icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

mmacko
2. feb 2011

@sissik no som zvedava na clanok 😉. ja som tiez zvedava, ako budeme zvladat prechadzky, ale my sme ticha lokalita, tak pojdeme ked tak len okolo domu, to zvladne aj moj drobec snad 😉

Lucka, tesim sa s tebou, ja vobec netusim, ake maju byt hodnoty HCG, viem len, ze medzi 8 a 12 tt su max hodnoty.

mmacko
2. feb 2011

@lucka1987 tu su hodnoty, myslim, ze v 8 tt je 60 tis jednotiek ok
http://www.fertility.sk/plodnost-a-zdravie/luds...

lucka1987
2. feb 2011

@mmacko dik idem to kuknut..

sissik
2. feb 2011

tak som nasla ten clanok, mozete citat a smiat sa😉
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=dve-...

mmacko
2. feb 2011

@sissik zlate 😉, ja som uz rozmyslala, ako ich budem uspavat, ked starsie bude na balkone zaspavat 5-30 min, co s mladsim a naopak....no bude to urcite funny 😉

lucyliu
2. feb 2011

@lucka1987 Luci, v prvom rade hura, dufam, ze to najhorsie mas za sebou (klop-klop) 😉 ako ti vyratali ten 8+0? ja mam termin 15.9. a som dnes 7+3 a vcera doktor vravel, ze aj podla utz to sedi... ja neviem, ci to kazdy inaksie rata alebo co... 😅 ale hcg netusim, kolko mam, mne to meral na zaciatku, ked este nebolo nic vidno, kazde 3 dni a vtedy vravel, ze sa to kazde 3 dni musi zdvojnasobit, ale to asi plati len na zaciatku tehu...

nisa21
2. feb 2011

@sissik som sa pobavila nad tym clankom, super napisane

denisa1111
2. feb 2011

@suzieqiu zatial nie,ale kupili sme aj golfac,tak budeme chodit s dvomi kocikmi 🙂 a ked pojdem sama tak sa maly prejde

danielasr
2. feb 2011

@mmacko - jej, tak nie som sama, aj ja si doma kurim a stale mi je zima, dnes malej az nabehli cervene licka, len neviem ci z toho tepla doma ci z tej zimy z vonku 🙂

@lucka1987 - tak super ze ste doma a v poriadku, pekne rastiete 🙂

@sissik - ten clanok je super, inak ano, da sa to riesit aj malym v nositku kto si trufa 🙂 uz sa tesim na tu zabavu, ta posledna veta 🙂
Bonusom pre vás je niekoľkoročný 24 hodinový tréning organizačných schopností, kreativity, flexibility a v prvom rade každodennej radosti zo života.
ty si z trnavy?

denisa1111
2. feb 2011

pekny vecer,neviem preco ale poslednou dobou mam zo seba nejake depky,asi hormonami,ale aj pri malom som sa citila tak nemozne ze by som chodila kanalmi a teraz to obdobie ze ani nic na seba,bo na tehu veci este nieje a v obtiahnutom mi uz pupok vykuka,uz aby bol aspon maj

xxveronikaxx
2. feb 2011

@denisa1111 no v zime je to ťažšie lebo sa treba naobliekať a bruško rastie ale neboj to rýchlo ubehne

edita84
2. feb 2011

@denisa1111 no mne hovor o depkách ja som na tom tiež tak nejak ale u mňa to je tak že sa furt pohádam s manželom denne aspoň 5x všetko mi teraz na ňom vadí pritom sa snaží tolerovať moju náladovosť ale aj to mi leze na nervy jáj dúfam že ma to rýchlo prejde 🙂

denisa1111
2. feb 2011

@edita84 tak ja s mm celkom v poho,on je uz na mna zvyknuty 🙂 ale asi ma hneva najviac to ze ked som sa konecne dostala po prvom do formy tak teraz sa zas citim ako taka huspeninka 🙂 som zvyknuta cvicit a kedze mam teraz vsetok pohyb navyse zakazany tak so stale unavena a len rastiem🙂ale inak sa velmi tesim na male aj na tehotenstvo,to len tieto zaciatky su take...som citala ten clanok o dvoch malych detickach,ste mi normalne nahnali strach,ale hadam to az take nebude,aspon ten moj neni na mna moc naviazany...

