potom si volame poobede al. na rduhy den aky bol vysledok a oni nam povedia potom co dalej.a mne povedali,ze som tehotna a ze 18 na sono

lubi1984
6. jan 2011

@moncicip dakujem ti pekne si ma upokojila tak len musim cakat a predpokladam ze ti doktor robil vaginalny ultrazvuk? aj ti byva zle alebo sa nejako citis inak ? mna este rapi bolesti podbruska tak neviem ale asi musim mylsiet pozitivne 🙂

moncicip
6. jan 2011

@lubi1984 to aj mna sem tam ale hlavne co ma trapi ze ma takmer vkuse bolia prsia, ale co uz clovek neurobi pre svoje dieta ze ...

moncicip
6. jan 2011

@mirus11 tak ti bude siiiiiiiiiilno siiiiiiiiiiiilno drzat vsetky prsty aby to bolo v poriadku. potom daj vediet

mirus11
6. jan 2011

@moncicip no urcite dam vediet a potom aj ty,co a ako.

natashkaa
6. jan 2011

ahojte dievcata len som zbadala tuto temu tak vam chcem popriat vsetkym vela stasticka nech sa vsetkym ukazu // pisem lebo ja som Septembrove dieta 24.09 takze babatka budu fakt uzasne 😀 😀 😀 😀

moncicip
6. jan 2011

@mirus11 jasne urcite sa aj ja ozvem 🙂

lubi1984
6. jan 2011

@natashkaa 😀

mirus11
6. jan 2011

@moncicip sa urcite vsetky potesime 🙂

zdenocka
6. jan 2011

jej, kolko nas uz je septembrovych cakateliek 😵 .
Mne sestricka od doktora povedala, ze mam az koncom januara prist, alebo sa objednat. No ja by som chcela aj skor, i ked viem, ze srdiecko este neuvidi, ale aspon nech mam istotu, ze je vsetko tak ako ma byt 🙂 .
Mne uz aj zacina byt zle, tak kolo obeda to zacne, a okolo 5 skonci, to nastastie vegetim so synom v posteli 😅 . Podbrusko ma bolelo a este stale boli, dufam ze je vsetko v poriadku a maternica zacina rast. A prsia mam citlive riadne tiez 😝 .

lubi1984
6. jan 2011

@mirus11 ahoj mirus neviem ako ty ale pre mna je ta doba cakania najhorsia ale musime verit ze vsetko bude ok ako sa inak citis ?

lubi1984
6. jan 2011

@zdenocka gratulujem a drzim palce 🙂

moncicip
6. jan 2011

@zdenocka uff tak si ma potesila ze v tom niesom sama ....

zdenocka
6. jan 2011

Ja tiez vsetkym gratulujem ku krasnym // palickam 🙂 .

jazmina83
6. jan 2011

@agentkak Katus, normalne mi prislo do placu ked som tu nasla tuto temu, uz som sa na nu tesila, krasna nostalgia 😅
Drzim palce septembrovky, z poniektorych z nas sa stali velke kamosky 😵 prajem aby ste mali bezproblemove tehotenstvo a krasne zdrave deturence 😵