icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

mkristike
24. jan 2011

@denisa1111 Prepáč nechcem sa do toho veľmi miešať len poradím, že od toho kravského mlieka môže mať tvoj malý problémy. Môže dostať neskôr alergiu na všetko mliečne, alebo môže mať zápchy. Ja by som mu radšej nedala kravské. Vyskúšaj radšej viac umelých ja som dala po kojení malému Hami, potom mal aj Nutrilon. Alebo je aj ten s bifidusom. Môj nemá problémy s mliečnymi výrobkami. Teraz má už skoro 3 roky, minule som mu dala kakao z toho dvojtýždňového mlieka a hneď poobede sa mi povracal. Som sa aj čudovala lebo ináč nemá žiadne takéto problémy. Ale to som len chcela poradiť. Prepáč ak som namala. 😉 🙂

erin365
24. jan 2011

@suzieqiu teraz bola na vyšetrení, tak verím, že to len doki jej narušil cievky. Dúfam, že to nie je nič vážne. Obe sme v podstate narovnako otehotneli aj potratili a teraz sme zase v tom, tak dúfam, že to dotiahneme do konca spolu. Nech sa malinké drží!!!!

mkristike
24. jan 2011

@mirus11 že za starostlivosť počas tehu, sono, a všetky vyšetrenia, objednanie (ale to je aj inokedy), a že mi dá aj na usb obrázok. 😒 No neviem, minule som u neho platila tiež ale nebolo to tolko, tam mi tiež povedal na začiatku že za každý trimester sa platí, ale tuším to bolo okol 300 sk/trimester. Tak za tri roky dobre zdražil. Ale čo už zaplatím. 😒

mirus11
24. jan 2011

@mkristike ja idem k nemu zajtra tak som teda zvedava,ci vypyta.ja inak chodim do zaluzia,aj tam ma 2 dni otdinacne hodiny,a som s nim zvedava.ale sestra ma 10 mesacnu dcerku a ona nespomynala,ze by u neho platila nieco viac ako ten rocny poplatok a ked este raz viem,ze platila 8€za tu cukrovku v tehotenstve co jej robil,alebo ako sa to povie.

mirus11
24. jan 2011

@mkristike ved aj ja by som chcela aby mi dal zajtra uz miminko na usb kluc.tak radsej si zoberiem viac peniazkov,ak by nieco pytal naviac

mkristike
24. jan 2011

@mirus11 Tak teraz neviem. Možno v záluží neberie tolko peňazí. Neviem asi že toto je jeho súkromná ambulancia a má viac výdavkov. No to ma teraz zaskočilo. Prečo tak odomna pýta tolko. No ale čo mu mám povedať že nezaplatím, neviem. 🙄 ☹

mkristike
24. jan 2011

@mirus11 a pri minulom pôrode som mu platila ešte 4000 Sk . Som chcela aby tam bol on. 😲 Ale bol dobrý tak čo už. Sestra u neho aj rodila?

mirus11
24. jan 2011

@mkristike ale aj v zaluzi to ma sukromnu ambulanciu.on to nema s nikym.no to by aj mna zaujimalo,ze preco to ma tak rozdelene

mirus11
24. jan 2011

@mkristike no nie.ona rodila v nitre.a ja neviem tiez kde budem rodit,kazdy ma od nitri odhovara a sestra ta bola zasa spokojna.to zalezi aj od toho,na aky personal natrafis.ty si tusim tak tehotna ako ja.kedy si mala posledny menzes?aj ti bolo vidiet bit srdiecko?

eminka2510
24. jan 2011

@mkristike Ja tu byvam na veci a mam to vedla baraku ... Cize je to sukromnik ??? Mohla by som teda chodit aj k nemu aj ku svojej doky ??? ci nevies keby som si zaplatila ten poplatok ???

mkristike
24. jan 2011

@mirus11 poslený menzes som mala 12.12.2010. Bola som u neho minulý týždeň v 5tt+4 ale srdiečko ešte nebolo vidieť. Ale ostatné ano. Ja som minule ešte rodila v Šali, bolo všetko ok. No teraz neviem. Opýtam sa Trajanova či chodí niekte rodiť a podla toho uvidím.

eminka Je súkromník ano. Podľa mňa by si mohla chodiť k obidvom, ale sa musíš rozhodnúť že ku ktorému by si chodila ako primárne. Neviem či by Trajanov prijal že tam pôjdeš občas. A načo by si chodila k obidvom, hlavne keď to je tak ďaleko. Neviem 🙂

mirus11
24. jan 2011

@mkristike aha.no ja som mala 29.11.2010 tak ja som asi tak o 2 tyzdne viac.mne robili 12.12.10 prvu iui a nastastie sa to podarilo na prvy sup.a tak u kazdej zeny je to individualne.u mna bolo vidiet bit srdiecko uz v 5tt +6 a u niekoho to tak nemusi.vela som citala,ze zeny niektore boli v 10tt a ze im doktor neukazal akciu srdiecka plodu

mirus11
24. jan 2011

@mirus11 a preto som velmi zvedava,ze o kolko mrnatko narastlo-vtedy malo 2,9mm.

