September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@wewerka000 ahoj.. no mne zacali stahy az v 8 tt. a pokracuju dodnes.. niekedy raz za den v nejakych 5 sek intervaloch.. a niekedy aj dva dni nic.. kedy mas poradnu? nerob si z toho hlavu.. nie sme kazda tabulkovy priklad...
ahoj ku gynke idem az o 3,5tyzdna...hrozne dlho,aj prsia ma prestali boliet a to ci citam ze by sa uz mali pripravovat na mlieko...
@wewerka000 ja som tehotná druhýkrát a veru tentoraz neboli žiadne bolesti, takže sa nemusíš báť, niekto to ani necíti, je to individuálne, presne ako kontrakcie, niektoré ženy tie prvé ani necítia, napr. moja segra vôbec netušila že má kontrakcie, začalo ju to bolieť až keď mala každé štyri minúty, ledva došli do nemocnice a doktor sa veľmi čudoval. Každá sme iná a určite bude všetko v najlepšom poriadku, uvidíš na ultrazvuku. Ja som bola včera a tak krásne bolo vydieť ako bije srdiečko, bol to super valentínsky darček. Držím ti palce, aby si mala celé tehotenstvo v pohode.
@pininka dakujem aj vy sa drzte 🙂
baby nestraste.. mne tiez nie je stale zle, staci ze jeden den nic a uz panika 😖 ani prsia nebolia.. ale som unavena tak dufam, ze je drobcek ok..
@lienka2 nesmieme sa tak sledovat... lebo to by sme daleko nezasli.. len by sme lezali a cakali a bali sa... ja som v novemrby mala MA a uz tyzden som tusila ze nieco neni v poriadku.. ale skor psychicke znaky som mala.. nenormalne podrazdena som bola... ako este nikdy. a az potom som si uvedomila ze uz nemam ani prsia plne ako som mala a ani maternicu necitim a ani zle mi nebyva....
ale ani teraz sa toho nedrzim.. kamoska bola tehu a 3 mesiace o tom ani netusila.... ani zle ani sa jej cikat nechelo, ani nebola ospata, ani ju maternica nebolela ani prsia sa nezmenili... a teraz ide rodit... kto to mam vsetko stale sledovat 😅
@lienka2 no tak to ja mam este zapisane v tehu kaledary.. hej to je pravda.. kazda sa sleduje.. teda skoro kazda.. len sa snazim na to nemysleit a neporovnavat a mysliet na zle... som na pn uz skoro mesiac.. a dva tyzdne sme si odlezali v nemocnici ked sme o babo takmer prisli. tak ten strach tam je stale.. a aj bude. 😖 no snazim sa odreagovat sa inymi vecami az mi ujdu dni...
ahoj kočky od dnes kto sa chce pridať do súkromnej témičky píšte prosím lucyliu prebrala to za mňa lebo ja som nastúpila do práce a nemám veľa času dakujem 🙂
@rosaria @ivixi @denisa1111 @lenorka77 @wewerka000 @pininka @lienka2 už ste pridané v našej súkromnej téme - Septembrové zlatíčka 2011 🙂
ak sa bude ešte niekto chcieť pridať, píšte sem alebo IP
ahojte dievčatá tak teda nečakala som, že tu už bude téma september 2011 dnes som sa rozhodla že ju pohľadám a našla som tak som rada 😅 my tiež čakáme bábo v septembri a rada by som sa k vám pridala... čakáme prvé bábo tak rada by som dačo od vás pochytala z nejakých tých skúseností 😵 termín nám vychádza všelijako máme dva: 14.9 a 22.9 uvidíme na ďalšej poradni 😉
@margetakuska ahoj, my tu už dlho kvákame 😉 pridala som ťa do našej súkromnej skupiny, tak hybaj tam 🙂
@lucyliu ďakujem ale ako sa tam dostanem? 😅
@lucyliu 😀 už viem diky 😀 😀 😀
@margetakuska oki, už som ti išla vložiť link 😉
ahojte aj ja sa pridavam nam predbezne vychadza na 11.oktobra ale to este spada pod sep.nie???
a baby ake vysetrenia ste absolvovali?ja mam ist na kardio a neviem preco nikdy som nic nemala zo srdcom!
a pravdepodobne ma caka rizikove pretoze sa liecim na epi.
a v praci ste to uz riesili?
Ahojte baby..môžem sa k vám pridať do súkromnej témy...aj my čakáme bábo v septembri a velmi sa tešíme 😉

ahojte,ja uz 2tyzdne nemam velmi bolesti v maternici,som v 9tt a necitim roztahovanie,vy mate bolesti??ja sa zacinam bat ci sa vyvijame ☹