September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
A aj ja som za sukromnu temu 🙂 A septembrove zlaticka 2011 sa mi paci.
ahojte, ja som tiez za sukromnu temu, je to ovela lepsie 🙂 aj nazov sa mi paci 🙂
no tak som rada ze su tu ohlasy za sukromku 😉 aspon nebudeme mat nevitanych navstevnikov 😉
ja uz som prezliekla obliecky.. ale len pomaly pobehujem po byte a sem tam cosi upracem a kukam 4 svadby....
baby??? a chcete mat partnera pri porode??? rozmyslali ste o tom? my sme o tom sa bavili s mm este pri mojom prvom tehu... najskor som bola razne proti, ale ked som pocula zeny co im mali so sebou.. a vypocua som si muza... ten povedaal ze na chodbe by bol... aby vedel co a ako a bol po ruke keby nieco.. a potom sa priklonil k tomu ze asi by bol rad pri mne ak by mi to pomohlo... (aspon pri prvej dobe porodnej.. ako opora.. ani nemusi byt pri samotnom tlaceni a tak)
dobré ránko kočky, vy píšete ako českí žandári... len tak ďalej 😉
@zuzanadvor vyskúšaj magnézium, mne ho dali, keď som trošku špinila a odvtedy nemám žiadne bolesti a kŕče, doktorka hovorila, že ukludňuje maternicu. a ešte hovorila, že sa už neberie prvých 12 týždňov ako najhorších, ale prvých 10 - podľa najnovších štatistík, vtedy už riziko potratu veľmi prudko klesá...aj keď samozrejme nikde nie je žiadna záruka, aspoň trošku ťa to možno ukľudní 😉 inak na alchemilkovom čaji mám napísané, že nie je vhodný v tehu, ja som ho pila predtým...
a tiež mám alergiu na penicilín, doktor nad tým vzdychal, že to je prúser 😅
a septembrové zlatíčka je krásny názov 😵
ahojte septembrovky 😉 v pondelok idem k lekarke, tak az potom to budem mat potvrdene na 100%. ale rada by som sa k vam pridala. prajem pekny den
@laraska1 no jo, aj ma to vždy ukľudní, keď vidím, že maličké podrástlo a srdiečko divo buchoce. a doktor mi vždy dá fotečku, tak kým sa bábo narodí, bude mať plný album 😀 akurát sa tu kočky na začiatku bavili, že sono sa podľa WHO neodporúča do 10. týždňa a tiež v jednej knižke pre tehotné to mám napísané 😕 ale tak ja dúfam, že ten doktor vie, čo robí...a zase to sono trvá vždy len pár sekúnd, tak snáď... a zase ako si to ty vychutnáš po takom čase 😝
@lucka1987 luci, aj ja pri vracani vzdy placem..teda slzy mi idu prudom 😉
A partner pri porode...ja som mala a neviem si vynachvalit...kedze som mala skoro 4 hodiny kontrakcie kazdu minutu, tak som bola strasne smadna a bez neho by som zomrela od smadu...ako nepila som, ale po kazdej kontrakcii som si odpila a vyplula (to vymyslel mm) a este niet nad ten pocit, ked uz ste na sale aj s babom sami 3 ja 😉
Baby, zajtra idem na sono, drzte palce, tesim sa na babulko 😉
a mam aj tehu knizku konecne... 🙂
@lucka1987 dakujem, strasne dufam, ze je vsetko v poriadku. A musim si napisat, co sa chcem vsetko spytat doktorky, lebo ked male uvidim, tak som vzdy rozrusena a zabudnem na vsetko 😉
A k tomu muzovi pri porode, vsak sa dohodnite, ze bude a keby nezvladal, tak odide, alebo keby bolo treba...ale je to na nezaplatenie, keby tam nebol, tak som na tej sale 4 hodky sama, sem tam prisla sestricka skontrolovat monitor, sem tam doki, ale inak by som bola sama....podla mna treba mat niekoho, kto ti pomaha 😉
@ajka23 nadherneeee 🙂 s endo mam aj ja problemy... v novembry po potrate som si dala vysetrit krv a nasli mi zvysene hodnoty.. na miestohodnot od 2do 4, nieco som mala hodnotu 5 aj nieco . ale ked som lezala v nemocke som mala termin prvovysetrenia tak som tam nemohla ist ☹ a u nas sa caka straaasne dlho.. aj rok.. tak neviem kedy sa mam teraz objednat.. ☹
@mmacko hej tak to aj ja beriem.. radesj dopredu nahlasime ze tam bude... (beha na kamine tak na 4-6 dufamze vtedy bude doma 😕 ) a aspon zo zaciatku ho budem mat rada pri sebe... potom podla situacie.. ale nebranil sa tomu.. ale zas ani neprosi aby tam bol... a ani ja ho nenutim.. to je to najhorsie...
ja som so stitnou nikdy nic nemala, tak nechapem, obvodna povedala, ze sa nemam stresovat, ze hodnoty su v norme, len nejake protilatky su zvysene, ale sa do toho aj tak prd rozumiem... 😖 😀 😀 😀
som rada, ze ma objednali uz na zajtra, tiez som pocula, ze su tam neuveritelne cakacie doby... 😖 😖 😖
som z toho hotentot... 😀 😀 😀 😀
skusala som.. ta sukromka sa stale neda vytvorit.. uz do vcera to skusam 😠 dufam ze to cim skor opravia... 😉

@zuzana_1 ahoj mozes. http://www.klafs.sk/vas_zdravotny_stav/wellness...