icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

suzieqiu
8. feb 2011

A aj ja som za sukromnu temu 🙂 A septembrove zlaticka 2011 sa mi paci.

zuzana_1
8. feb 2011

@suzieqiu dakujem 🙂)

lilly
8. feb 2011

ahojte, ja som tiez za sukromnu temu, je to ovela lepsie 🙂 aj nazov sa mi paci 🙂

lucka1987
8. feb 2011

no tak som rada ze su tu ohlasy za sukromku 😉 aspon nebudeme mat nevitanych navstevnikov 😉
ja uz som prezliekla obliecky.. ale len pomaly pobehujem po byte a sem tam cosi upracem a kukam 4 svadby....

baby??? a chcete mat partnera pri porode??? rozmyslali ste o tom? my sme o tom sa bavili s mm este pri mojom prvom tehu... najskor som bola razne proti, ale ked som pocula zeny co im mali so sebou.. a vypocua som si muza... ten povedaal ze na chodbe by bol... aby vedel co a ako a bol po ruke keby nieco.. a potom sa priklonil k tomu ze asi by bol rad pri mne ak by mi to pomohlo... (aspon pri prvej dobe porodnej.. ako opora.. ani nemusi byt pri samotnom tlaceni a tak)

lucyliu
8. feb 2011

dobré ránko kočky, vy píšete ako českí žandári... len tak ďalej 😉

@zuzanadvor vyskúšaj magnézium, mne ho dali, keď som trošku špinila a odvtedy nemám žiadne bolesti a kŕče, doktorka hovorila, že ukludňuje maternicu. a ešte hovorila, že sa už neberie prvých 12 týždňov ako najhorších, ale prvých 10 - podľa najnovších štatistík, vtedy už riziko potratu veľmi prudko klesá...aj keď samozrejme nikde nie je žiadna záruka, aspoň trošku ťa to možno ukľudní 😉 inak na alchemilkovom čaji mám napísané, že nie je vhodný v tehu, ja som ho pila predtým...

a tiež mám alergiu na penicilín, doktor nad tým vzdychal, že to je prúser 😅

a septembrové zlatíčka je krásny názov 😵

adrianna20
8. feb 2011

ahojte septembrovky 😉 v pondelok idem k lekarke, tak az potom to budem mat potvrdene na 100%. ale rada by som sa k vam pridala. prajem pekny den

laraska1
8. feb 2011

@lucyliu vsak prave,aj my sme veeelmi stastni,ze nam to takto vyslo 🙂 Tak to mas fajn,ked vidis drobceka tak casto...ja som ho videla,ked som bola 6+3tt a teraz toho 28.2.uz bude riadne velky!Sa neviem dockat! 😉

lucyliu
8. feb 2011

@laraska1 no jo, aj ma to vždy ukľudní, keď vidím, že maličké podrástlo a srdiečko divo buchoce. a doktor mi vždy dá fotečku, tak kým sa bábo narodí, bude mať plný album 😀 akurát sa tu kočky na začiatku bavili, že sono sa podľa WHO neodporúča do 10. týždňa a tiež v jednej knižke pre tehotné to mám napísané 😕 ale tak ja dúfam, že ten doktor vie, čo robí...a zase to sono trvá vždy len pár sekúnd, tak snáď... a zase ako si to ty vychutnáš po takom čase 😝

mmacko
8. feb 2011

@lucka1987 luci, aj ja pri vracani vzdy placem..teda slzy mi idu prudom 😉
A partner pri porode...ja som mala a neviem si vynachvalit...kedze som mala skoro 4 hodiny kontrakcie kazdu minutu, tak som bola strasne smadna a bez neho by som zomrela od smadu...ako nepila som, ale po kazdej kontrakcii som si odpila a vyplula (to vymyslel mm) a este niet nad ten pocit, ked uz ste na sale aj s babom sami 3 ja 😉

Baby, zajtra idem na sono, drzte palce, tesim sa na babulko 😉

ajka23
8. feb 2011

ahojte, tak vcerajsie sono dopadlo dobre, malicke mavalo rucickami, nozickami...
len krv nedopadla dobre, stitna zlaza cosi, tak idem zajtra na endokrinologiu... 😖 nemate niektora podobny problem? 😕 😕 😕

ajka23
8. feb 2011

a mam aj tehu knizku konecne... 🙂

lucka1987
8. feb 2011

@mmacko tak drzim palceky . paradicka zas vidiet babetenko ze?ja som ho videla rast kazdy druhy den v nemocnici...potom daj foto

zuzana_1
8. feb 2011

@ajka23 ahoj..mne diagnostikovali znizenu funkciu stitnej zlazy v novembri,dali mi tabletky,ktore budem uzivat do konca zivota a je to v poriadku 🙂

