September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@mattia1 No ja tak isto moje hormony sa zblaznili 😀 a to som kludny clovek a teraz ma vsetko rozhadze... Gratulujem k tehulkovania a drzim palce nech operacia dopadne najlepsie ... Nieco vazne ???
@eminka2510 Malý sa cez leto niečim buchol nad perou,mal tam len fiačik a zničoho nič to začalo rásť a tvrdnúť,vyzerá to ako veľká bradavica ale je to plné krvi,takže mu to musia vyoperovať.Už sme mali 1 termín a 2dni pred ochorel,ma skoro porazilo,tak preto som ho teraz nechala doma.V triede je ich veľa chorých a on by určite patril medzi nich.
@eminka2510 -pozerám,že máme skoro rovnaký termín. 🙂 Aj tebe držím palce a krásne tehuľkovanie želám. 🙂
@mattia1 Dakujem ... no ty si par dni v predstihu .... 🙂 Malemu teda drzim palce nech to dopadne dobre ... Kedy si mala poslednu MS ??? Ja 22 .12 . uz si bola u dokyho ???
@eminka2510 Určite sa ozvem ako sme dopadli. Ja som mala poslednu MS 20.12. Ano dnes.Robil mi sono ale srdiečko ešte nebolo vidno tak o 2 týž.idem znova.A ty si už bola u d.?
@mattia1 hej bola minulz tyzden tie toho nebolo este moc vidno tak ideme vo stvrtok znova ... uvidime ako to dopadne 🙂
ahojte, vitam vsetky nove tehulky!
dnes som bola u doktora, vsetko v poriadku, velkost zodpoveda, mali sme aj srdiecko, zobrali mi krv a 14.2. dalsia kontrola
trochu ma pobolieva brusko, zuriva som asi tiez, ale pri prvom tehu to bolo myslim horsie - teda aspon mm to tvrdi 😀
zaludok mam sice sem-tam ako na vode, ale celkom mi chuti (aj ked nie vsetko), takze mne najake chudnutie nehrozi... cize budem zase ta, ktora bude lamat kilogramove rokordy 😝 pozitivne je, ze mi chuti zelenina a salaty, co som pri prvom vobec nemohla...
@eminka2510 ak ti niekto poradi tu kucharku, prezradis aj mne?
@minusa ze 4 kilo dole... take nieco sa mne nemoze stat 😠 ... tak sa len drzkaj, nech ti tie nevolnosti prejdu!!!
@lenkakusi Ahooj ... jasne ... mne tiez velmi chuti papat i ked specialne chute nemam .... no som zvedava ako dopadnem 😀
@denda83 ahoj moja tak sa zase ozyvam dnes som bola u doktora to spinenie pretrvava a v noci s ami zdalo ze to bolo horsie tak sme dnes utekali zase doktorovi 😒 nie mojej gynekologicke ale obvodakovi znamemu ktory mi spravil kontrolny ultrazvuk tak drobec tam bol a bilo aj srdiecko s tym ze doktor ma upozornil na kludivy rezim kvoli tomu spineniu a kontrola o tyzden ak bude vsetko ok povedal ze som v 7 tt ale podla kalkulacky v 9tt co sa rata od menstruacie a ty ako sa mas ? ako sa citis? mama sa ozvala?
@denda83 sedi to aj podla kalkulacky 6tt+5 aj podla fazulky, urobil len rychle meranie a povedal ze to zodpoveda podla MS... presnejsie merania bude robit nabuduce... ono zase az tak moc toho vidiet nie je, zalezi ake mam sono... ked som cakala maleho bola som v rakusku a z 5 tt mam uplne detailne fotky... takze si nerob stresy, urcite je vsetko v poriadku
@eminka2510 neboj mozno budes mat stastie a nehrozi ti ziadne zavratne cislo, ja s mojimi lahkymi sklonmi k priberaniu som na tom asi horsie, pri prvom som to vytiahla na 23kg 😝 , z toho ostalo 16 🙄 ale vsetko som dala vo fitku dole)...ale aj tak snivam ze to nebude viac ako 10 kg tentokrat 😕
@lubi1984 Ahooooj zlatinko🙂)) Jeeej uz si mala srdiecko??? Super, neboj vsetko bude fajn🙂 Myslim na teba🙂 Tak ja som o 2 tyzdne menej ako ty... cize podla kalkulacky 7tt. Vies co aj celkom dobre....vcera som bola trosku na plazi nacerpat energiu a hned som sa citila lepsie, aj farbu som chitila 😀 ...mama sa ozvala, ale len cez sms, ale absolutbne o mimi nebola rec, ani sa ma neopytala, ako, co preco....nic...mam tazke srdiecko na nu....lebo som to od nej necakala...sklamala ma a velmi. Nevadi ja s tym dokazem zit, len ci aj ona. v kazdom pripade ja sa mam fakt fajn🙂)) sem tam zaludok na vode...vyhadzana tvar, ale inak je vsetko v poriadku...koncom tyzdna by som mala ist na krv a k dokymu az na ten dalsi piatok🙂 nevadi, aspon dufam ze bude uz srdiecko🙂))Pekny vecer🙂))) A ziadne behanie, pekne odpocivat🙂
