September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte tehulky, my tiez cakame. dufam ze to prejde rychlo a bez komplikacii.
ahojte, tiež sa k vám pridávam, čakáme drobca 7. 9. a už sa nevieme dočkať...nech nám to všetkým rýchlo zletí 🙂
Ahojte, mozem sa pridat tiez do sukromnej temy?
ahojte baby, termín mám 8.9. a veľmi rada by som sa k vám pridala... čítam vás už dlhšie, len som zatiaľ nenapísala 🙂
ahojte kocky. Ja mam termin 27.9.2011 je tu niekto s tym terminom? 😉
Ahojte tehulky, aj ja by som sa ku Vam rada pridala, termin mame 17.09.2011 🙂
Skor som nechcela, aby som nieco nezariekla.
@ivcak333 @lenkasimka ahojte kočky, už ste pridané v súkromnej téme, poďte tam 😉
@lucyliu dakujem Lucyliu 😉
Ahojte kočky, môžem sa aj ja pridať do súkromnej skupiny?
ďakujem
ale no, veď nie je za čo 😉
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala do skupiny. Dakujem.
Ahojky, aj ja by som sa rada k vam pridala. My mame termin 14.09.2011. Prave som mala dnes krvne testy na prvy screaming a v utorok ultrazvuk tak snad vsetko dobre dopadne 🙂
ahojte sa pridavam termin 23.9.2011
prve dietatko - dievcatko 16.9.2007 🙂 mate nevolnosti? ja som mala 2 tyzdne, ja rodim len v septembri :D
mozete ma tiez pridat do sukromnej skupiny?
ok dik
Ahojte tehulky 🙂 tak by som sa chcela aj ja k vám pridať..🙂 som tu nová,len nedávno zaregistrovaná.a janka29 máme skoro rovnaký termín a ku tomu tiež mám jedno dieťa a tiež je v septembri ale o rok mladšie...Dcerka sa mi narodila 24.9.2008 a teraz čakáme druhé a termín podľa PM mám 25.9.2011.teším sa z toho.a ty si ako na tom?býva ti zle?kedy máš najbližšiu poradnu ak sa smiem opytať 🙂)
@adagaborova pridala som ťa do našej súkromky, tak poď tam pokecať, sem už málo chodíme 😉
Ahojte mamičky, tak už aj nám určili predbežný termín pôrodu na 24.9.2011
veľmi rada by som sa ku vám pridala, kedže toto tehotenstvo je moje prvé a teraz mamé toho viac lebo chystáme aj svadbu 30.4.2011. som veľmi šťastná. 🙂

@slavka96 ahoj, vitaj. už si pridaná aj v súkromnej téme, tak poď k nám 😉