September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@mmacko hihi i je smiesno lebo ked som este byvala doma s nasimi tak sme zehlili skoro vsetko a tu ked byvam s mm tak oni nezehlili skoro nic a teraz sa to otocilo ze moja mama doma vacsinu veci sklada a ja som mm naucila ze vyzehlene veci vyzeraju ovela lepsie ako len take zlozene
@ajka23 ked sa to zisti hned na zaciatku a nasadi alieky, vsetko bude ok😉 a krasna fotecka 😵
muz pri porode - nie. pri prvom nechcel byt, aj tak bola nakoniec planovana sekcia, takze ani nemohol. a druhe bude doki navrhovavt sekciu, tak zas nebude moct.
ale cakal pekne na chodbe pred salou, malu videl skor ako ja, aj ju vraj pocul plakat, ked ju vytiahli. ale je to super pocit, ked viete, ze niekto na vas caka 😉
kočky vedela som vytvoriť súkromnú skupinu hned vás tam pozvem
len ma to zas vyhodilo ale už na tom pracujem 😉
@cerimi77 drzime palce, aby bolo vsetko OK a vydrzali ste pekne do konca 😉
Rh faktory - ak ma zena +, tak je vsetko OK. ak ma -, tak sa sleduju protilatky v krvi. ak je u dietata RH+, tak matka musi dostat po porode injekciu, aby sa tie protilatky vylucili a neposkodili babetko pri dalsom tehu. kto ste RH negat., tak si to potom odseldujte, aby nezabudli 😉
@suzieqiu super, ze je vsetko OK 🙂 aj ked nemusel strasit kym nepozrel aj cez brusko
@zuzana_1 postelne pradlo nezehli. skor som si nevedela predstavit, ze nezehlit. ale ked to dobre vytrasies, potom pekne poskladas, zo skrine to vyberas ako vyzehlene. teda bavlnene. satenove asi ozehlit treba. tak take nekupujem 😅 a nezehlim uz ani tricka, ktore nosime doma. neni casu 😝 uz len cakame, kedy budu nejake prachy z RZD a kupujeme susicku. to budem zehlit len uplne minimum 😔 ale ked to niekoho bavi, pridte ku nam, normlane vam zaplatim 😀
kočky pozvem každého a koho by som zabudla nech mi napíše ip
tak som poslala pozvánky a sorry ked som na niekoho zabudla prosím pošlite mi IP a ja vás pozvem 🙂
jej, tak sa stretneme tam. zatial ahojte 🙂
@mmacko zapni si len hlavnu stranku a potom daj len ze forum...na lavej strane monitora mas ze oblubene a mas tam skupiny aj kde mas taky zlty klucik a tam kliki a uz si v nej.. potom si ju oznac ako :pridaj k oblubenym. hore v pravom hornom rohu..
no dufam ze som to dobre vysvetlila 😅

@moncicip aj ja som tak bola dostala som novú žehličku od mamky a žehlí super aj teraz len už nemám toľko času ako vtedy 😀