icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

mkristike
28. jan 2011

@katy1986 Ahojte baby, u nás nič zvláštne. Len niekedy mám také pichania, a keď sa rýchlo postavím, alebo sa naťahujem, tak vtedy ma pichne.

Farbenie: Podľa mňa sa kludne môže, nie tak často ako pred tehu ale môže sa. Hlavne tými bez amoniaku, a čím viac bez aby tam bolo. (tak toto som dobre napísala) 😀 😝

denda83
28. jan 2011

Ahoj baby...otazocka...uz niektorej rastie brusko????Lebo ja mam pocit ze mne ano...mam 3 fotky a to brusko je stale vacsie...nieje to nejak skoro?????

hamilka
28. jan 2011

Ahojte dievcata,potrebujem poradit.Dnes som bola prvy krat u doktora,som 5tt+3,bilo nam krasne srdiecko🙂ale nasiel mi aj hematom a ze vraj dost velky☹Predpisal mi duphaston a anopirina o dva tyzdne mam prist zas.Povedal,ze malinke je krasne zahniezdene,ale ten hematom sa mu nepozdaval.Citala som,ze aj tu mate niektore hematom,predpisal vam doktor tiez lieky?Da sa vobec vynosit dieta s hematomom?Vravel,ze sa moze aj vstrebat(ale moj je asi velky)alebo ho mozem vypudit a toho sa bojim☹Takze som sa dnes strasne potesila,ked som uvidela srdiecko,takto skoro som to necakala,ale sa aj velmi bojim☹

rukjatko
28. jan 2011

@denda83 jej, to som rada, ze nie som sama. pripadam si az divne, ale fakt sa mi zvacsuje ... dufam, ze to nebudu dvojicky, na prvy "riadny" ultrazvuk idem o dva tyzdne ... kazdopadne je mi jedno, ci budem ako tank, hlavne, nech je babo v poriadku.

denda83
28. jan 2011

@rukjatko hihi🙂)) no mne ultrazvuk ukazovak jednu bublinku, tak dufam ze dalsia tam nebude....skusim poslat foto ....tak sa mrkni...

rukjatko
28. jan 2011

@suzieqiu no ja som bola u mojho kadernika pred dvoma tyzdnami a som to s nim konzultovala a dal mi taku farbu, co neobsahuje amoniak a je z 90% prirodna. takze ma ukludnil a vsetko vyzera byt v poho.

rukjatko
28. jan 2011

@denda83 no aj ja som na potvrdzovacom utz mala len jednu bublinku, ale kedze to bolo este velmi skoro, nebolo este vidiet srdcovu aktivitu - cize jedna bublinka moze mat aj dve srdiecka, ked su jednovajecne 😀 a kedze tie mame v rodine, tak som velmi napata 😝 starka bola z dvojiciek a bratranec uz fasol dvoch chalanov, jednovajecnych .. tak sme mu vsetci bratranci a sesternice vtedy volali, ze dufame, ze si to za nas vsetkych vyzral a my budeme mat uz len po jednom 😀

rukjatko
28. jan 2011

@denda83 mam firemny mail, na ten sa teraz nedostanem, kuknem v pondelok 😉 tesim a drzim palce! 😀

sissik
28. jan 2011

@katy1986 bryndza len termizovana, v podstate aj nivu mozes, ale len po dokladnej teplenej uprave. to koli listeriam
pozor aj na bylinku, nemala by sa vo velkych mnozstvach skorica - ta sa odporuca na vyvolanie porodu (ak je babo pripravene, samozrejme)
unavena som aj ja ako slak a ten maly drak ma nenecha posediet. kazdy den tvrdo cakam, kedy pride manzel z prace a normalne sa tesim, ze sa jej na chvilu zbavim a polezim 😔

sissik
28. jan 2011

@denda83 uz moze byt😉
a pri druhom urcite. normalne mam pocit, ze si mu nohavice na bruchu mensie. a to pri prvom som do 4. mesiaca nosila normlane gate a len ku koncu 4. som mala rozopnuty gombik
@hamilka mne dal pred 2tyzdnami duphaston, teraz povedal, ze nemusim douzivat ale mozem. a ze mozem spinit, ze pokial je to hnede, je to v pohode, je to z neho.
hematom sa mi zdal dost velky na sone. ale asi ma nechcel zbytocne plasit. zas verim mu. mysli pozitivne, ze sa vstreba. a vela kociek vynosilo babo aj s hematomom, tak aj my vynosime 😉

nisa21
28. jan 2011

@hamilka Ahoj, mne tiez zistil hematom a to dost velky, dal mi duphaston. Bola som uz aj na kontrole, malinke narastlo, akcia srdiecka aj plodu bola krasne vidiet, len ten hematom tam stale bol este dost velky. Lekar sa vyjadroval este velmi opatrne, dal mi sice tehotensku knizku, ale k tomu aj popis o hroziacom potrate. Treba vela odpocivat, nenamahat sa a byt v klude a hlavne mysliet pozitivne. Kamoska mala tiez hematom, trvalo jej 3 tyzdne kym sa vstrebal, aj dost popri nom krvacala, ale teraz je uz v 7 mesiaci, nema ziadne ine problemy a aj 3D/4D ultrazvuk potvrdil, ze je vsetko v poriadku. Takze aj napriek uvodnym tazkostiam, verim ze to vsetko dobre dopadne, aj ked teraz uz dost dlho spinim, ale lekar ma o tom informoval, ze pravdepodobne budem dlhsie spinit, nemam byt z toho vystresovana. Neboj sa urcite to dobre dopadne

