icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

edita84
8. feb 2011

@cerimi77 už si tam

zuzana_1
8. feb 2011

@sissik ja zehlim aj natahovacie plachty aj vsetku bielizen,lebo to potom vyzera ako keby to krava zuvala 🙂 mam to rada ozehlene...tak sa trapim...

katarinka1986
8. feb 2011

čaute, ste sa bavili o tom že ked ma žena Rh - tak je to horšie,presne ako u nas-ja B Rh- a manžel B Rh+, ale všetko v poriadku, aj ked som sa bala že možno druhe babo už nebude a viď 8tyzden 🙂
A manžel bol pri porode skoro cely čas-vlastne na porodnej sale sme boli od 15 do 21:30 kym som porodila ..a ani si neviem predstaviť že by tam manžel nebol ,bolo by to 100x tazsie pre mna ☹

@edita84 aj ja sa chcem pridat do tej sukromnej skupinky 🙂

edita84
8. feb 2011

@katarinka1986 už si

minusa
8. feb 2011

Ahojte

mame sukromnu skupinu? aj ja sa chcem pridat 😉

edita84
8. feb 2011

@minusa ahoj hned ťa pridám

mkristike
8. feb 2011

čaute dlho som tu nebola, a teraz pozerám že už máme súkromnú skupinu 🙂 Ako na to čo mám robiť 😀

lenkakusi
autor
8. feb 2011

kocky, tiez poprosim pridat... dakujem!

edita84
8. feb 2011

@mkristike
@lenkakusi
už to bude kočky

adrianna20
8. feb 2011

juuuuj. este som sa tu nestihla poriadne pridat k vam 🙂 a vy uz mate sukromnu skupinku.

hamilka
8. feb 2011

Ahojte,ja som tiez RH- a manzel RH+,deti obidve RH+.Injekciu na protilatky vam po porode musia pichnut kvoli dalsiemu moznemu tehotenstvu.Bez injekcie by sa dalsie babo nemuselo vyvyjat,tak mi to bolo povedane.Ja idem v piatok na sono,aj sa bojim(mam hematom),aj sa tesim.Dufam,ze to dobre dopadne,potom sa vam ozvem🙂

mirka07
8. feb 2011

@edita84 Ahoj, môžem sa pridať .ďakujem

edita84
8. feb 2011

@mirka07 jasne

chichinka
8. feb 2011

@mattia1 kolko meria Tvoje mimi? (teda nechcem, aby sme sa tu stresovali porovnavanim rozmerov 😀 ) pisala si ze mimi 3 mm a vacok 27 mm?? neviem ci som tu to pisala niekde, ale nas svist ma 1 cm (v pondelok mal, teraz uz asi o kusocek viac 😀) ale netusim kolko ma vacok - to Ti len tak mimochodom povedal ci aj zapisal? mas uz tehu knizku?

denda83
8. feb 2011

Moja uz fazulienka 😵

iwanusa
9. feb 2011

@edita84 ahojte baby, tiez cakam septembrove babatko, rada by som sa k vam pridala. dakujem 🙂

edita84
9. feb 2011

@iwanusa jasne už ťa pridávam

ajka23
9. feb 2011

denda, krasne foto, gratulujem... 😵 😵 😵 😵
tak ja som doma od endokrinologicky, povedala ze je stitna zlaza ok, hodnoty som mala len minimalne zvysene, povedala, ze lieky mi moze dat a aj nemusi, ale ze pre istotu mi da, tak kazde rano beriem jeden euthyrox a budem chodit kontrolne na krv, ci sa nieco zmenilo...takze som sa ukludnila... 🙂

wikira
9. feb 2011

Ahojte 🙂
@denda83 jééj, aká krásna fazuľka, gratulujem 😵

denda83
9. feb 2011

@wikira dakujem 😵

frola
9. feb 2011

@zuzana_1 preoc si doma zavreta? si na rizikovom? skus si najst nejake nove hobby. ja chodim do uluvu na vyrobu sperkov. je to iba raz do tyzdna, to mozes ked si dohodnes vychadzky v tom case a potom mozes doma dalje pracovat. kukni existuju vselijake zaujimave kurzy. uz ked sa to narodi tak tak skoro nebudes mat na nic cas.
a este je super kurz na pripravu na porod, kojenie a rodicovstvo. v dubravke, ked chces oslem ti ip ohladne toho lebo neviem ci by mi to nezmazali akoze robim reklamu.

frola
9. feb 2011

a to uz je sukromna skupina? a som tam? neviem ako to funguje ale mozem citat aj pridavat prispevky ale som este v teme s nazvom september 2011

edita84
9. feb 2011

@frola jasne si tam má meno Septembrové zlatíčka 2011 🙂

zuzana_1
9. feb 2011

@frola jej,super..rada uvitam nejake nove napady...dakujem 🙂

hamilka
9. feb 2011

@edita84 aj ja sa chcem pridat,mozem?

tinka1003
9. feb 2011

jaj, vy ste tu toho zas popisali 🙂 ...mozem aj ja do sukr. skupiny?

schaja
9. feb 2011

ahojte babenky - tak dlho som tu nebola - tak teraz vas nestiham citat 😒 robila som dni -ky tak ked som prisla domov tak som dala len sprachu a odkvecla som ☹ ale dnes mam konecne volno a dufam ze taketo smeny tak skoro mat nebudem
inak lucy aj ja mam podobnu skusenost- strasne som chcela mamine a segre povedat osobne ze som tehu- ked pridem na sk ale nasla sa nejaka dobra dusa co im to povedala 😠 ono to vie poriadne nastvat a tiez pri vracani mi stale tecu slzy-manzel sa vzdy smeje ze to prezivam 😀
a manzel pri porode = jasne - bola by som rada keby tam bol - urcite je to dost napomocne
a niektora ste sa pytali na saunovanie - no ono to je take ze ak si saunovala predtym pravidelne tak teoreticky moes vraj to posilnuje imunitu ale prve tri mesiace velmi opatrne a ja osobne nemam so saunov dobre skusenosti - prvy krat ked som bola tehotna som citala ze sauna je ok a ja tom potom zacala krvacat a nasledne som potratila - takze to tomu pripisujem 😖
jooooooooooj baby ako vam zavidim ze uz ste drobcekov videli - ja mm sono az v marci- nemozem sa dockat
a aj ja som obzerala decke vecicky- ale este som oddolala - neviem som asi poverciva alebo co 😎
a citala som ze by ste chceli zalozit sukromnu skupinu- mozem sa pridat 😨

nikush
9. feb 2011

ahojte...tak ak mozem, pridam sa k vam, vypocitane to mam na 22.9. tak nech je to uz tu 🙂 alebo aspon 4ty mesiac 😵

edita84
9. feb 2011

ahoj kočky jasne hned vás pridám

mirus11
9. feb 2011

@denda83 krasna fazulka.a kolko je velka tvoja fazulka?