September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@chichinka nieee ... ale je hodne zien co nie su ani tehu a citaju prispevky... naozaj mam skusenost.. realnu.. pretoze neprispievam do inej sukromky a nemala som ani v pase napisane ze som tehu...nikto o tom nevdel... a zrazu muzova rodina sa to dozvedela od niekoho ze to citali na konikovi...... a to som bola len v 6 tyzdni... tak ma obrali o radost povedat im to... a dalej to kazdemu roztrubovala dotycna osobka.. 😒
gratulujem k drobcekovi
@edita84 uz mam po jogurte....akurat som pisala kamoske ked sa pyala ci mi byva este zle a ja ze niee. ze ani nezvraciam len mi pride mdlo sem tam. a vzapati som viedla rozhovor zo zachodovou misou... 😠 .... takze moze byt septembrove zalticka? skus si sa ti nedazalozit ta sukromka.. ale asi budu mat na koni poruchu.. ked sami nedala ani vcera ani dnes...
@edita84 jeej tak to je peknucke.. ja mam doma tiez knizku o matke a dietati... a aj tehotensky kaledar... taku ztlu knizku kde si mozem zapisovat.. ale este si nic nepisem.. lebo tam mam do 10 tyzdna zapisane z preveho neuspesneho tehu.. povedala som si ze zacnem v 12 tyzdni ked pridem z poradne..
@mattia1 noo prisla ved som aj odpisala 😉 hej je dobra ta knizka.. nektore veci sa moc nezhoduju s inymi knhami ked porovnam viac knih.. napr. rozmery plodu... vsade pisu inak ... ale ono to neni take smerodatne, kedze do rpveho trim si kazde rastie svojim tempom a tak.. nas drobcak ma 1,4 cm a sme boli vtedy 8tt+5 dni.. a su tu take co mali vtedy take velkeho ked boli v 7 tt. doki povedal ze sa toho nmam drzat..
kurnik co si mam dat.. ale inak mozem posudit. ze jogurt ide lepsie von, ako chlieb so salamou 😀
ahojte
som za sukromnu temu 🙂
aj ja som za súkromnú tému 🙂 🙂
maju nejaky problem so zalozenim sukromnej skupiny, snad to rychlo vyriesia
@mattia1 ej si to vystihla.. on sa tak sklllzne hore krkom 😀 😀 😀 😀 😀 ja pri kazdom takom zvracani sa rozpacem .. vzdy mi vyjdu slzy... ako malej.. a to uz do malicka.. 😀
dohodnute tehulky.. ked to konovi pojde a zobudi sa 😀 😀 tak zalozime sukromku Septembrove zlaticka (aj rok dame ze 2011???)neviem sa rozhodnite
pristup dame kazdej kto sem prispieva, a ten kto bude chciet pristup, ak nahodou zabudnee na niekoho staci ak napise zakladatelovi temy a ten ho prida.. a vybavene 😉
ale to sa musi konik nas najskor zobudkať 😀

babulky a co tak vytvorit sukromnu skupinu?? v nej sa lepsie keca ked viem ze niekto "cudzi" nechodi a necita prispevky bez toho aby prispeval....teda ja by som bola za, uz len koli tomu aby si zienky som ma tu sleduju nemuseli citat moje prispevky a roznasat to po dedine 😀 😀