September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@danielasr ahoj, vidim ze mame rovnako stare dieta skoro prve a cakame ruhe, a tak by som sa ta rada opytala ci uz premaslate s mm, ze ako to vyriesite s kocikom? ci dvojity kupit, ci nie? 😉
@sissik dakujem za privitanie 😉
@kim_rossi_stuard no tu kombinaciu presne nemam, to bol recept do lekarne a mne to tam namiesali na viacero priznakov...
ale volala som mu, ze znamu boli ucho 😝 , ze co si ma kupit a odporucil 9CH (kalium bichromicum) robi to tiez Boiron, ale je to len na lekarsky predpis! Cena len dake 2 eura. Tak skus ukecat lekarnicku, alebo by to vraj mohla napisat aj tvoja doktorka. Z tych volnopredajnych homeo mi nevedel doporucit nic.
Drzim palce.
dakujem pekne za podporu, ste zlate, verim, ze nabuduce to fakt dobre dopadne 😉 🙂
Ahojte
@mamatata - je mi to luto, drzim palce, aby to nabuduce dobre dopadlo
ja som bola na poslednej skuske, zmeskala som dva terminy a vyzeralo to, ze uz dalsi neda, ale zlutovala sa ... tak sme este s jednou kockou pisali u nej v kancli a ona popritom skusala .... takze mam prve a posledne A v tomto semestri 😵
citala som, ze ste sa tu bavili o dvihani deticiek, tak ja juniora dost casto beriem na ruky a veru, nebalo by sa to 😖 snazim sa davat pozor a uz som aj mm upozornila, ze nech ma nenecha sa s nim nadrapovat, hlavne ked ho potrebujem dat do autosedacky v druhom aute, to je dost vysoke a sam tam len tak nevylezie
ja som sa s chorobou trapila bez liekov .... keby som vedela, aspon polku paralenu si dam 😒 inak este stale kaslem, to je uz treti tyzden
minusa, tinka - dakujem pekne 😉 🙂
@mamatata joj je mi to luto 😔 snad sa coskoro podari znova a dotiahnete to do uspesneho konca 🙂
s luckou neviete co je nove?
u nas nic nove, mavam vecerne nevolnosti, nezvraciam, len mi je zle a predychavam to.. doobeda mi je dobre a poobede uz ked hocico zjem, tak mi je na grc.. a cakam kedy s malou vecer zalahnem a nech je zvova dalsi den.. 😅 spinenie mi uz nastastie prestalo, dufam, ze sa uz nevrati..
ja sa snazim malu dvihat co najmenej, ale do stolicky ju musim dvihat, obcas aj na zachod, do sedacky v aute a tak.. ale vonku ked sa prechadzame a ona si zmysli, ze ju mam nosit, tak jej poviem, ze ma boli brusko a nemozem ju nosit, tak potom pekne slape po svojich 🙂
ja som sa uz objednala aj na NT screening, v 12tt, 24.2. idem 🙂 dufam, ze bude vsetko ok.. dovtedy sono nebude, len poradna 14.2.
Baby, vidim, ze je nas tu viac, co je nam zle....podla mna vracanie a celodenna nevolnost je aj dovod na PN kludne aj od obvodaka....len keby bola aj PN z materskej 😉...ja s malou ani nevladzem ist von kazdy den ☹
Ja malu nenosim vela, len ked ju zdviham na prebalovaci stol, alebo ked sa buchne, ale to sa snazim si s nou sadnut.
Mne mala chodi po schodoch od 14-15 mesiacov, tiez byvame na 2 poschodi bez vytahu, takze to je super. A postielku mam prirazenu k postely, cize si tam sama vleze cez nasu postel...odporucam...ja som nebola zastancom prisunutia postielky bez bocnice, ale ako mi je zle, tak je to super, nemusim v noci vstavat (mala sa bude stale v priemere 10 krat za noc ☹ ), ale len sa k nej nahnem, dam jej pit a tak.....Odporucam 😉
Tak nech je uz marec, to uz nam snad bude lepsie 😅
Ahojte,pridávam sa aj ja k vám tehulkám.Čakám druhé bábo, mám chlapčeka Adamka a má 3 roky aj 3 mesiace.PM som mala 26.11.10, zajtra idem druhý krát k dokimu.Termín mám zatiaľ na 4.9.,tak uvidíme kedy to nakoniec bude.Všetky Vás pozdravujem a prajem zdravé a šťastné tehotenstvo. 🙂
ahojte,na chvilku sa pridam,maly spinka a akurat mu nieco kuchtim...ja mam tiez problem ako zniest maleho po schodoch,byvame na druhom bez vytahu a trapit ho po schodoch este nechcem...od kedy som mala ten hematom ho nedviham skoro vobec,len tak trosku v predklone do vane a tak...uz som rozmyslala nad vseliakymi zlepsovakmi ako ho dostat von ale zatial sme odkazani na pomoc rodiny...do vtedy som ho nosila ale dokt. vravel ze to mohlo byt z toho tak si davam riadne bacha...citala som vase prispevky,to co sa prihodlio MAMATATA ma velmi mrzi,ale je to asi tak lepsie,bo vacsina dovod skorych potratov je ze by to mimi asi nebolo v poriadku a urcite sa im skoro postasti druhe mimi....drzim vam vetkym palceky,mne uz zle nebyva,teraz by som zjedla aj klince a uz som aj pekne nabrala,hlavne brusko vykuka...
