icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

mkristike
23. jan 2011

@lucka1987 A teraz ma napadlo BIOPAROX som mala aj ja minulý týžden, spej do úst aj nosa. 🙂

katy1986
23. jan 2011

@lucka1987 áno, ako mkristike písala, bioparox - mne to dal dr. keby že som náhodou tehulky, to neškodí, lebo si to striekaš do úst..

bevulka
23. jan 2011

@denda83 Podla vsetkeho v osmom. Ale 10.2. idem k lekarovi - vysledky krvnych testov, zalozime tehotensku knizku..., tak dufam, ze mi este upresni ktory to je tyzden aj ocakavany termin porodu.

bevulka
23. jan 2011

Dievcataaaa, ja mavam take zachvaty hladu, ze ked v tej chvili nieco nezjem, som normalne zuriva! Dufam, ze to nebude dlho trvat, lebo takymto stylom, budem za chvilu ako Michelin 😉 ...a to nechceeeeem!

eminka2510
23. jan 2011

Ahojte dievcata.... mozem sa pridat my by sme to mali stihnut este v sept. terminik mame cca 28.9.2011:-)

eminka2510
23. jan 2011

A este vam vsetkym gratulujem k tehulkovaniu 🙂

denisa1111
23. jan 2011

@bevulka ahoj,tak tie zachvaty mam aj ja ,hlavne ked manzel vypapa celu chladnicku a ja nemam co rychlo hodit do pusy,to by som vrazdila,pri malom mi to trvalo cele tehu,akurat ku koncu mi uz tak tlacil na zaludok,ze som bola plna z jedneho hryzu....

nisa21
23. jan 2011

Ahojte, idem rano na kontrolu tak som zvedava, ale bojim sa, lebo som zacala cez vikend zase spinit. Dufam, ze to bude ok, ale aj tak mam z tej kontroly strach, co mi povie.

mkristike
23. jan 2011

@eminka2510 Ahoj Eminka aj ja som zo Šale. Vitaj :D

phillippa
23. jan 2011

@ajka23 dakujem za odpoved, no ja zhodou okolnosti presne viem kedy som otehotnela a vychadza mi to o 2 tyzdne menej ako ukazuju vsade tehu kalkulacky 🙂 tak uvidime co povie pani dr, uz sa neviem dockat 🙂

phillippa
23. jan 2011

@nisa21 drzim palce nech to dobre dopadne 🙂

phillippa
23. jan 2011

tehulky stava sa vam ze mate bolest v podbrusku ako pri menstruacii ? uz zacinam mat celkom strach, najprv to bol len tlak teraz je to bolest.

mkristike
23. jan 2011

@phillippa To je normálne aj ja ich mám aj pri prvom tehu boli. Také malé pichanie, a akoby som mala dostať menzes. Ale keď je to nepríjemné choď k lekárovi aby ťa ukludní. Na tieto väčšinou dávajú Magne B6. 🙂

phillippa
23. jan 2011

@mkristike vdaka za odpoved, uz ja baby tu pisali ze je to roztahovanim maternice, k lekarke idem o tyzden na prve sono tak sa poradim, pekny vecer prajem 😉

suzieqiu
24. jan 2011

@nisa21 ahoj tak drzim palce nech ti to dobre dopadne. potom daj vediet. mna caka kontrola v piatok. uz sa neviem dockat.

suzieqiu
24. jan 2011

@nisa21 ahoj tak drzim palce nech ti to dobre dopadne. potom daj vediet. mna caka kontrola v piatok. uz sa neviem dockat, konecne budem vediet na com sme.

mirus11
24. jan 2011

@nisa21 neboj bude tourcite v poriadku.

eminka2510
24. jan 2011

@mkristike Jeeej to je super ... ja povodne niesom zo Sale len sme sa sem pred dvomi rokmi prestahovali .... takze k doktorvi chodim 150 Km daleko ☹ Co neviem este ako poriesim lebo tam ma velmi dobru lekarku ktora ma dobre pozna a viem ze u nej som v dobrych rukach ... a tu nepoznam vobec lekarov aj ked som zvazovala ze by bolo lepsie keby som sa prehlasila sem :-/ Gratulujem ti k tehulkovaniou ... uz si aj bola na sono alebo u dokyho ???

