September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Lucka píše: "mám dobré správy. Hcg je nad 17000. čo vôbec nenasvedčuje žiadnemu spomaleniu ani zac.potratu. plod nemá 2mm ale 3mm. Všetko bude zajtra jasnejšie na sone". Super správička, že? 🙂
Super že sa už má Lucka lepšie, dúfam že bude aj ďalej všetko ok. 🙂 😀
@mkristike ahoj.no bola som,ale fotecky este nemam,lebo ze je to este malinke.mame 16,9mm a 8tt +1den.teraz idem 9.2 tak uvidime,vtedy mi bude asi brat aj krv.alebo aspom nieco take spomynal,lebo dnes nemal moc dobru naladu,lebo neaka koza mu tam stale vyvolavala a potom ho zakazdym polozila.tak bol uz nahnevany.ale nepytal ziadne peniazky naviac,aj ked som mu povedala,ze ci mi da na usb kluc fotecky.ale nakoniec nedal,lebo ze je to este malinke
Ahojte baby môžem sa pridať?
@januska555 Musis 🙂 a vitaj🙂)) Tak ako? U lekara si uz bola???? Ako sa citis mamina????
@denda83 Ahoj no rada sa pridám a dúfam že aj dokonca ostanem🙂 U Dr som ešte nebola, nechcem tam ísť zbytočne skoro talže sa chystám tak o 2 týždne aby už bolo aj niečo vidieť, i ked trochu sa bojím či by netrebalo ísť skôr...no neviem...ty si už bola?A cítim sa zatiaľ dobre ani si veľmi neuvedomujem že som tehu lebo porpi malom a skúškach som si to ani nemala čas uvedomiť...
@januska555 Ja som bola....lebo som sa velmi bala aby nebolo mimomaternicove, takze hlavne kvoli tomu som tam bola....teraz idem az ten buduci tyzden nejak koncom, este si zavolam a uvidim🙂))ale zatial vsetko ok.🙂 A jasne ze zostanes...take veci ani nehovor zo srandy🙂))) V septembri si tu budeme ukazovat fotecky🙂
@denda83 no a mala si nejaký dôvod pre obavy z mimomaternicového alebo len tak pre istotu. Tak to dúfam že v septembri si ukážeme fotky. Ja som bola minulý rok v aprílovkách a nakoniec sa malý narodil mesiac skor v marci tak som ani nemala komu potom ukázať a porovnať🙂
@januska555 No mala som bolesti v podbrusku...a nebolo to len pichanie..ale som sa na to budila s placom, tak preto..aj ja som marec🙂)))
Ahojte dievčatá,
nebola som tu dlho, no 2 dni cca 😀 ale nestíham vás čítať 😀
lucke držím palce, teším sa, že jej je už dobre 😵 chúdatko, určite prežívala poriadne stresy ☹
ja som dnes bola u dr., podla MS a podla ultrazvuku začíname 9 tt 😲 , normálne som prekvapená bola, som si myslela, že nejaký 7 -8 tt...ale som sa tešila, ako rýchlo to ide 😉 to malé má 1,5 cm, normálne mi dr. ukazoval púčiky, kde už rastú nožičky a ručičky, hlavičku som videla, a to malé mrňavé srdiečko tak bilo 😵 😵 😵 😵
brali mi krv, ani neviem že načo, ale 11.feb. zas idem na krv, to lekár hovoril, že v 11tt a v 15tt sa robia dve dôležité odbery - ohladom vývojových chýb.....jaj už teraz sa bojím aby bolo všetko v poriadku, ale nebudem na to myslieť...
