icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

wewerka000
15. feb 2011

ahojte,ja uz 2tyzdne nemam velmi bolesti v maternici,som v 9tt a necitim roztahovanie,vy mate bolesti??ja sa zacinam bat ci sa vyvijame ☹

lucka1987
15. feb 2011

@wewerka000 ahoj.. no mne zacali stahy az v 8 tt. a pokracuju dodnes.. niekedy raz za den v nejakych 5 sek intervaloch.. a niekedy aj dva dni nic.. kedy mas poradnu? nerob si z toho hlavu.. nie sme kazda tabulkovy priklad...

wewerka000
15. feb 2011

ahoj ku gynke idem az o 3,5tyzdna...hrozne dlho,aj prsia ma prestali boliet a to ci citam ze by sa uz mali pripravovat na mlieko...

pininka
15. feb 2011

@wewerka000 ja som tehotná druhýkrát a veru tentoraz neboli žiadne bolesti, takže sa nemusíš báť, niekto to ani necíti, je to individuálne, presne ako kontrakcie, niektoré ženy tie prvé ani necítia, napr. moja segra vôbec netušila že má kontrakcie, začalo ju to bolieť až keď mala každé štyri minúty, ledva došli do nemocnice a doktor sa veľmi čudoval. Každá sme iná a určite bude všetko v najlepšom poriadku, uvidíš na ultrazvuku. Ja som bola včera a tak krásne bolo vydieť ako bije srdiečko, bol to super valentínsky darček. Držím ti palce, aby si mala celé tehotenstvo v pohode.

wewerka000
15. feb 2011

@pininka dakujem aj vy sa drzte 🙂

mamina03
15. feb 2011

@lucka1987 moja sestra ked bola na potrat, tak hned stratila hormon, takže je malo pravdepodobné, že by to boli nejaké pozostatky, aspoň čo viem od nej. 😉

lucka1987
15. feb 2011

@mamina03 mne trvalo dlhsie... klesal mi ale pomalsie hcg.. 4 tyzdne po potrate som este mala slabe... testovala som sa doma..

lienka2
15. feb 2011

baby nestraste.. mne tiez nie je stale zle, staci ze jeden den nic a uz panika 😖 ani prsia nebolia.. ale som unavena tak dufam, ze je drobcek ok..

lucka1987
15. feb 2011

@lienka2 nesmieme sa tak sledovat... lebo to by sme daleko nezasli.. len by sme lezali a cakali a bali sa... ja som v novemrby mala MA a uz tyzden som tusila ze nieco neni v poriadku.. ale skor psychicke znaky som mala.. nenormalne podrazdena som bola... ako este nikdy. a az potom som si uvedomila ze uz nemam ani prsia plne ako som mala a ani maternicu necitim a ani zle mi nebyva....
ale ani teraz sa toho nedrzim.. kamoska bola tehu a 3 mesiace o tom ani netusila.... ani zle ani sa jej cikat nechelo, ani nebola ospata, ani ju maternica nebolela ani prsia sa nezmenili... a teraz ide rodit... kto to mam vsetko stale sledovat 😅

lienka2
15. feb 2011

@lucka1987 ja si napr. vobec nepamatam ake to bolo ked som cakala prve babo.. a sledovat sa budeme az kym neporodime 😅

lucka1987
15. feb 2011

@lienka2 no tak to ja mam este zapisane v tehu kaledary.. hej to je pravda.. kazda sa sleduje.. teda skoro kazda.. len sa snazim na to nemysleit a neporovnavat a mysliet na zle... som na pn uz skoro mesiac.. a dva tyzdne sme si odlezali v nemocnici ked sme o babo takmer prisli. tak ten strach tam je stale.. a aj bude. 😖 no snazim sa odreagovat sa inymi vecami az mi ujdu dni...

lienka2
15. feb 2011

@lucka1987 jasne, treba mysliet pozitivne 🙂 toho strachu sa uz nezbavime, cele tehu a potom ked sa drobcek narodi tak uz o neho..

edita84
15. feb 2011

ahoj kočky od dnes kto sa chce pridať do súkromnej témičky píšte prosím lucyliu prebrala to za mňa lebo ja som nastúpila do práce a nemám veľa času dakujem 🙂

lucyliu
15. feb 2011

@rosaria @ivixi @denisa1111 @lenorka77 @wewerka000 @pininka @lienka2 už ste pridané v našej súkromnej téme - Septembrové zlatíčka 2011 🙂

ak sa bude ešte niekto chcieť pridať, píšte sem alebo IP

lienka2
15. feb 2011

@lucyliu dakujem 🙂

pininka
15. feb 2011

@lucyliu ja by som sa rada pridala, ako na to?

lucyliu
15. feb 2011

@pininka už si tam, prepáč, nejako si mi "ušla", aj keď som ti tu napísala, že si pridaná 😅 už by to malo byť ok 😉

pininka
15. feb 2011

@lucyliu dík krásne si zlatá, ja som tu nová,tak len preluskávam ako to funguje

lucyliu
15. feb 2011

@pininka nemáš za čo 😉 hybaj k nám 🙂

pininka
15. feb 2011

@lucyliu jasnačka, je super si takto pokecať s niekým kto je na tom podobne ako ja

margetakuska
15. feb 2011

ahojte dievčatá tak teda nečakala som, že tu už bude téma september 2011 dnes som sa rozhodla že ju pohľadám a našla som tak som rada 😅 my tiež čakáme bábo v septembri a rada by som sa k vám pridala... čakáme prvé bábo tak rada by som dačo od vás pochytala z nejakých tých skúseností 😵 termín nám vychádza všelijako máme dva: 14.9 a 22.9 uvidíme na ďalšej poradni 😉

lucyliu
15. feb 2011

@margetakuska ahoj, my tu už dlho kvákame 😉 pridala som ťa do našej súkromnej skupiny, tak hybaj tam 🙂

margetakuska
16. feb 2011

@lucyliu ďakujem ale ako sa tam dostanem? 😅

margetakuska
16. feb 2011

@lucyliu 😀 už viem diky 😀 😀 😀

lucyliu
16. feb 2011

@margetakuska oki, už som ti išla vložiť link 😉

lea1333
16. feb 2011

ahojte aj ja sa pridavam nam predbezne vychadza na 11.oktobra ale to este spada pod sep.nie???

lea1333
16. feb 2011

a baby ake vysetrenia ste absolvovali?ja mam ist na kardio a neviem preco nikdy som nic nemala zo srdcom!
a pravdepodobne ma caka rizikove pretoze sa liecim na epi.
a v praci ste to uz riesili?

lucyliu
16. feb 2011

@lea1333 je tu už aj téma október 2011, my máme všetky termín ešte v septembri. akože nechcem ťa vyháňať 😉
ekg je na slovensku myslím povinné v prvom trimestri, aj keď nemáš žiadne problémy

luma22
16. feb 2011

Ahojte baby..môžem sa k vám pridať do súkromnej témy...aj my čakáme bábo v septembri a velmi sa tešíme 😉

lucyliu
16. feb 2011

@luma22 už som ťa pridala 😉