eminka2510
24. jan 2011

@phillippa Ahoj tie dva tyzdne navyse co to tu vypisuju kalkulacky sku koli tomu ze sa to rata od poslednej menstruacie aq nie od pocatia 🙂 Skus stranku www.tehotenksakalkulacka.sk tam su rozpisane jednotlive tyzdne 🙂

lucka1987
24. jan 2011

dobre ranko.. 🙂 🙂 🙂 🙂 pre mna je najkrajsie.. doktorove podozrenia na mimomaterncove tehu sa vyvratili.. dnes som videla krasnu bublinku, nebije srdiecko ale vraj je to zatial ok.. o 4 tyzdne mam poradnu a aj knizocku dostaneme

mirca
24. jan 2011

@denisa1111 @suzieqiu ako ste na tom z kojením? ja som teraz v priebehu týždna zredukovala z 5 na 3 a tak chcem potiahnuť do jej roka...ale velmi sa jej to nepáci 😖 .... potom by som chcela kojit aspon vecer, no uvidim, čo na to doktor

mirca
24. jan 2011

@katy1986 mm si to asi len potreboval poriadne premysliet 😀 ....hlavne, že je šikovný!!

suzieqiu
24. jan 2011

@lucka1987 ahoj,tesim sa s tebou.. a aj meral bublinku? ja idem v piatok na kontrolu tak dufam,ze tentokrat budu len same dobre spravy.

suzieqiu
24. jan 2011

@mirca ahoj,ja uz som prestala kojit. mne mala odmietala prsnik. pretoze som chodila do skoly tak som jej musela dat flasku a ona si velmi rychlo na nu zvykla. potom som este niekolko mesiacov odsavala a teraz v skuskovom som o mliecko prisla :( Ale niekde som citala,ze mozes kojit tak do 5 - 6 mesiaca tehotenstva. Ale doktor ti urcite najlepsie poradi.

lucka1987
24. jan 2011

@suzieqiu hej meral... vraj je to uplne ok, ze velkost embrya je individualne... ze jedna zena ma v 7tt inu velkost ako druha, z to nie je teraz smerodajne... na monitore to meral a videla som tam ze :1,25 cm.... takze neviem teraz.. lebo 1 cm to nema isto... mozno tak 1 mm aj kusok... to skor, lebo bola tam cierna bublinka (vyzeralo to inak ako pri prvom tehu, vtedy som mala doslova tvar fazulky ) teraz to bola cierna bublinka obalena akoby dalsimi dvoma vrstvami. 😕 😅

denisa1111
24. jan 2011

@mirca ahoj,ja som bola nutena uplne odstavit bo beriem lieky,ale na moje prekvapenie to slo celkom hladko,som ho postupne zacala odstavovat ked som zistila ze som tehu potom som uz len 2 krat a teraz ked mi dali tbl tak som ho len1 a konec,2 noci sa trochu budil,ale dalo sa .s cumlikom prebuval a teraz ako zazrakom sa preonacil na flasku,len umele nechce tak mu davam kravske,trochu ochutim,ale vyskusam este ten ochuteny nutrilon...ti poviem mne je to normalne asi viec luto ako drobcovi,bo to boli jedine chvile ked sa mi trochu tulil...keby mozem by som ho este urcite do roku kojila...ale co uz ....

suzieqiu
24. jan 2011

@lucka1987 nie moze to byt 1,25cm a ja som mala to iste.tiez len taka bublinka a merala 1,5cm. Ale tiez este nebolo srdiecok tak dufam,ze uz v piatok to bude viac ako bublinka.

mkristike
24. jan 2011

@eminka2510 Ano už som bola aj u doktora. Videli sme tiež len bublinku zatial srdiečko ešte nie ☹ Ale dufam že bude všetko ok 3.2. idem zase sa pozrieť. Chodím ináč k dr. Peter Trajanovi, on má súkromnú ambulanciu vo Veči oproti tescu, hneď čo je budova vedľa kruhového objazdu. Ako ideš zo Šale tak to je prvá odbočka do prava. 🙂 On je super doki veľa Šalaniek k nemu chodí. Vždy objednáva na termín. Síce teraz mi povedal že celý poplatok za tehu je 100 eur. Ale čo už, aspoň sa bude starať. Síce nemusím zaplatiť celé lebo minule som už zaplatila ročný poplatok 17 eur takže mi povedal že stačí 80e, ale len v 12om týždni. Ja som u neho aj rodila môjho malého. 😀 Som s ním spokojná.

erin365
24. jan 2011

@suzieqiu Lucka začala krvácať, išla do nemocnice....držte jej prosím všetky palčeky, nech to nie je nič vážne!!!!!!!!

suzieqiu
24. jan 2011

@erin365 ale dokelu a to sa tak tesila,ze videla bublinku! Budem na nu a bublinku mysliet a drzat palce! ☹

mirus11
24. jan 2011

@mkristike aj ja chodim k trajanovi.a za co platis tych 100€?ak sa smiem opytat?lebo ja platim ten rocny 15€.