September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Ahojte baby,tak aj mi sa konečne môžeme medzi vás pridať.13-teho testík a hned pekné dve modré čiaročky.To bolo radosti, a včera mi pani doktorka potvrdila našu radosť.Takže som podla pani doktorky v krásnom 6 týždni.A aj mi ukázala moju malinkú fazulku.Ako tu čítam,že už poniektoré trápia nevolnosti mna zatial obchádzajú akurát ráno mi akosi nechutí jesť.Ale potom to všetko dobehnem.A už mám aj knižku podla manžela technický preukaz od drobca 🙂 .termín mi vychádza na 15.9.
@lubi1984 aj ja beriem ale duphaston ale je to ta ista skupina...je to na posilnenie tehotnosti...tiez som krvacala
@phillippa ahoj, aha, tak som zasa o niečo múdrejšia 🙂, ja podľa MS práve dnes začínam 6.týždeň, u doktora som už bola, minulý týždeň v piatok, to som bola 5t+2, robil mi iba sono, aby si potvrdil, že je to na správnom mieste, podľa mňa to bolo zbytočné, ešte nebolo vidieť akciu srdiečka, takže idem zasa teraz v piatok, tak dúfam, tak dúfam, že už bude niečo vidieť, aby som nemusela absolvovať za taký krátky čas ešte ďalšie sono..... ty budeš za 2 týždne v 7tt, to už by malo byť vidieť srdiečko, takže by ti hneď mohol dať aj tehotenskú knižku 😉 , podľa mňa je sono do 10tt aj tak zbytočné robiť, ale každý doktor má iný prístup... tak držím palce aby bolo všetko v poriadku 😎
Krásne ránko dievčatá 🙂
@zuzkabar1983 už nechodím na výšku, už som skončila v júni.Chvála Bohu 😀 obdivujem ťa, lebo aj ked externe chodíš, aj tak sa to ťažko zvláda...ja som popri výške do roboty chodila, po skúškovom období som vždy chorá zostala, lebo taká som bola vyčerpaná, že moja imunita zaštrajkovala. a kam chodíš? ja som chodila do nitry na SPU na Environmentálne manažérstvo. Mali sme pár hrozných profesorov, ktorí nám doslova strpčovali život. niektorí hovoria, že externisti to majú ľahšie, no neviem, my náš študijný program rozhodne nie. takže som rada že je to za mnou 😀 ale zas my sme boli skvelý kolektív, ja som bola najmladšia 😀 , mali sme aj babku spolužiačku kt. mala vnúčatko už. ale fakt sme si rozumeli 😀 takže na druhej strane rada na to spomínam 🙂
@denda83 teším sa že je všetko v poriadku, a že si videla fazulku 😵 aj mne to dr. povedal tak, ako tebe ked som unho bola. že podla ms som v 6 tt ale reálne v 4tt. tak ja si to zatial ani tak nepočítam, nech som v 5tt alebo 6tt, len nech piškótka rastie ako má 😀 dr. mi povedal, že potom podľa dalších vyšetrení a ultrazvukov mi to presne povie.
Jaj dievčatá ako som dopadla včera so šiškami 😠 písala som vám, že cesto mi kysne a idem ich urobiť. cesto bolo krásne nakysnuté, lenže ja som ich povykrajovala veľkým pohárom, ked som ich vysmažila boli väčšie ako tenisové loptičky a zvnútra boli surové 😖 tak som sa išla posťažovať mamine, ona sa na to išla kuknúť, a mi hovorila, že prečo som ju nezavolala, lebo však to som strašne veľké povykrajovala, že sa ani nečuduje, že sa mi neprepiekli. tak som zamiesila druhé cesto, urobila som ovela menšie - no podarili sa 🙂 ešte som ich vysmážala ked mm došiel domov, a on mi hovorí, že prečo ich robím takto neskoro, že nikdy som nezvykla variť takto neskoro 😅 tak som to zakamuflovala že cesto mi pomaly kyslo a tak 😀 načo by som sa mu priznala že jednu dávku mám už vyhodenú 😀 nech si myslí, že som výborná kuchárka 😀 😀 😀
Ináč bývame tak, že máme strašne veľký dom, takže mama s ocinom na prízemí, ja s mm na poschodí, a ešte jedno poschodie je naše. máme zvlášť vchod, kuchynu....takže nabudúce ked budem niečo takéto robiť po 1x v živote, zídem dole po schodoch po mamu, aby sa mi nato kukla, či to robím dobre 😀
Babulky kde ste? 😕
ahojte, pridavam sa s // na testiku, u dokiho vsetko OK, nie je mimomaternicove, vychadza to tak na polku septembra.