moncicip
28. jan 2011

ahojte kocky, tak dnes som bola na kontrolu a na odbery a doktor povedal ze vsetko je v poriadku a tak ako ma byt, tak sa veeeeeeeeeeeelmi tesime

denda83
28. jan 2011
denda83
28. jan 2011

Posledna je fotena dnes, v strede asi pred tyzdnom to bolo 7tt a ta prva asi v 5- 6tt.....

hamilka
28. jan 2011

@sissik dakujem si zlata,ja zatial nespinim,ani ziadne ine tazkosti nemam........tak si drzme palce🙂
@nisa21 a nedal ani jednej z vas aj anopirin?Tak ja sa trochu ukludnim a cely vykend si polezim a dufam,ze bude dobre.......ahojte

denda83
28. jan 2011

@sissik to je moje prveeeee....????

zdenocka
28. jan 2011

Ahojte,
citam, ze pomaly kazda uz videla mimi a aj akciu srdiecka 🙂 .

@denda83, pozerala som fotky, no brusko Ti zacina krasne vykukat. Si asi chuducka, tak to bude na tebe hned vidno 🙂.

sissik
28. jan 2011

@denda83 ale vsak si chuducka, tak to je vidiet skor 😉
jaj, chcela by som klud 😔

mamatata
28. jan 2011

@suzieqiu - neboj sa, aj ja som tak isto na tom ako ty, tiez mam dva tyzdne rozdiel, urcite bude vsetko oki 😉
@katy1986 - veru aj ja som zavisla na nej, hned pakujem maleho do postele, ziadne vyjednavanie, ja chcem mat klud 😅 😀

mamatata
28. jan 2011

@denda83 - pekne brusko, aj mne tak skoro vystupilo pri prvom 😉 🙂

denisa1111
28. jan 2011

@katy1986 tak my sme chceli aj dnes uz konecne sa trosku pomojkat,ale taki sme k.o. z drobca,ze to dodrzat nebude vobec problem🙂1.5 cm je super,horsie bude ked to bude cez 40,az potom to bude naozaj zaujimave🙂

denda83
28. jan 2011

@mamatata dakujem...len som necakala, ze to bude tak skoro🙂

denisa1111
28. jan 2011

@denda83 aj mne uz narastlo,len trosku ale ja to vidim,ma to tak byt bo sa maternica uz zvacsuje...nieje to super,v lete z nas budu gulky,tak na to sa fakt netesim...

mamatata
28. jan 2011

no ja som tiez nikdy nechcela byt na leto najvacsia gula, ale teraz mi to uz nevadi, kupanie si neuzijeme 🙂

denisa1111
28. jan 2011

@hamilka anopyrin???zvlastne,nie nahodou ascorutin...aj ja som mala,uz zmizol,dali mi duphaston,ascorutin a kludovy rezim...

denda83
28. jan 2011

@denisa1111 no ved to🙂 a ja este k tomu v Izraeli, sa tu uvariiiim:...ale nevadi vydrzime vsetko, no nie????

mamatata
28. jan 2011

denda - veru kvoli drobcom vydrzime vsetko 😉 🙂

schaja
29. jan 2011

@katy1986 no hlavne by si nemala papat nic pokazene, plesnive syry a mliecne vyrobky ktore nepresli dostatocnou pasterizaciou - takze vlastne ani bryndzu - ale tak tanier halusiek raz za cas neublizi - hlavne treba papat potraviny z overenych zdrojov- napr bud co si navaris sama alebo komu veris alebo v restike ktoru poznas...taktiez treba poriadne umyvat ovocie a zeleninu. dalsie potraviny ktore by sme nemali su sushi, krevety, ustrice, ryby ktore dorstaju velkych rozmerov lebo tie vraj obsahuju olovo a potom je to take kontroverzne ze by sme nemali jest orechy lebo malu vela alergenov - ako je pravda ze tu v Uk je strasne vela ludi na orechy alergckych ale na druhej strane su orechy prospesne - tak si vyber 🙂 To je tak co mi teraz napadlo - precitala som toho spuuustu ale uz som radsej prestala lebo som sa bala cokolvek dat do ust a najlepsie bolo ze to co na jednej strane zakazovali - iny to pochvalovali - osobne si myslim ze telo vie co potrebuje a bude si to pytat 😉 tak teda dobru chut 😀

schaja
29. jan 2011

@denda83 aj ja ma ten isty pocit- vraj by to este nemalo byt vidiet ale ja to nemozem akosi vysvetlit svojim oblubenych rifliam 😎