edita84
2. feb 2011

@denisa1111 no môj sa ma akurát dnes pýtal či som bola takáto hysterka aj pri malej a možno aj hej len to bolo iné.

tarita
2. feb 2011

Dievčatá, je len pozerám, čo ste už niektoré toho stihli 🙂 Ja som ešte stále nebola ani u lekára. Občas mám pocit, že si musím ísť kúpiť test, či je to naozaj pravda, že som tehotná 🙂 cítim sa výborne, len trochu unavená a uzimená, ale to čítam, že viaceré. A na zvracanie mi býva v noci, neviem, či je to polohou alebo čím. Pri starších dievčatách som v kuse objímala záchodovú misu, teraz mi toto príde ako raj 🙂

denisa1111
2. feb 2011

@edita84 ja som niekedy zla na maleho,ked ma total vytoci a on chudacik si to veru nezasluzi ,potom mi to je tak luto,ved je este velmi malinky,ale ked niekedy stale mrnci tak aj zvysim hlas a on sa ma potom boji,si to vzdy vycitam

edita84
2. feb 2011

@denisa1111 no s našou malou to je ok kým si nevymyslí niečo čo vie že nedostane a potom sa začína začarovaný kruh ale už sa s ňou nehádam nechám ju vyrevať a hotovo 😀

denisa1111
2. feb 2011

babulky idem kukat telku a dam si nejaky pomarancik,prajem dobru noc

mamatata
2. feb 2011

babulky, este raz vam dakujem vsetkym za podporu, nezostava mi nic ine iba verit, ze nabuduce to vsetko dobre dopadne a Majko bude mat sestricku, alebo braceka 😉 🙂

mamatata
2. feb 2011

este vam chcem popriat bezproblemove tehulkovanie, aby ste to vsetky dotiahli do uspesneho konca, este budete o mne pocut, tak zatial ahojte 😉 🙂

sissik
3. feb 2011

ahojte
som rada, ze clanok sa pacil 🙂 mne tiekli slzy smiechu, ked som to citala 1x 😀
@danielasr ano z trnavy
@denisa1111 na nervy som z malej aj ja, ale ked neposlucha, tak si zasluzi. vie dobre, co nemoze robit a aj tak to robi 😠 ale uz staci len otazka, ci ma chce nahnevat a vacsinou prestane. len 10m to este nevysvetlis
@mamatata dufam, ze coskoro nam sem napises, ze mate znovu fazulku v brusku 😉 a dakujeme😉

slivocka
3. feb 2011

@lucka1987 velmi sa tešim ze ste v poriadku 😵

mamatata
3. feb 2011

sissik - dakujem pekne, dufam, ze mas pravdu a nemate zaco 😉 🙂 😵

tinka1003
3. feb 2011

@lucka1987 tesim sa, ze si v poriadku a drzim prsty nech uz je to bez problemov

tinka1003
3. feb 2011

pozeram, ze tu mate vsetky doma maleho prcka...aspon budete vediet nam neskusenym poradit 🙂

cerimi77
3. feb 2011

@lucka1987 luci, som rada že už si doma a všetko je v poriadku, len tak pekne ďalej 😉

wewerka000
3. feb 2011

ahojte,ja som v 7tt a na ultrazvuku moc toho nebolo vidno,ze vraj je to ok len nevidno dobre,co bolo uz na vas vidno,bilo srdce???a co vam robili pretoze mne nic a mam ist az o 5tyzdnou,co sa mi zda velmi dlhoooo ☹

mattia1
3. feb 2011

@lucka1987 -je super,že ste už doma,držím palce nech to všetko dobre dopadne.Si z PB však,až teraz som si to všimla.
@mamatata -určite sa vám čoskoro pošťastí tehulkovanie.
Dnes sme celé doobedie behali po doktoroch s malým a ja dnes cítim úplne hrozne.Bolí ma snád celé telo,zrejme som to chytila od malého.Idem si plúca vykašľať.Máte nejaké recepty na ten nešťastný kašeľ?

edita84
3. feb 2011

@mattia1 ahoj teplý čajík , med+citron alebo stodal sirup ten môžeš leboje to homeopatikum ;)

mattia1
3. feb 2011

@edita84 -citron vraj ešte viac dráždi na kašeľ,tak teraz neviem.vyskúšam ten stodal.