icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

tututu
6. jan 2011

@suzieqiu neboj, ja som mala cisársky 24.1. a PM bola 19.6 a malá sa narodila 16.3 tiež cisárskym a bolo to v pohode- behala som lepšie ako normálne čo rodili, mala som epidurál- bola som hore, je to fajn.
Neboj, len oddychuj ak sa dá, uvidíš, všetko bude dobre 🙂

sissik
6. jan 2011

@suzieqiu ja som mala sekciu, druhe bude vychadzat po 2,5 roku a ak moj doki povie ze sekcia, tak prodestovat nebudem. chcela som ho k porodu, lebo viem, ze neurobi kiks a nezoberie si na triko privelke riziko a budem ho pocuvat aj teraz. mas dobreho dokiho, ktoremu veris?

mirus11
6. jan 2011

@zdenocka no ja som mala poslednu memstruaciu 29.11.2010.preco sa pytas?a kde chodis?ja idem do gyn-fiv k drabekovi.k mojmu dokymu idem az 25.1

zdenocka
6. jan 2011

@mirus11, ja som chcela len vediet, v ktorom tt ides k dokimu, ked ides az 17-steho 🙂 .

mirus11
6. jan 2011

@zdenocka ja idem az 18.a to ma oni v BA objednali.

zdenocka
6. jan 2011

@mirus11, aha, zle som si pamatala.

moncicip
7. jan 2011

@suzieqiu aj s dvomi detmi sa da studovat .... poznam take sikovne osoby, takze hlavu hora, aj ty to urcite zvladnes, budem drzat prsty

lenorka77
7. jan 2011

Ahojte dievcata, pripajam sa k vam, termin mam 2.9.:-))) vcera som bola u doktora, videli sme srdiecko a male ma 3 mm 🙂) tak nech Vam vsetkym to prve vysetrenie dopadne rovnako pozitivne🙂

suzieqiu
7. jan 2011

@moncicip dakujem za povzbudenie.. ale deticky su pre mna dolezitejsie ako skola,tak uvidim ako sa rozhodnem.

suzieqiu
7. jan 2011

ahojte. dnes rano som sa zobudila a prva prekazka je tu. ja totizto asi dvakrat rocne mam zapal mocovych. to uz mam chronicke. aj pri prvej ma to chytilo. na konci prveho trimestra,vtedy to riesili antibiotikami. ale teraz ma to chytilo akosi priskoro. ☹ zatial to riesim pitim caju a urinalom.. drzte palce nech to zaberie.

moncicip
7. jan 2011

@suzieqiu ved jasne neni nad to ked sa ti narodi zdrave dieta a skola sa da predsa aj prerusit a dkoncit neskor, alebo sa da vybavit individualny studijny plan

zdenocka
7. jan 2011

Ahojte,
@lenorka77, vitaj. Tesim sa s tebou, ze ste videli srdiecko 😵 .
@suzieqiu, ach jaj, takze zapal ☹ . Drzim palce, nech to skoro prejde a nech si coskoro v poriadku.

lubi1984
7. jan 2011

@mirus11 ahoj ako sa dnes mas? chcela som si pridat foto dnes som si robila zase 2 testy a nejde mi to pridat do mojho fotoblogu ☹ chcela som aby si sa ne na pozrela pretoze som si robila 2 testy tej istej znacky vysli oba // ale na jednom je ta ciarka slabsia ako na druhom myslis ze to nieco moze znamenat ? 😒 su to normalne bezne testy nie tie najcitlivejsie nie su v kazete iba papieriky

mirus11
7. jan 2011

@lubi1984 no dnes je to uz horsie,cely den mi je zle.zo vsetkeho co zjem.ale vracat som este nevracala.a to je jedno,aky test si robis aj ci su tie ciarky jedna slabsia a druha silnejsia,hlavne je ze su tam //.ja som si robila,ale 2 testy mi neukazali,ze som tehotna az ten treti,ale ja som uz vedela ze som,lebo som bola na krv.no mne sa foto dali dat v poho

lubi1984
7. jan 2011

@mirus11 takze uz ti to zacina drzim palce aby si to zvladla mne zase dnes nic nie je 😨 .... pozri s aprosim ta uz som konecne po 3 hidinach sem dala 1 fotku na tie testy co si o tom myslis co porabas ? ak ti je zle tak relaxuj hlavne

lucka1987
7. jan 2011

ahojte... tak dnes som si robila dlasi test rapiclear.. (minule axiom 2X) a tiez je tam duch.. tak sa zacinam tiisko tesit.. ale len tisko lebo stale sa bojim ze to je lennejake zvysne hcg po potrate.. neviete dokedy sa ma odplavit??

mirus11
7. jan 2011

@lubi1984 a uz je to lepsie.ja stale oddychujem a papam,ale mamina sa hneva,ze volako malo papam,ale ved ja stale nieco zujem.len ona nie je cely den doma,je v praci,tak to nevidi.ok idem kuknut

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 ahoj lucka.. ja som niekde citala,ze hcg klesne tak do dvoch tyzdnov. ale zavisi zas ako dlho si bola tehotna. a tebe ta ciarka nesilnie? ja som citala,ze sa ma test robit s odstupom dvoch dni a ciarka by mala silniet. mne tiez nejak nezosilnela. naopak sa mi zda,ze zoslabla.. zacinam sa bat.. ci je vsetko ok. 😖

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 ak si bola len na zaciatku tehotenstva tak hcg klesne do 3 dni a do tyzdna uz zmizne uplne.