mkristike
24. jan 2011

@mirus11 Tak držím palce aby bolo všetko v poriadku a bábo bolo velké 🙂 A potom napíš zajtra čo bolo u Trajanova a či máš platit aj ty.
Teraz už musím ísť majte sa pekne. Všetkým držím palce aby ste boli v poriadku.
čaute 🙂 😀

tinka1003
24. jan 2011

@denda83 ja tiez v kuse cikam a vobec nemozem v noci spat, kazdu chvilu sa budim

eminka2510
24. jan 2011

@mkristike No lebo by som si nechcela odhlasovat kartu u svojej doky .... Uz som od nej raz odisla a nakoniec som sa k nej vratila pred rokom ked som mala problemy s cystou ... a tak be som nechcela ze znovu idem prec... Vobec neviem ako to poriesim ale je mi jasne ze tak daleko s bruskom dochadzat nebudem ...

tinka1003
24. jan 2011

@lucka1987 ahoj, ja som bola chora teraz, take vysoke horucky som ale nemala, ale lezala som 3 dni. Do nosa mi lekarka odporucila Nasivin, od kaslu Stodal, a na hrdlo Septisan + kloktanie slanej vody + mozme homeopatika
Skore uzdravenie prajem!

tinka1003
24. jan 2011

@erin365 silno silno drzim prsteky, nech je v poriadku.

erin365
24. jan 2011

tinka1003 Lucka sa sťažovala že len ležala na oddelení a nikto ju nevyšetril a že krvácala ako pri slabej mrche....tak som zvedavá a dúfam, že je OK! aj ona aj malé!

erin365
24. jan 2011

Lucka písala.... "Drobec má 2mm a vak 1cm a zatiaľ je OK. Som na infuzkach, ale vyjadruju sa opatrno. Dg.mam 020-hroziaci potrat. Tak zatiaľ. Chybate mi a dik za podporu"

eminka2510
24. jan 2011

@erin365 drzim velmi silno palce nech vsetko dobre dopadne 🙂

eminka2510
24. jan 2011

@erin365 Ahoj a citala som tvoj fotoblog ... gratulujem k tehulkovaniu 🙂 Myslim ze sme cca v rovnakom termine 🙂

erin365
24. jan 2011

@eminka2510 hej...cca 🙂 mne vychádza 3.10. možno ale budem rodiť v septembri...aj keď 10.10. máme druhé výročie svadby, tak by to bol krásny darček keby sa narodí 10.10. ale aj tak bude ten darček prenádherný... Pre každú budúcu maminku. Držím palce, nech aj u teba všetko prebehne hladko 🙂

erin365
24. jan 2011

@eminka2510 budeš rodiť v NR? či v Šali?

eminka2510
24. jan 2011

@erin365 No ja mam termin cca 28. 9 . tak este ani netusim kde budem rodit, lebo ja povodne nepochadzam zo sale ale z Handlovej a tak aj chodim zatial k lekarke ... A ty si zo Sale ??? Tusim ale tu ani nemocnica nieje alebo sa mylim ???

cerimi77
24. jan 2011

ahojte tehulky, ja som bola v piatok u dokiho na kontrole, podľa sona som v 5tt, čo aj môže byť, keďže ovuláciu som mala s najväčšou pravdepodobnosťou 20.12., bola vidieť už aj akcia srdiečka, tak mi dali tehotenskú knižku, zobrali krv a o 4 týždne mám prísť na ďalšiu kontrolu. Tak dúfam, že bude všetko v poriadku a nebudem musieť ísť k doktorovi skôr ako je v pláne 🙂

mirus11
24. jan 2011

@cerimi77 si v 5tt a uz mas tehotensku knizku?ta sa nedava az v 10tt?

mattia1
24. jan 2011

Ahojte kočeny-tehuľky.Tak ja som bola dnes ráno u dokiho,robil mi sono a bolo vidno len bublinku,takže o dva týž.znova na kontrolu a odbery.Snád ude všetko ok.Ja som platila za sono 10 eur a nabudúce už nebudem platiť nič,ako dobre.
Aj ja som min.tehu dostala knižku v 7tt. Myslím,že to je aj zavčasu,ten 10tt sa mi zdá lepší.

minusa
24. jan 2011

Ahojte

Lucke drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo .....
@cerimi77 - takze uz bolo vidno srdiecko???? jeeej, dufam, ze v stredu budem aj ja uz kludnejsia a fazulka sa bude mat k zivotu 🙂
inak ja okrem nevolnosti som aj strasne naladova a podrazdena 😖 stekam do mm aj do maleho, musim sa kontrolovat, potom mi je to samozrejme luto

eminka2510
24. jan 2011

@cerimi77 Jeeeej gratulujem 🙂 Tak skoro ti dali knizku ??? Ja som pocula ze sa dava az po 10 az 12 tt ... ja som bola u dokyho minuly tyzden v pondelok ale este nebolo bohvieco vidiet na sone len taka mala bodka a teraz idem vo strvrtok znova dufam ze sa uz dozvieme viac ...🙂