mmacko
8. feb 2011

@lucka1987 dakujem, strasne dufam, ze je vsetko v poriadku. A musim si napisat, co sa chcem vsetko spytat doktorky, lebo ked male uvidim, tak som vzdy rozrusena a zabudnem na vsetko 😉
A k tomu muzovi pri porode, vsak sa dohodnite, ze bude a keby nezvladal, tak odide, alebo keby bolo treba...ale je to na nezaplatenie, keby tam nebol, tak som na tej sale 4 hodky sama, sem tam prisla sestricka skontrolovat monitor, sem tam doki, ale inak by som bola sama....podla mna treba mat niekoho, kto ti pomaha 😉

lucka1987
8. feb 2011

@ajka23 nadherneeee 🙂 s endo mam aj ja problemy... v novembry po potrate som si dala vysetrit krv a nasli mi zvysene hodnoty.. na miestohodnot od 2do 4, nieco som mala hodnotu 5 aj nieco . ale ked som lezala v nemocke som mala termin prvovysetrenia tak som tam nemohla ist ☹ a u nas sa caka straaasne dlho.. aj rok.. tak neviem kedy sa mam teraz objednat.. ☹

zuzana_1
8. feb 2011

@lucka1987 to by si si mala dat vysetrit ! zavolaj a pobvedz,ze si tehu a mas za sebou MA...ja som sa tak objednavala a trochu mi to s terminom pomohlo.stitna zlaza a jej dobre fungovanie je pre tehotenstvo dolezite!

lucka1987
8. feb 2011

@mmacko hej tak to aj ja beriem.. radesj dopredu nahlasime ze tam bude... (beha na kamine tak na 4-6 dufamze vtedy bude doma 😕 ) a aspon zo zaciatku ho budem mat rada pri sebe... potom podla situacie.. ale nebranil sa tomu.. ale zas ani neprosi aby tam bol... a ani ja ho nenutim.. to je to najhorsie...

lucka1987
8. feb 2011

@zuzana_1 no budem tam musiet ist osobne.. oni nedvihaju tel. lebo je len jedna amb. na cely okres.. a maju 80 pac denne 😖

ajka23
8. feb 2011

ja som so stitnou nikdy nic nemala, tak nechapem, obvodna povedala, ze sa nemam stresovat, ze hodnoty su v norme, len nejake protilatky su zvysene, ale sa do toho aj tak prd rozumiem... 😖 😀 😀 😀

moncicip
8. feb 2011

@edita84 mne robili odbery 28.1. a v pondelok mam ist na prvu poradnu a to uz budu aj vysledky, tak som zvedava. len tuto nedelu ma mm strasne vystrasil ale tak naozaj soms a fakt zlakla tak dufam ze sa malemu nic nestalo

zuzana_1
8. feb 2011

@lucka1987 ako daleko to mas do lubochne? ja som bola tam..pocula som o tom same dobre referencie a naozaj, boli tam prijemni a celkom rychli,len musis prist rano uz okolo pol 6 aby si dlho necakala,lebo tam chodi milion ludi denne 🙂

zuzana_1
8. feb 2011

@ajka23 tak ked mas hodnoty v norme,nie je to nic hrozne 🙂

moncicip
8. feb 2011

@lucka1987 ja by som chcela aby aj ten moj bol pri tom, ale niesom si ista ci by to vydrzal

ajka23
8. feb 2011

som rada, ze ma objednali uz na zajtra, tiez som pocula, ze su tam neuveritelne cakacie doby... 😖 😖 😖

ajka23
8. feb 2011

som z toho hotentot... 😀 😀 😀 😀

lucka1987
8. feb 2011

@zuzana_1 mame to tam asi 90 km.. po dialnici za hodinu sme tam...no uz som sa pytala v pb ze chem ist tam.. a oni ze musim mat najskor urobene tu v pb to prvovysetrenie... opytam sa najskor tu.. sestricka je rodacka z dediny.. moznos a da obmakcit

lucka1987
8. feb 2011

@moncicip to si nie je ista si ziadna 😀 😀

lucka1987
8. feb 2011

skusala som.. ta sukromka sa stale neda vytvorit.. uz do vcera to skusam 😠 dufam ze to cim skor opravia... 😉

moncicip
8. feb 2011

@lucka1987 moj muz sa aj krvi boji tak logicky si myslim ze on by odkvecol skor ako ja. ale co mam kamosky ktorym bol muz pri porode tak si pochvalovali ze je to velka pomoc, tak uvidim mozno do septembra zmeni nazor