@denisa1111 o tej pomoci mi hovor...kedze mm ma teraz vela prace a chodi neskoro, len cakam, kto k nam pride (ktori babkovci - a to jedny vedia o babu- sami nas odhalili, druhy nie) aby malu okupali. A tu postielku skus ako som pisala vyssie, je to fakt 100 krat lepsie. Tvoj je este malicky, to je skoro na schody...ale nechapem, ze je tolko domov bez vytahu...mne to tak komplikuje zivot, musim mat 2 kociky, lebo mala spava na balkone a tak.
A vidim, ze chcete sofinku...nepripustate druheho chlapceka? 😉
@mmacko mne by z tej postielky usiel aj z postele 🙂
@kim_rossi_stuard teda nad kocikom som nerozmyslala, a manzel uz vobec nie 🙂
druhe dieta dostane kocik po alzbetke, no a ona bude chodit pekne po svojich, pripadne na nejakom odrazadle, bicykli ked sa bude dat, urcite neriesim dvojkocik ani nic podobne, i ked ona sa rada vozi, a este aj teraz obsedi vyse hodiny, tak snad potom zacne viac chodit, budeme byvat v kludnej ulici, tak sa troska prejdeme a male moze zostat v kociku na dvore, urcite sa teraz nebudem prechadzat s kocikom pokial bude male spat, ako som to robila s alzbetkou, lebo kocik som do bytu netrepala, tak som cakala vzdy ked sa zobudi, ale kym bola mensia som vyniesla aspon vanicku a ona obcas este potiahla po 2 hodkach vonku 2 doma 🙂 teraz to bude v dome lepsie 🙂 dufam 🙂 🙂 babo moze na dvore spat a alzbetka sa hrat 🙂 🙂
MAMATATA je mi to velmi luto, tak snad sa vam coskoro podari opat a do uplneho konca 🙂
ja nad tym zdvihanim moc nerozmyslam, a asi by som mala? ale mne je zatial dobre, akoby som nebola tehu, az na tu zvysenu unavu :(
@mamatata jáj to mi je ľúto ale držím palce aby sa vám čo najskôr podarilo otehotnieť 😉
no mne je už lepšie a včera som hovorila so sestričkou môjho gyn. a ona ma upokojila že penicilín kludne môžem brať ale nech neberiem paralen lebo to môže spôsobiť krvácanie takže mi je už lepšie v piatok idem na kontrolu, a čo sa týka tehu už cítim že sa moje slaninkové brucho mení na tehu bruško 😀
no tak ako vas tak citam tak nad tym nosesim mojej malej by som sa mala asi zamysliet. lenze moja este strasne malinka a nechodi takze sa s nou pekne kazdy den natahujem. dufam,ze to druhemu mimi neuskodi.
@kim_rossi_stuard ahoj ja rozmyslam nad kupou dvojkocika. mne sa paci ABC design ZOOM. Je super, lebo sedacky sa daju dat aj v protismere. A ty si uz nejaky pozerala?
@denisa1111 a ty si nerozmyslala nad surodeneckym kocikom?
@denisa1111 no to je fakt, ze by utiekol, aj mne by mala, ale kedze spava uz len raz cez den a aj to na balkone, tak ked vecer ju uspim, tak je to ok. Mne islo hlavne, aby som sa v noci nemusela postavit 10 krat na nohy 😉
...kociky..moja tema 😉...pri malej som do roka vystriedala 4, ale ten treti a stvrty (kedze spava na balkone, tak mame 2) si nechavam aj pre druhe...aj ked nevylucujem, ze ked pojde druhe do sportaka, tak nieco zas nevymyslim, lebo tieto 2 co mam doma nemaju otocnu sportovu cast ku mne 😉
...
@suzieqiu abc kociky su super, mala som sice nie surodenecky, ale turbo 6s a superny, musela som ho predat len preto, ze sa nam nezmestil do brany...inak super kocik za dobru cenu 😉....takze tuto znacku odporucam
@mamatata ☹ to mi je luto ☹ aj ja prajem, nech vas babetko navstivi a nech vas uz neopusti 😉
@lenkakusi 🙂 to su teda sny. a kde sme to boli na kave?
@kim_rossi_stuard nejak nad tym nerozmyslam. dufam, ze uz bude v pohode chodit sama, teda hlavne posluchat. hcodi uz od 11 mesiacov. ale neposlucha stale. a neviem si predstavit ist s nou a kocikom a kocik niekde nechat a za nou utekat. predsa su vselijaki ludia
@mmacko ja odkedy som tehu, tak mi je vkuse zima, stale mam studene ruky a nohy, bud sa naobliekam, alebo som zababusena v deke, pritom nemame chladnejsie ako predtym.. nepamatam sa, ci som bola taka uzimena aj v prvom tehu, ale tusim nie 😅
@sissik no ja tiez dufam, ze do septembra sa mala umudri a bude pekne chodit pri kociku, teraz ide vacsinou, kde chce ona a bud za mnou, alebo predo mnou 🙂
ahojte.. hlasim sa po tyzdni a pol....
lezali sme v nemocnici, lebo som zacala krvacat jasnou cernenou krvou... bola som tyzden na infuziach... mala som uz cierne myslienky ze sa to zopakuje, ved len pred nedavnom som prisla o babo... nastastie zacalu mu bit srdiecko a pekne rastieme, uz mame 9.8 mm.
mala som aj 1cm hematom, a aj 2cm naskrcanu placentu ale uz je to ok.. len hcg mi stupa pomlasie...
mozem s niekym porovnat? dnes som 8tt+0 dni, a hcg som mala vcera 60 tisic jednotiek.. a babo mera 9,8 mm

@lenkakusi a mohla by si mi napisat tu kombinaciu na ucho? mna v noci zase bolelo a teda skusila by som to takto ako pises ty, vdaka 😉