September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@mkristike ja som happy ze zijem,skor by som prijala ze viem ako sa volaju a potom sa za tym pustim, Vela toho nezmozem a vsade mi hovoria, ze to prejde,vykupenim je mi spanok 😒
@kvietocek7 No našla som homeopatikum Cocculine - že na nevoľnosti pri cestovaní
a potom toto:
mě na nevolnosti pomohl přípravek Ginger - obsahuje zázvor
Ginger odporúčil aj mne môj gynekológ, len som ho ešte nezohnala v lekárni a tak som nemala možnosť vyskúšať si, či pomáha. Vraj je to homeopatikum úplne bežpečné pre bábätko.
to na facebooku je o tom zázvorovom čaji 😉
@mkristike si zlata, za tym cocculine sa poobzeram a ginger teda zazvor mi funguje ale iba na chvilku 😖 skusim to homeo
dik este raz 🙂 utekam spat, dobru noc 🙂
Krásne skoré ránko dievčatá,
ja som vstala skôr do roboty, lebo som si potrebovala niečo pozrieť na nete 😒
@kvietocek7 ja mám TORECAN, dr. mi ich predpísal...ale určite sa nejaké dajú zohnať aj volnopredajne..
Neviem, či niektorá z vás berie femibion 800, ale dr. mi hovoril, že ked mi je zle, že nemusím to brať silou mocou každý den, ale že každý druhý den....
@denda83 mne to vyratal doky, ale tiez len podla PM, na tehotenstvo.academy mi vychadzalo 16.9.
ale to sa podla mna este 100x zmeni, len by sa mi to toho 15.9. ratalo, darcek od jeziska, co si rozbalime na vyrocie svadby 😀
pozerala som, ze si tiez v zahranici, zvladas to v pohode u lekara? ja som pred prvou navstevou sprtala slovicka, lebo predsa len - u gynekologa sa vyzaduje specificka slovna zasoba 😝
dakujem kocky za privitanie 😵
@kvietocek7
ja som takto bola pri malom, dr mi predpísal Torecan čapíky, už tu boli spomínané, síce pomáhali, ale bez zvracania to nešlo, ale vďaka nim, som nemusela chodiť na infúzie, pretože ja som schudla kg a to nebolo dobré. 😖 Aj teraz už pociťujem nevoľnosti, uvidíme či budem mať rekord s pokecom so záchodovou misou . 13x bol rekord pri malom. 😀
ahojte
nevolnosti treba len preckat. vsetky "overene" recepty pomahaju len na chvilu
aj nieco zajest pomaha len na chvilu. no ale vydrzime, nie? 😉
Ahojte bambulky. Vitam nove Septembrovky! Ani vas nestiham citat. Dnes ma caka skuska z matiky, doobeda som bola s malou na kardiologii. A zajtra idem k doktorovi ja tak drzte palce! Zajtra sa uvidi co sa vlastne deje. Dufam,ze bude srdiecko. Potom vam napisem ako som dopadla. A co sa tyka nevolnosti. Mne je tiez pekne nanic a hlavne vecer. Ale akosi to neriesim, vydrzim 🙂 Nebude to trvat vecne. Pa a pekny den..
Dámy pozdravujem a pridávam sa do septembrového klubu 🙂 Mám 41 rokov, dve dcéry, 19 a 16, a za sebou jeden potrat v 9tt pred rokom a teraz som v 7+2tt a termín 13.9.2011. Zatiaľ som nebola u lekára, nemôžem si pomôcť, mám obavu, lebo naposledy som po vyšetrení začala špiniť a na druhý deň som sa rozkrvácala a neustáli sme to :( Nejako to mám asi v hlave, dokonca uvažujem, že zmením lekára. Zatiaľ som sa ale objednala na 1.3.2011 na meranie NT a šijového prejasnenia k Mudr.Dankovčíkovi, KE. Držím Vám všetkým palce, hlavne, aby tu nikto neodbudol.
Ahojte dievčence, tak ja sa k vám pripájam, vychádza mi termín na 13.9. 2011. u doktora som ešte nebola, idem až budúci tyzden, no dufam, ze bude všetko v poriadku, pred rokom som mala potrat, tak už nech to teraz vyjde. som v ôsmom týždni.
Pozerám že som úplne rovnako ako tarita 🙂 tak nech nám to vyjde.
@sissik 1.tehotenstvo mi ukoncili skor z dovodu zlych zaznamov. strasili ma,ze babatko bude mat nejaku srdcovu vadu, poculi aritmiu a este mala emka zrychleny tep. teraz ju sleduju v kardio pre dierku na srdci. bohuzial sa jej este nezmensila ale vdakabohu ani nezvacsila. dr povedala,ze uvidime co to spravi ked zacne behat. dufam,ze sa coskoro strati.
ahojte, mne tiez vysli //, termin mam na 26.9.2011 moja dcerka sa tiez narodila 26.9.ale 2009 tak uvidime ci to vyjde, drzim palceky vsetkym!!! 😀
@denda83 a vy sa ako bavite s priatelom, anglicky? to si urcite trenovana 😉 lebo mm je slovak a s nemcinou je na tom este troska horsie ako ja, oni v praci len anglicky, lebo su tam hodne "medzinarodni"... tak on bol len ako psychicka podpora 🙂
ja som tiez prekvapena, ze to celkom dobre islo a tak som sa tu vzdy doktorom vyhybala, len teraz uz nebolo ine vychodisko. ale doktor je strasne zlaty, bavi sa so mnou ako s "debilom", uplne pomalicky a jednoducho, tak je to zatial vsetko ok 😀
teraz uz ako "stara" septembrovka vitam nove kocky do klubu a drzim nam vsetkym palce!
@sissik vsak jasne ze vydrzime,ale myslela som si že to bude ine ako pri prvom tehu...teraz mi je zle cely den nielen rano :-/ uz ti dali knižku? dufam ze aj ja budem mať čoskoro,ideme zajtra na ultrazvuk tak sa tesim 🙂
@savanah111 ja mam dve svagrinky narodene 27.9. asi s 5ročným rozdielom 🙂
@samayka presne viem ako sa citiš 🙂))
tinulaa super, ja som sa až zľakla, že čítam sama seba pod iným nickom 🙂 Takže veľmi preveľmi držím palce.
Ahojte,
dnes som bola u doktora, konecne sme videli krasne bijuce srdiecko 😵 . Dostala som aj knizku, tak som uz oficialne tehu 🙂 .
Vitam nove tehulky 🙂 .

@kvietocek7 popozeraj sa po nejakých homeopatikách. Som počula že sú nejaké na takéto nevoľnosti. 😉