Dr. mi predpísal aj čapíky - lebo skoro každé ráno grckám, a je mi nevolno - že do konečníka 🙄 - to radšej grcať budem 😀 ale nie, ked to bude fakt zle, vyskúšam to 🙂 aj mi hovoril, že nemusím to brať, ako chcem...ako sa budem cítiť..a že nabudúce mi dá tehotenskú knižku 😵 😵 😵 no a už sa neviem zas dočkať, kedy pôjdem zas 😵 😵 😵
Dievčatá máte tu pekné fotečky tých malých piškótiek 😵 ked som ešte nebola tehu, tak vždy som si pomyslela že čo môžu pozerať na tých fotkách, však tam nič neni, iba taká machula 😀 a teraz sa na to pozerám úplne inak, čumím na obrazovku a smejem sa 😀 😀 😀
tiez len len stiham citat, ale na pisanie mi ostava uz len malo casu. zavidim vam, ze uz mate take krasne fotecky. Uz nech je 23.2., nejak to ide pomaly...neviem sa dockat. Tento vikend pridu na navstevu nasi, takze im chceme oznamit skvelu spravu. 😀
ahojte, tak po dnesnej navsteve lekara to vyzera ze patrime k vam 🙂
zatial som bez priznakov, az na vynechany menzes, jeden test a citlive prsia 🙂 ale ani pri prvom mi nic nebolo, az zrazu narastlo brusko 🙂 a srdiecko dnes uz bilo 🙂
vsetkym tehulkam drzim palce nech sa v septembri tesime zo zdravych babatiek 🙂
@danielasr Vitaj medzi nami. Máš asi taký termín ako ja. Síce ešte neviem presne len podľa svojich výpočtov.
mirus super že už máš také veľké bábo. Aj srdiečko už bolo vidieť že? Nabuduce už podľa mňa dostaneš aj knižku, ved budes uz v 11om týždni, tak ťa nebude ťahať za týžden ešte raz. Keď dá knižku zvykne brať aj krv a merať tlak, hmotnosť atď. - vlastne sestrička. 🙂 Dobre ti je, ja idem len budúci týžden už sa neviem dočkať. ☹
danielasr, januska555 - vitajte, nech fazulky pekne rastu 😉
inak baby ja mam dilemu, neviem, ci som sa tym zapodievala, ked som bola prvykrat tehotna, ale teraz mi to nejako nesedi, ja som mala poslednu menstruaciu 26.11. a podla toho by som mala byt v 9. tyzdni, ale ked som bola v pondelok na sone, tak mi povedali, ze je to iba 7. tyzden, pytala som sa na to doktorky a povedala, ze asi som neskor otehotnela, chapete tomu, lebo ja nie 😕 , dufam, ze o dva tyzdne bude vsetko v poriadku, lebo napr. mirus mala tiez myslim, tak posledny menzes a uz jej plod je vacsi o jeden centimeter ako moj, mam sa obavat 😕 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
Krásne ránko dievčatá 🙂
@mirus11 ahoj, že okolo 5. septembra, ale mi to hovoril tak, že + - pár dní. že podľa ultrazvukov sa to potom neskoršie určí presnejšie...
@mamatata ahoj, aj ja mám z toho galibu 😅 lebo ja som mala tiež posledný menzes 29.11 - a že som na začiatku 9 tt. normálne som doma zobrala kalendár a som si počítala, lebo však ked som mala mrchu, tak sme sa nemilovali, takže týžden hned mínus....a minule ked som bola pred 2 týždnami, tak mi povedal že som v 6 tt - podľa ms, ale reálne som v 4 tt asi...no tak kto sa vyzná 😒 ale dôverujem maximálne môjmu doktorovi, už nech je to ako chce, len nech mimino pekne rastie 😵 aj ja som v 9 tt a piškótka má cca 1,5 cm, ale doktor mi hovoril, že pri každej žene je to ináč, že aj rast, aj príznaky tehu aj všetko je u každej individuálne.....takže nemyslím si, že by si sa mala niečoho obávať.... 😉
Pekné zasnežené ránko kočeny 😀
Vítam nove tehuľky,ahojte.
Mne min.tehu tiež voľako nesedeli tt, ked som ležala v nemocnici tam im to ukázalo presne tt+den a robilo rozdiel podľa toho čo mi vyrátal doktor.Tam mali asi presnejšie sono.
Lucke držím palce,nech už sú rýchlo doma. 🙂 🙂 🙂 🙂
Dočítala som sa,že na tie naše nevolnosti dobre pôsobí mätový čaj,tak skúste vyskúšať a poradili mi aj kandizovaný zázvor(dúf.,že som to dobre napísala).Len neviem ako to je so zázvorrom v tehu,musím to naštudovať.

ovecka84 - krasna fazulka, nech pekne rastie 😉 🙂
erin - tak hadam uz bude vidno, drzim palce, nech je vsetko oki 😉