September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@phillippa ja som pribrala okolo 20kg ale veľmi rýchlo to odišlo,kojila som do 15.mesiaca a dokonca mam menej ako predtym (pred 1.tehu 58kg (164cm) a teraz 55kg )🙂 Podla mna veľa závisí od genetickej predispozície a aj tela ako sa rýchlo dostane späť do normalu
@katy1986 tak to s tymi siskami sa stalo aj mne, len mne nemal kto povedat, ze vykrajujem velke kolieska, aspon budem nabuduce vediet. To mas super ze mas maminu hned po ruke.
Ja poctivo odpocivam, tak ako mi lekar prikazal, maly sa hra cely den s babkou. Taketo oddychovanie som nezazila ani na dovolenke, len uz neviem co mam robit ... ale kazdy den sa objavi nejaky problem na novom byte ktory musim riesit.
Inak mi zatial nie je vobec zle, obcas mam zaludok ako na vode a strasne mi vadia rozne vone. Alebo mam na nieco chut, tak si to uvarim, ale akonahle to mam zjest tak uz na to nemam chut ... no strasne.
@katarinka1986 no uvidime ako to pojde inac po porode asi zakladam novu temu na temu chudnime spolu 😀
@phillippa ak ti bude zle a zacnes chudnut, tak hlavne vela pi. a ak mas toho na sebe dost, ako aj ja mam, tak naozaj nepotrebujes pribrat dalsi tuk do zasoby. pri uplne normalnej strave sa to da. teda ziadne somariny navyse, som si potom fakt davala pozor. som sa bala, ze sa nezmestim do ich koseli. a zmestila som sa 😀
@sissik no o pitny rezim nejak starost nemam pretoze ma nenormalne smadi, kazdu chvilu pijem a pijem uz mam obavy ci je to normalne a popritom mam opraskane pery ako keby som bola dehydratovana a nepila aspon tyzden. No budem si musiet davat pozor naozaj nepotrebujem viac ako mam lebo dole to pojde horko tazko to uz viem. este ze to sladke sa mi zhnusilo snad mi to vydrzi az dokonca... 🙂
@katarinka1986 ahoj, ja už nechodím do školy, skončila som v júni - ale ked som chodila do roboty aj do školy tak to bolo niekedy o nervy 😒 ale si myslím že zladiť školu-dieťa+domácnosť, je oveľa oveľa ťažšie....lebo po robote som išla domov a v klude som sa učila a tak, ale pri dietatku sa to nedá....takže ty si šikula 😉
Krásne ránko babulky, kde ste všetky dnes? 🙂
ja idem robiť obedík, sa mi nechce.... 😒 ale dnes bude len soté z kuracích pŕs, takže to bude raz dva 🙂
ahojte, tak ja som nejako v noci nemohla spat, rano som to chcela dospat, ale hlad ma vyhnal z postele, teraz mi nie je najlepsie a este do roboty ist... 🙄 🙄 🙄
zavidim, ktore ste doma... 😒 😉
tak ja som marod, vcera ma strasne rozbolela hlava a hrdlo, uplne som sa vecer triasla, celu noc som nespala...zajtra sme planovali ist na ples, uz som zaplatila listky, zalohu za saty...tak pekne ostanem v postielke.
Ozaj, nie ste niektora zo ziliny? Mam na predaj listky na reprezentacny ples.
@edita84 krasnu fotocku mas, dufam ze na bud. utorok uvidim podobnu, tiez budem v 8tt 😵
ak sa mozem spytat, tvoja prva dcerka nema celu rucicku az od ramena, ci len cast? nosi aj nejaku protezu?
ja uz zase spinim, takmer kazdy den zrana alebo doobeda mam taky ruzovkasty krvavy vytok, neskor hnedy a potom zmizne.. joj nebavi ma to.. keby som aspon videla uz drobca 😖
ahojte mozem sa k Vam pridat? 🙂 🙂 🙂
@lubi1984 ahoj.beriem ich od soboty a dnes som bola znovu u lekara,tak mi ich dal az do 12 tt a dal mi aj knizku,ja som mala hematom,vravel ze to moze byt z nosenia maleho,ale aj ma maly kopol do brucha trochu tak uvidim,buduci tt idem na kontrolne sono,tie lieky su na podporu plodu a na lepsie uhniezdovanie...
@denisa1111, chcela som sa Ta opytat, ci uz tebe videl doktor srdiecko, lebo datum porodu mame od seba len 1 den. Citala som, ze v 7 tt by uz mal doktor vidiet srdiecko. Ach jaj, teraz mam obavy, ci je vsetko v poriadku ☹ .
Ahojte
tak ja som bola vcera na sone a doki potvrdil, ze fazulka je tam kde ma byt .... len este nebolo vidiet srdiecko, nakolko to vychadza, ze som v nejakom 5tt, cize opat sono o tyzden, tak som zvedava .... len teraz ked citam, ze niektore ste v 7tt a este srdiecko nevidiet, tak neviem, ci ma vyznam dalse sono tak skoro 😒
@minusa ahoj, ja som na tom podobne, minulý týždeň v piatok som bola 1x u dokiho, robil mi sono, bola som 5tt a nevidel ešte srdiečko, takže zajtra idem na druhé sono, to som len v 6tt, tak tiež sa bojím, že ešte nebude vidieť a že to druhé sono teda robí zbytočne skoro, že ma mohol objednať radšej až za 2 týždne... ak nebude ani zajtra vidieť, tak sa ho na to opýtam, či mal na to nejaký dôvod ma tak skoro objednávať, keďže prvé sono vylúčilo mimomaternicové a zatiaľ všetko prebieha v poriadku 😒
@cerimi77 ahoj, neboj sa , ja budem chodit kazdy tyzden na sono a doktor povedal ze je to ok 😉 on chce len vidiet ci sa to vyvíja v poriadku ako ma. Ja som napr. bola 5tt+1 a este boli len bublinky ale podla utz som iba 4tt takze to zalezi aj od toho ci uvidi uz srdiecko. Mas pravdu ze niekto chodi az po 10tt prvy krat na sono ale stalo sa aj tu pred nedavnom , ze dievčina nebola na sono vôbec az na 10tt ju objednal a zacala krvacat tyzden predtym ako mala ist na sono. Ten malicky cervicek bol vraj uz 2tyzne mrtvy ☹ Takze radsej chod a bud v klude, doktor ma ubezpecil ze to vôbec neškodí 😉
@cerimi77 - tak som zvedava, ci uz bude zajtra vidiet srdiecko ..... ale verim, ze ano 😉 ja verim, ze doktori vedia co robia a tie sona nie su len tak pre ich rozptylenie
inak mne je strasne zle, stale ma drapuje na zvracanie, lietam na zachod kazdu chvilu. dostala som sice cipiky torecan, ale nejak mi to nezabera 😝 a este som aj straaaasne nachladnuta 🙄
ahojte, tak aj ja sa k Vam s radostou pridavam, dnes som bola u doki, srdiecko potvrdene, aj 7 my tt, tak sa velmi tesim 😉

@phillippa potom som tych 8kg pribrala. ale nie som ziadna modelka, tak som nepotrebovala pribrat do zasob nic, mam ich dost 😉 ked som isla rodit, tak som mala tak isto, ako pri otehu