September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
aj ja prosim pridat do skupiny 😵
Ahojte, chcela by som sa k Vam pridat...termin mi vychadza 17.9.2011...
Hm...lucyliu neviem ako sa dostanem do sukromky možeš mi s tým poradiť?diky 🙂
@adagaborova tu sme: 😉
už si pridaná medzi členmi skupiny, takže sa ti bude dať čítať aj pridávať príspevky
jééj diky...už som sa tam dostala..trošku mi to trvalo..🙂
aj nam to vychadza na september 2011 sice koniec septembra ale stale september, termin mame 26.09.2011 mozeme byt pridani? 🙂
@msekys ahoj, pozeram, ze mame rovnaky termin 🙂
Tak drzim palceky, aby nam cele tehulkovanie dobre prebiehalo a aby sme sa v septembri tesili z nasich zlaticok 🙂
ahojte,aj ja mám termín 06.09.2011 ,viete už aké bude mať vaše dieťa pohlavie?nám povedali včera na 3D,že to bude chlapec a som ešťe len v 13 tt ...
pridajte aj mna 🙂)) diky termin mam tak 15.9.
ahojte maminky, ja mam termin 19.9.2011 🙂
..ale preco mi ukazuje, ze tema septembrove zlaticka neexistuje?:(
@tinka_binka ahoj, vitaj, téma existuje, kecáme tam ako divé, len je súkromná, tak sa ti tam nedalo ísť. ale už som ťa pridala 😉 tu máš aj link
Ahojky, cakame druhe babatko, prvy termin 8.9.2011, no po sone v 12 tt. zmeneny na 4.9.2011. Pridate ma ???, uz sa tesim na pokec, ak budem stihat pri takmer 3-rocnej Natalie 😀
Ahojte tak ja so smútkom oznamujem ,že o bábätko sme prišli pred mesiacom už,no nemala som sil napísať,no teraz riešim dilemu,keďže som sa po potrate cítila už po týždni veľmi dobre a ani som nekrvácala začali sme znova s aktívnym pohlavným životom,občas sme si nedali pozor,teraz už to bude 5 týždňov a MS sa stále nedostavila,dnes som si len tak urobila test a asi až po 20 min mi vyšiel pozitívny, síce len taký duch ta druha čiarka ale tak neviem nechápem,utvrdzovali ma,že počas šestonedelia sa otehotnieť nedá. Po prvom Missed abortion som mala pozitívny tehu test aj po troch týždňoch ale na štvrtý som dostala mrchu budúci týždeň to už bude 6 týždňov a stále nič,prosím poradte mi niekto, je možné,že by som hneď znova otehotnela,alebo je to normálne. Zbláznim sa teraz,než budem vedieť na čom som

@nika8755 ahoj už si pridaná 😉 blahoželám k tehu aj k svadbe 😵