September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
hej je tema aj oktober ale sledovala som tam tie diskusie a ako podla mna o nicom ziadne rady ani nic je tam par clankou tak ze ja by som radsej ostala tu!
@lucyliu akoze kde som zostala zo sukromnej temy ja??? 😉
@kim_rossi_stuard jááj, keď si sa tak dlho neozvala. a ja to mám pod palcom len 3 dni, tak reklamácie ešte u Edit 😀 už si tam 😉
zuzana_1..no ahoj nie som priamo z NR...stakej malej dedinky pri NR..ja chodím doktorke do ZM ...no to by bolo fajn len neviem či pojdem rodiť do NR uvidim ešte je to daleko :O))
lea, aj ty si už v našej súkromnej téme 😉
Ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať?
Ahojte, môžem sa opýtať, prečo chcete byť všetky v súkromnej téme a nepíšete si tu? 😕 😕 😕
ahoojte. Idem sa k vám pridať. ešte neviem presný termín pôvodu. Dr mi zatial nič nepovedala. Mala by som byť v 9 t.t. Ale chcem sa vas opýtať či nahodou nemate niektorá skusenosť..že ste si našli hrčku pod pazuchou. Ja som si našla, zajtra mám ísť na odbery..krv a všetko..Jedna Dr sa vyjadrila, že to môže spôsobovať tehotenstvo tak dufam, že to tak bude...
knu ... preco mate sukromnu izbu? preco nie tu? 😠 ja som sa chcela opytat, kolko cm maju vase babatka. lebo mne sa zda to moje nejake vacsie. viem presne, kedy som otehotnela (14.12), cize teraz som 11+2 a ma 5 cm. svagrina je uplne rovnako (tiez 14.12., oni inseminaciou) a ma 4,4 cm. tak chcem porovnat. ci budem mat nejakeho mastodonta alebo je to ok 🙂 lekar sa tvaril, ze ok - posunul mi termin na 11+4, co ale neni mozne, kedze som otehotnela 14.12. tak to je iba hodena otazka do plena. cafte.
awojiiiik aj ja som mala dve čiaročky a asi 20 septembra maam termiiin ale este som nebola u doktora to som si len sama vypočiiitala
@erickaa @rukjatko máme súkromnú tému, lebo sa tu píšu dosť súkromné veci 😉 baby majú aj také skúsenosti, že ich tu vysnorili ľudia z okolia alebo práce a potom to roznášali a boli rôzne problémy. a tiež si myslím, že je to také otvorenejšie a príjemnejšie, keď sa môžeš baviť "medzi svojimi", medzi babami, ktoré prežívajú to isté a môžeš sa opýtať na hocičo a vieš, že to nikto cudzí nečíta. tak preto máme súkromnú tému 😉
ale nie je to žiadny vip klub a pridala som tam aj vás 😉
Ahojte, mozem sa k vam pridat? tuez cakame drobceka v septembri, bude to uz nase druhe tak sa tesime 🙂
Ahojte,pridávam sa...mozem? mam predbezny termin 17.9.
@balazica26 ahoj napis lucyliu ta ta prida do nasej sukromnej temy. septembrove zlaticka 2011
@lucyliu aj ja chcem ist k vam🙂
@balazica26 no veď poď...už si pridaná 😉
Ahojte kocky. Tak som v tom s vami 🙂 Zatial to vyzera na koniec septembra.

jeeej ďakujem si zlatá 🙂