September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Uz je to rok, hned na vianoce co sme zamiesali malého a tiez sa narodil v septembri. 🙂 Si pamatam aka radost ked som videla 2 // na testiku, manzel ani nechcel verit, ze sa to tak rychlo podarilo, si myslel ze si robim srandu 😀
ahojte tak ja sa k vam pridavam velmi opatrne, my sme mali 1.1. na teste // aj 2.1. aj 3.1. silnejsie hovorim opatrne pretoze 3 roky dozadu som potratila v 6ttm chcela by som sa spytat kedze zijem s manzelom v zahranici / a tu nepouzivaju vaginalny ultrazvuk/ ked mi robili ultrazvuk tento tyzden brusnym ultrazvukom tak mi povedal ze tam este nic nevidi ze mam prist o tyzden som z toho zmatena je to kvoli tomu te brusny ultrazvuk nezachyti male mimi alebo s a mam zacat bat ze nieco nie je v poriadku? posledna menstruciu som mala 27.11.2010 baby radte prosim
@lubi1984 vaginalnym ti to urcite vidno skor ako brusnym lebo vies cez brucho mas nejake tie vrstvy svaloviny a tuku a pri vaginalnom to vidno hned kedze to mas priamo. ja som bola myslim 30DC a to som bola na zzaciatku 4tt a uz vtedy mi vedel povedat ze ano je to tam a ma to 3,8mm 🙂 tak sme mali oneskoreny vianocny darcek
@lubi1984 ahoj... este ti ho zachytit nemusi.. mne hozachytili ked som bola 5 tt+4 dni... mala som fazulku..... aj ja som sa opatrne pridala... lebo som mala potrat dva mesiace dozadu v 9 tt+3 dni... 😖 neboj pokial nic nevidno tak mozno zajtra alebo pozajtra sa uz ukaze, naozaj ide teraz o milimetre 😉
@lucka1987 viem luci ako sa citis tiez mam strach tak snad v utorok sa uz nieco uvidi manzel mi len kupuje testy s otazkou ci ich jem na obed 😅 zachytili ti prvy krat vaginalnym ultrazvukom ked si bola 5tt+4 ? dakujem za podporu ty si na tom ako ? pozerala som tvoje teh testy aj si budes robit zajtra?
ahojte dievcata len som zbadala tuto temu tak vam chcem popriat vsetkym vela stasticka nech sa vsetkym ukazu // pisem lebo ja som Septembrove dieta 24.09 takze babatka budu fakt uzasne 😀 😀 😀 😀
jej, kolko nas uz je septembrovych cakateliek 😵 .
Mne sestricka od doktora povedala, ze mam az koncom januara prist, alebo sa objednat. No ja by som chcela aj skor, i ked viem, ze srdiecko este neuvidi, ale aspon nech mam istotu, ze je vsetko tak ako ma byt 🙂 .
Mne uz aj zacina byt zle, tak kolo obeda to zacne, a okolo 5 skonci, to nastastie vegetim so synom v posteli 😅 . Podbrusko ma bolelo a este stale boli, dufam ze je vsetko v poriadku a maternica zacina rast. A prsia mam citlive riadne tiez 😝 .
Ja tiez vsetkym gratulujem ku krasnym // palickam 🙂 .

@alca85 jeej ahoj nevadi ze lezies 😀 😀 ja som radaminule tehu som mala citlivost testu 10 a ciarku na 27 DC som mala silnejsiu nez teraz na 29 DC.. no tajne dufam ze sa nic nepokazi.. na mrchu sa necitim.. a mam take citenia ako pri prvom tehu (okrem bolesti a pichania v bruchu.. to mam teraz len slabulinke vo vajecniku)