icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

edita84
8. feb 2011

@moncicip aj ja som tak bola dostala som novú žehličku od mamky a žehlí super aj teraz len už nemám toľko času ako vtedy 😀

moncicip
8. feb 2011

@zuzana_1 uff si ma potesila teraz lebo co pocuam vsetky kamosky zehlenie priam nenavidia a ja si pri nich pripadam ako psychopat ked mam z toho radost

mmacko
8. feb 2011

@moncicip ohoho, ty si teda sikula....mna caka asi 6 pracok na zehlenie, ale neviem sa k tomu dokopat, cez den nemozem, aby som nepopalila malu a vecer mi byva zle....
baby, co si dat aby som mala viac energie?

moncicip
8. feb 2011

@mmacko no keby byvas v ksociiach tak ti pridem s tym trochu helfnut 😀

moncicip
8. feb 2011

@edita84 vedj a to tiez vyuzivam teraz este kym mam cas, lebo potom to uz take jednoduche nebude

mmacko
8. feb 2011

@moncicip ty si zlata, len skoda, ze byvam na druhom konci SR ☹

moncicip
8. feb 2011

@mmacko sak toto ....... nemozes to poslat letecky? 😎 😎

mmacko
8. feb 2011

@moncicip hmmm, asi budem musiet ist proti svojim zasadam a ozehlit len to najnutnejsie (tricka a malej veci), ostatne pekne zlozim....

edita84
8. feb 2011

@moncicip no veru nebude ja som tak zvykla pri malej žehliť ked bola ešte malá že som ju dala do autosedačky a položila pred seba aby na mňa kukala a tak som žehlila niekedy aj zaspala asi som ju nudila hehe

moncicip
8. feb 2011

@mmacko hihi i je smiesno lebo ked som este byvala doma s nasimi tak sme zehlili skoro vsetko a tu ked byvam s mm tak oni nezehlili skoro nic a teraz sa to otocilo ze moja mama doma vacsinu veci sklada a ja som mm naucila ze vyzehlene veci vyzeraju ovela lepsie ako len take zlozene

sissik
8. feb 2011

@ajka23 ked sa to zisti hned na zaciatku a nasadi alieky, vsetko bude ok😉 a krasna fotecka 😵
muz pri porode - nie. pri prvom nechcel byt, aj tak bola nakoniec planovana sekcia, takze ani nemohol. a druhe bude doki navrhovavt sekciu, tak zas nebude moct.
ale cakal pekne na chodbe pred salou, malu videl skor ako ja, aj ju vraj pocul plakat, ked ju vytiahli. ale je to super pocit, ked viete, ze niekto na vas caka 😉

moncicip
8. feb 2011

@edita84 a ved koniec koncov dieta ma aj otca takze ked "to na mna pride" babo dam tatovi a ja sa vysantim za doskou 😀

edita84
8. feb 2011

kočky vedela som vytvoriť súkromnú skupinu hned vás tam pozvem

mmacko
8. feb 2011

@moncicip mi hovor, ja som kedysi bola trosku lajdackejsia aj na upratovanie aj zehlenie, ale ako byvame sami, tak som strasne hakliva aj na neporiadok, aj na to zehlenie, kedysi som skoro nic nezehlila a teraz vsetko...clovek sa vekom meni ;-0

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 no to je super 😉

moncicip
8. feb 2011

@mmacko sak toto ja sa uz tesim ked budeme byvat uplne sami len my traja a ked si urobim podla seba vsetko

edita84
8. feb 2011

len ma to zas vyhodilo ale už na tom pracujem 😉

moncicip
8. feb 2011

@edita84 aj mna pozves? 😉

sissik
8. feb 2011

@cerimi77 drzime palce, aby bolo vsetko OK a vydrzali ste pekne do konca 😉
Rh faktory - ak ma zena +, tak je vsetko OK. ak ma -, tak sa sleduju protilatky v krvi. ak je u dietata RH+, tak matka musi dostat po porode injekciu, aby sa tie protilatky vylucili a neposkodili babetko pri dalsom tehu. kto ste RH negat., tak si to potom odseldujte, aby nezabudli 😉
@suzieqiu super, ze je vsetko OK 🙂 aj ked nemusel strasit kym nepozrel aj cez brusko
@zuzana_1 postelne pradlo nezehli. skor som si nevedela predstavit, ze nezehlit. ale ked to dobre vytrasies, potom pekne poskladas, zo skrine to vyberas ako vyzehlene. teda bavlnene. satenove asi ozehlit treba. tak take nekupujem 😅 a nezehlim uz ani tricka, ktore nosime doma. neni casu 😝 uz len cakame, kedy budu nejake prachy z RZD a kupujeme susicku. to budem zehlit len uplne minimum 😔 ale ked to niekoho bavi, pridte ku nam, normlane vam zaplatim 😀

edita84
8. feb 2011

kočky pozvem každého a koho by som zabudla nech mi napíše ip

edita84
8. feb 2011

tak som poslala pozvánky a sorry ked som na niekoho zabudla prosím pošlite mi IP a ja vás pozvem 🙂

lucka1987
8. feb 2011

@edita84 este treba vytvorit diskusiu.... inak sa tam neda prispievat

edita84
8. feb 2011

@lucka1987 viem už som ju vytvorila

sissik
8. feb 2011

jej, tak sa stretneme tam. zatial ahojte 🙂

mmacko
8. feb 2011

@edita84 a ako sa dostanem do tej skupiny?

edita84
8. feb 2011

@mmacko už ťa pridávam

lucka1987
8. feb 2011

@mmacko zapni si len hlavnu stranku a potom daj len ze forum...na lavej strane monitora mas ze oblubene a mas tam skupiny aj kde mas taky zlty klucik a tam kliki a uz si v nej.. potom si ju oznac ako :pridaj k oblubenym. hore v pravom hornom rohu..

no dufam ze som to dobre vysvetlila 😅

mmacko
8. feb 2011

@lucka1987
@edita84 oki baby, dakujem, idem to vyskusat

cerimi77
8. feb 2011

@sissik ďakujem 🙂
@edita84 aj mňa pozveš?... neviem ako to funguje.....

edita84
8. feb 2011

@cerimi77 už posielam pozvánku prepáč