September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@eminka2510 ďakujem veľmi pekne, aj ja vám držíma palčiská aby bolo všetko v poriadku a vlastne všetkým tehuľkám, aby sme sa všetky dožili zdravých mrňúsov 🙂
@mirus11 tak ako som písala, podľa sona minulý týždeň v piatok to vyzeralo na 5tt, čo zodpovedalo reálnemu stavu, čiže počtu týždňov od oplodnenia, podľa MS je to 7tt, keďže ja mávam pravidelný 28 dňový cyklus a ovuláciu v strede, zväčša od 12-14 dňa cyklu, takže to tak vychádza ako sono potvrdilo.
Lucka písala že už nekrváca a nešpiní od včera poobedia, ale že nikto jej nevie dať na nič odpoveď, len že treba čakať. A zajtra ide na sono. Chúďa, je z toho na nervy...
@erin365 jej ahoj Erinka, ze si bola v junovkach 2011. Tak velka gratulace k tehotenstvu, uprimne vela stastia a zdravia prajem.
@daniela1974 áno bola som v júnovkách...tak sa mi to teraz trošku posunulo 🙂 a verím že už nebudú komplikácie 🙂 Vidím, že budete mať dievčatko...veľa zdravia malinkej 🙂
ahojky kocky, bola som dnes po prvy krat odkedy sme "cakatelia" u lekara.. urobil mi UTZ, poskusal brusko, kukol dnu a pogratuloval mi 😀
fazulka vyzera dobre, zdravo, srdiecko nam bilo o 106!
aj nam ju zmeral, ma 0,68 cm 😉 trosku sa nam posunul termin, bo podla UTZ mame nejaky 6tt + 4 dni... aj fotecku sme dostali, potom ju sem supnem... a o dva tyzdne sa mame prist znovu ukazat, ak bude vsetko tak ako ma, tak dostaneme aj tehu preukaz 😀 uz aby to bolo..........
erin365 - no je to tak ako hovoris cicka, kedy mas zase prist, ja o dva tyzdne 😉

@cerimi77 ja sa ho dnes opytam,kedy bude davat mne knizku.a v kolkom si tt?ja by som mala byt v 8tt,tak som zvedava,co mi povie.