@denda83 ty si moj poklad 🙂 som rada ze si ok teraz som tu bola pomenej niekedy tu blbne net 😠 ked budes mat cokolvek nove hned daj vediet 🙂 a za mamu vies, on anevie ako ma zacat je jej to luto ale pokrok spravila ked napisala sms to sa casom urovna viem ze si sklamana a hlavne teraz to clovek berie inak chcel by podpora ale neboj sa daj tomu par dni a vsetko bude ok vyhadzana ??? aj ja !!!! takto som nebola ani v puberte alebo zeby teraz zacala 😀
to mas super ze sa mozes takto trosku vyrelaxovat na slniecku tak tiez pekne oddychuj a informujeme sa navzajom 🙂
Ahojte, tak som sa od rana konecne dostala k netu. Kontrola dopadla dobre, videla som krasne bijuce srdiecko, pekne rastie, len ten hematom tam stale mam, vstrebava sa velmi pomaly, takze musim byt stale v klude a vela odpocivat. To sa moc pri tom mojom rarachovi neda ... dnes mi nechcel poobede zaspat, takze podla toho vyzeral nas cely den. Taka som bola niekedy z neho vytocena, ze des. Dufam, ze ma tieto nalady skoro prejdu, lebo by som ich nerada prenasala na maleho, ale ono sa to niekedy fakt neda. Potom som smutna aj zo seba ze som to nezvladla, nastastie maly asi tusi ze nie som vo svojej kozi, vzdy pride da mi pusinku "maminka moja" ... no a o par minut uz robi zase neplechu.
@eminka2510 Nie je už v Šali nemocnica. Najbližšie je Galanta, alebo Nitra, Nové zámky. 🙂
@mkristike Noo to som si myslela a ako su na to tie nemocnice teda co odporucaju ???
@eminka2510 No ešte neviem. O Galante som počula aj dobré aj zlé. Kamoška rodila v Dunajskej Strede, ale neviem tak ďaleko zase nechcem ísť. Veď dovtedy sa ešte rozhodnem. 🙂 😉
@mkristike ahoj,kazda rada je dobra rada,ja som bola tiez takeho nazoru,len bohuzial moj drobec tie umele nemoze ani citit,ale este sa chystam vyskusat nutrilon ochuteny,uz som skusala viac druhov....co sa tyka problemov z vcasneho podavania kravskeho mlieka,tiez je to otazka nazoru a vyskumu,kto ho financuje,samozrejme ,ze nebudu podporovat ked sa da zarobit na umelej vyzive,,,tiez je otazkou preco tak vzrastlo mnozstvo alergikou na laktozu a taktiez nase mami nam davali kravske skor a nikto alergiou netrpi....sama neviem co si z toho vsetkeho vybrat,taktiez bol nedavno zakazany lepok a ako nahle celiatikov pribudlo,zrazu doporucuju pouzivat ho po pol roku...maly s nim nema absolutny problem,nikdy sa mi zneho nepogrckal a taktiez ho ani neprehnalo a probiotika pouzivame od pol roka bo mam na ne velmi pozitivny nazor...a co lekar iny nazor,laik si ma potom vybrat a je,myslim si ,ze mensie zlo dat mu kravske ako ziadne....trochu som sa rozpisala 🙂
ahojte babulky, dnes som bola u lekara, na sone mi ukazuje 7. tyzden, tak mam prist zase o dva tyzdne, potom mi vypisu tehotensku knizku a urcia termin, co som si ja zadala, tak to je iba moj vypocet podla tehotenskej kalkulacky, tak uvidime, na sone som nic poriadne nevidela, iba taky malilinky plod, 7mm, ale srdiecko uz bilo 😉 🙂
konecne mi drobec vypil sunar sa tesiim,len mu to trvalo,kym sa odhodlal... 🙂 blahozelam novym tehulkam
@mirus11
@minusa
@eminka2510 tiež sa mi to zdá skoro, každý doktor má iný postup, niektorý ťa na prvé sono objedná až v tom 10tt, kedy je už všetko jasné a vypíše knižku, môj doktor vypíše knižku po potvrdení tehotenstva, čiže po tom, čo vidí akciu srdca..... tak sú pred nami ešte veľmi kritické týždne a všetko sa môže zmeniť zo dňa na deň, treba len veriť že všetko bude tak ako má byť 🙂
@cerimi77 Urcite, kazdy lekar je iny a ma svoj postup a zasady, ved je to uplne jedno kedy clovek dostane knizku, ... ale neboj sa urcite vsetko dopadne dobre ... Budeme silno drzat palceky nech pekne rastiete 😀

@minusa to robia asi tie hormony,ja tiež niekedy zúrim ako besná.Mám toho teraz akosi veľa,malého mám od štvrtka doma,do školy nechodí,musíme doberať učivo je prvák,.tak si to viete predstaviť a vo štvrtok nás čaká operácia.
Aj ja Lucke držím všetky prsty,nech to všetko dopadne ok.