icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

lucka1987
8. feb 2011

babulky a co tak vytvorit sukromnu skupinu?? v nej sa lepsie keca ked viem ze niekto "cudzi" nechodi a necita prispevky bez toho aby prispeval....teda ja by som bola za, uz len koli tomu aby si zienky som ma tu sleduju nemuseli citat moje prispevky a roznasat to po dedine 😀 😀

chichinka
8. feb 2011

@lucka1987 hehe myslis mna? 😀 ale ja som sa vcera priznala 😅 len som cakala na potvrdenie od lekarky... 😵

inak nas maly svistik ma 1 cm, 7 tyzdnov a 3 dni a dostala som vcera uz aj tehu knizku 😕 co sa samozrejme len tesim 🙂 len som myslela, ze mi ju daju az neskor.

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 schvalujem súkromú skupinu už som na to aj ja myslela 🙂

lucka1987
8. feb 2011

@chichinka nieee ... ale je hodne zien co nie su ani tehu a citaju prispevky... naozaj mam skusenost.. realnu.. pretoze neprispievam do inej sukromky a nemala som ani v pase napisane ze som tehu...nikto o tom nevdel... a zrazu muzova rodina sa to dozvedela od niekoho ze to citali na konikovi...... a to som bola len v 6 tyzdni... tak ma obrali o radost povedat im to... a dalej to kazdemu roztrubovala dotycna osobka.. 😒
gratulujem k drobcekovi

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 pokusala som sa ju vcera vecer a aj rano vytvorit ale vzdy mi vyskoci ze porucha nie je v mojkm prijimaci...... tak enviem co im nefunguje...
a co nazov... September 2011 🙂

alebo nieco ine? daj navrh

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 no neviem skús zmeniť názov

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 😕 😕 hej aj mne sa zdal nazov osuchany... 😕 😕 😕 ale ma nenapada nic take.. septembrove zlaticka 😀 alebo ja neviem.. zapoj kanaliky aj ty.. ja sa idem najest mozno ma pri jogurte nieco napadne 😀

moncicip
8. feb 2011

@edita84 ahoj pozeram ze mas presne rovnaky termin ako ja, len ja to este nemam uvedene v pase lebo cakam na knizku ktoru by som mala dostat buduci pondelok. ako sa zatial citis?

moncicip
8. feb 2011

@lucka1987 tak to mas pravdu sukromna skupina je fajn ze tam nemozu chodit ti ktori tam nepatria

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 no vidíš septembrové zlatíčka je super alebo septembrové maminky alebo septembrové lásky

edita84
8. feb 2011

@moncicip no termín mám zatial tento lebo doki mi ešte nedal iný a aj ja idem budúci týždeň ale v stredu po knižku a budú mi robiť aj odbery už sa teším 🙂

mattia1
8. feb 2011

@chichinka -ahoj ako pozerám máme rovnaký týžden aj den,len ja veľkosť neviem v piatok povedal 3mm a včera mi 2 doktor meral celý gest.vačok a ten mal 27mm. 🙂

edita84
8. feb 2011

kukajte kočky čo som si dnes kúpila tu na bazáriku super knižka a sú tam aj utz foto budem vedieť ukázať mojej malej ako vyzerá jej braček alebo sestrička 😀

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 uz mam po jogurte....akurat som pisala kamoske ked sa pyala ci mi byva este zle a ja ze niee. ze ani nezvraciam len mi pride mdlo sem tam. a vzapati som viedla rozhovor zo zachodovou misou... 😠 .... takze moze byt septembrove zalticka? skus si sa ti nedazalozit ta sukromka.. ale asi budu mat na koni poruchu.. ked sami nedala ani vcera ani dnes...

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 ok idem skúsiť

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 jeej tak to je peknucke.. ja mam doma tiez knizku o matke a dietati... a aj tehotensky kaledar... taku ztlu knizku kde si mozem zapisovat.. ale este si nic nepisem.. lebo tam mam do 10 tyzdna zapisane z preveho neuspesneho tehu.. povedala som si ze zacnem v 12 tyzdni ked pridem z poradne..

edita84
8. feb 2011

no tak sa mi to nepodarilo aj mne vypísalo to isté čo tebe 😒
@lucka1987

mattia1
8. feb 2011

@lucka1987 -dobrý nápad "septembrové zlatíčka" 🙂 🙂 🙂 no ja som začala ráno len s piškotami,preistotu.aj ja mám tú žltú knižku ale tiež ešte nič nepíšem a neviem ani kedy začnem,ono to asi príde samo.ale sú tam popísané celkom dobré veci.som ti napísala aj IP,prišla ti?

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 😠 skusime neskor 😉

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 no jo dúfam že to pôjde

lucka1987
8. feb 2011

@mattia1 noo prisla ved som aj odpisala 😉 hej je dobra ta knizka.. nektore veci sa moc nezhoduju s inymi knhami ked porovnam viac knih.. napr. rozmery plodu... vsade pisu inak ... ale ono to neni take smerodatne, kedze do rpveho trim si kazde rastie svojim tempom a tak.. nas drobcak ma 1,4 cm a sme boli vtedy 8tt+5 dni.. a su tu take co mali vtedy take velkeho ked boli v 7 tt. doki povedal ze sa toho nmam drzat..
kurnik co si mam dat.. ale inak mozem posudit. ze jogurt ide lepsie von, ako chlieb so salamou 😀

lucka1987
8. feb 2011

toto je tiez celkom fajna tabulka

mattia1
8. feb 2011

@lucka1987 😀 😀 😀 -by som povedala,že menej škrábe v krku.už som to našla,akosi mi to nezapaluje,ešte asi spím.Malý ma zobudil pred 7,expert.

sissik
8. feb 2011

ahojte
som za sukromnu temu 🙂

mattia1
8. feb 2011

aj ja som za súkromnú tému 🙂 🙂

sissik
8. feb 2011

maju nejaky problem so zalozenim sukromnej skupiny, snad to rychlo vyriesia

lucka1987
8. feb 2011

@mattia1 ej si to vystihla.. on sa tak sklllzne hore krkom 😀 😀 😀 😀 😀 ja pri kazdom takom zvracani sa rozpacem .. vzdy mi vyjdu slzy... ako malej.. a to uz do malicka.. 😀

dohodnute tehulky.. ked to konovi pojde a zobudi sa 😀 😀 tak zalozime sukromku Septembrove zlaticka (aj rok dame ze 2011???)neviem sa rozhodnite
pristup dame kazdej kto sem prispieva, a ten kto bude chciet pristup, ak nahodou zabudnee na niekoho staci ak napise zakladatelovi temy a ten ho prida.. a vybavene 😉

ale to sa musi konik nas najskor zobudkať 😀

mattia1
8. feb 2011

@lucka1987 -myslím,že može byť Septembrové zlatíčka 2011.No a ja dúfam,že si ma wc misa nezavolá na pokec. 😀

lucka1987
8. feb 2011

@mattia1 no tak hadam nie... pekne en piskotky papenkaj.. ja budem musiet cosi hodit do zaludka tiez asi piskoty.. esteze mam zasobu.... lebo uz citim ze mam prazdny zaludok.. a to nebude moc dobre ked sa zas najem

zuzana_1
8. feb 2011

@frola ja som z lamaca 🙂 a ak vsetko bude ok, chystam sa rodit do nitry..som odtial,mam tam lekara a pioznam tam doist ludi 🙂