@katy1986 Si ma pobavila s tymi siskami, ja som ich este nidky nerobila, manzel nema velmi rad sladke, ale ja by som si dala...ked sa na to niekedy dam, aspon budem vediet, ze mam vykrajovat male kolieska.
To mas fajne, ze mas poruke mamku, aspon ti pomoze. Ja byvam od nasich 500 km.
caute kocky taj ja som bola v pondelok to som bola v 5tt 5dni ale videla iba vacok... znamena to nieco zle? ranne nevolnosti mam cely den ale keby bolo nieco v neporiadku tak u by som ziadne nemala ci? trosku sa bojim lebo som uz raz potratila tak keby ste niekto vedel poradit budem rada..:D
@cerimi77 myslim ze moja pani dr urcite urobi sono pretoze aj ona asi bude prekvapena ze sa to podarilo a bude chciet vidiet sama. Neviem podla mna to robia preto aby vylucili mimomaternicove co najskor aby ta to neskor neohrozilo. Uvidime, povypytujem sa. 😉
Tak drzim palce nech uz je vidiet pekne male srdiecko, pekny den
tehulky chcem sa opytat ma niektora z vam taky pocit tlaku v podbrusku? nie ostra bolest alebo tak ale len taky bolestivy tlak hlavne v noci a nad ranom?
@edita84 🙂 hotovy cloviecik😉
@livuskad nic zle to neznamena, babo je tam, kde ma by. treba pockat
ja som skusala sisky pecene, nie vysmazane, ze bude to menej mastne. tak je to take jedle, ale nie je to siska. je to skor ako kolac. to keby ste chcli niekto skusat, aby ste vedeli. ale mala sa apson zabavila, robila dierky na plnku 😅
@livuskad vsade sa pise ze treba mat keksy a chrumat rano predtym nez vstanes a aj pocas dna rozlozit jedlo se stale nieco male. Mne to ale robi problem pretoze odkedy som tehu nemam chut jest vobec nic skor sa donutim ze nieco. A akurat som predtym nevedela prezit den bez sladkosti a teraz sa na nich neviem ani pozriet 🙂
Holky ja tiez nemam chut vôbec na nič, az ked mi škvrka v bruchu vtedy ma napadne ze som hladna. Ale tak snazim sa aspon ovocie alebo nieco do seba dat. uz som schudla 3 kg a to som este ani raz nezvracala ☹
@phillippa hej snazim sa ale ked aj ja mam taku nechut cokolvek zjest hrozne sa prekonavam ked nieco vlozim do ust je to hrozne...:D ale co by sme pre babo nevytrpeli..:D ale ze treba vela ovocia jest aspon ja vzdy cakam na vecer ked to trochu ustane a pak sa snizim nieco poriadne zjest aj ked s tazkoztami..:D
vraj treba jest casto a snazit sa cez to prejest. tak teraz skusam taku taktiku, ale moc to nezabera. ale este mi nie je tak zle, ako pri prvom. to som dala dole 8kg.
ale ked uz je zle, podla mna nepomoze natrvalo nic, vsetko zaberie iba na chvilu. treba vydrzat, co ine ostava. ze?
tak to som zvedava ktora pride s tou najneobycajnejsou chutou..:D
Babky cvici niektora z vas ?
babule kde ste?