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu no kazdy ma vylucovanie hcg z mocu ine.. kukni mi do albumu mam tam tehu testy ked som bla asi v 32 Dc v minulom tehu.. ciarka je silnejsia ako teraz v 31 DC...
niekedy hcg stupa pomaly, moja kolegina sa testovala do 36 Dc a nic. na 37 DC sa ukazoval duch a uz ma dceru v skolke.. ved uvidim...ale aj prsia mam velikeee. (inak mam len tak ze ceresnicka pod kobercom 😀 😀 take ako cerstva 13 stka 😀 ) otestujem v nedelu.. tie dva dni odstup mi teraz radila aj kamoska.. tak pockam a uvidim... ale este sa neradim ani medzi tehule moc ani medzi cakatelky na mrchu... 😅
ale stale ma picha v maternici ako kedysi ked som bola tehu (ze sa embryo zahniezdovalo...) tak uvidime.. to je ako telenovela napinava.. sa zamestnavam varenim (mm mi ide na jazdu je kamionista)
a moc zoslabla? kedy ides k lekarovi? myslim ze teraz to slabnutie nie je moc smerodajne...mozno ak by si testla obded, a slabla by az prilis

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu 9 tt+3 dni.. ale mala som anembriomolu.. tam ani srdiecko nkdy nebolo.... babo uz na zaciatku pri oplodneni sa nevyvyjalo.. len gestacny vak rastol.... ale uz ked som mala MA a kyret som mala hladinu hcg nizku.. lenze ono to nvie nikedy vyskocit.. ale tazko polemizovat.. pred mesiacom som bola na utz a vycistena som bola ok.. sliznica mi narastla a ovulku som mala.. takze.. uz len cakat

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 no hovor mi.. napinave.. cakame co sa bude dalej diat. budem ti drzat palce. zrazu sa ten cas nejak vlecie a ja sa neviem dockat kedy pojdem k dokt. a dufam,ze povie len same dobre spravy. nezoslabla mi moc.len tak trosicka. dnes vecer si spravim dalsi test a dufam,ze uz bude silnejsia ta ciarka. ked som si robila pri prvej test tak to mi meskala mrcha 10 dni ale ciarocka bola poriadne silna. teraz som si robila test uz po 5 dnoch meskania.tak dam vediet ako to bude vyzerat dnes vecer. bojim bojim ☹ v pondelok zavolam k dokt a objednam sa.

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu a ktory si dnes DC? no aj mne zoslabla.. teda prve dva testy som mala axiom.a ten treti rapiclear a na nom je slabsia.. tiez neviem co si mam o tom mysliet.. ale neni o moc. tak pockaj do zajtra rana... vtedy sa najlepsie hcg ukaze.. do vecera ho kopec vylucis.... a moze ti skreslit vysledok.. testneme spolu zajtra rano hm?

suzieqiu
8. jan 2011

@lucka1987 no neviem ci to vydrzim.. ale dobre tak zajtra rano a potom hodim fotku sem do fora. som zvedava. a tiez mam pichanie v podbrusku,ako pri prvom tehotenstve. asi sa maternica uz roztahuje. a som 36DC.

denda83
8. jan 2011

@lenkakusi ahoooj, no mne vysli tiez , dnes rano....aaaale neviem ci sa uz mam tesit....ale kebyze to vyjde tak by som sa rada pridala...terminik by som mala 18.serptembra:)

lucka1987
8. jan 2011

@suzieqiu ok tak zajtra rano... 😉 a test si si robila kedy? jaj mam tu na foto 29 a 30 DC ale ked som si vcera na 31 Dc robila test .. tak sa mi zda o malinko slabsi duch

lenkakusi
autor
8. jan 2011

@denda83 pozerala som fotku testiku a podla mna je to jasne!!! takze vitaaaaaj...
mame terminiky tesne pri sebe, ja to viem uz sice dlhsie ale mam strasne kratky cyklus, takze som tu bola medzi prvymi...

lubi1984
8. jan 2011

@lucka1987 ahoj luci zajtra ked budes robit test hned daj vediet pripadne priloz foto drzim palce ako sa inak citis?

lucka1987
8. jan 2011

@lubi1984 jasne dam neboj...
no ako sa citim?? okrem toho strachu asi ziadno... a dnes ma cely den picha na lavej strane maternice... dva dni ma pichalo vpravo zas... tak sa snazim nic nerobit aj ked je sobota... lebo to picha dost.. mam biely vytok, a snazim sa nemysliet na to ci je to vobec tehu, alebo co... tak mam zmiesane pocity a vdy ked si na to spomeniem sa pustim do placu a mm ma musi rozosmievat. ale tak uvidime zajtrabude to 33 DC to uz musi zosilniet...
a ty mas nejake priznaky?,

alca85
8. jan 2011

@lucka1987 budem držať silno všetky prsty, nech sú už pekné koľajnice 😉 ...pichanie je podľa mňa dobré znamenie, že sa niečo s maternicou deje.