@denisa1111 to krvacanie ti preslo? a si mysli sze tie lieky pomahaju ako dlho ich beries?
Ahojte,
@ema72 ahoj, ja necvičím, ale že ked je všetko v poriadku, tak je to ok. ale len s mierou 🙂
Baby neviem či som vám to hovorila, ale som sa doktora pýtala na sex, a on mi povedal že áno, ale nie tak často a velmi šetrne. ked som odchádzala, tak mi to zas hovoril, že veľmi opatrne a šetrne...no neviem, asi si myslel že my s mm tak každý den hned 2x 😀 😀 😀 ale teraz vážne, my sme sa s mm o tom ešte predtým rozprávali, že čo povie dr., a podla toho sa zariadime.....no dr. mi povedal toto, tak my s mm že nebudeme riskovať, radšej vydržíme, aspon kým nebudem takto na začiatku...ale sa mi o tom už aj sníva 😀
Ja si už s týmto nechutenstvom leziem sama sebe na nervy, lebo na nič nemám chuť....akurát ovocie je to, že to zjem, aj ked som dnes zjedla polovicu grepu, druhá polovica ešte čaká, a nemám na to už chuť 😒 ale mandarinky mám každý den, aj banány....normálne som taká, že si poviem, že si urobím toto a toto, a ako to len začnem robiť už to nechcem...a presne ako philippa písala, ja som nevedela vydržať bez sladkostí, teraz sa na to neviem ani pozrieť...normálne mám dezert nugátovy v skrini a ako si na to spomeniem, že by som to vložila do úst, normálne ma napína 😒 už včera som si kúpila kyslé ryby, že aspon to zjem, to je lahké a zdravé, ako som to začala jesť, už som aj prestala 😉 hovorím si že aspon polievku, ale ani tú nezjem, po pár lyžiaciach už nechcem....normálne sa mi ani variť nechce...
@edita84 to je ale peknulinký obrázok 😵
@livuskad aj ja som mala len taký vačok, a bielu machuľku, piškótka mala len 2 mm, takže aj u mna to bolo vidieť len tak tak....ale však ešte je skoro, nabudúce ked pôjdes, určite piškótka podrastie 😉
jaj baby december bol plodný mesiac, kolko vela nás už je 🙂
@zuzkabar1983 ja chodim na denne studium Chemickotechnolgicka fakulta STU),koncim Bc ale budem to musiet tiez asi prerusit na rok,lebo som z Oravy,byvame v podnajme v BA ale platime dost vela a tak sa manzel rozhodol ze pojdem ja s tymi nasmi už 2krpcami v septembri na oravu aby sme viac ušetrili ...och ale so skolou by sa to asi nedalo,by som musela porodit na hned dalsi tyzden do skoly....je mi luto uz teraz toho zabiteho roku no ale co uz,aspon si uz konecne spravim vodičsky ked budem tak dlho bez skoly,,,aby sa mi este chcelo vratit dokonciť Ing...
@katy1986 tak to si šikulka zvladať aj školu aj robotu,,ja ledva zvladam dieťa a školu a ešte tie domace povinnosti,som niekedy rada že si večer idem konečne ľahnuť.....

@lubi1984 No hneeed mi je lepsie, som kludnejsia🙂))))))Teraz asi o tyzden idem na krv..len tu je to tak ze musim ist k inemu lekarovi a s vysledkami k nemu....do 8 tyzdna aby sme to stihli...knzku mi da az v 10tt, ze skor nedavaju..ale to nevadi. Tak ved ja budem podavat info ako sa to vsetko bude vyvijat🙂 Len teraz neviem...ked pojdem domv...a budem tam mesiac, ci tie vysetrenia mi mozu spravit aj doma. Musim si to nejak pozistovat..