September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte baby, ja mám termin 25. 9. 2011 a dnes mi nie je až tak zle.... bolo to hrozné, ležala som aj v Ružinove, ale dúfam, že už bude len lepšie a všetko v poriadku...🙂 pridáte aj mňa ? ahojte..
@martinajanosikova ahoj, vitaj, dúfam, že teraz si už budeš tehu len a len užívať 😉
už som ťa pridala do súkromky 😉
Ďakujem, si milá a dúfam aj ja 🙂).
@lucyliu Ďakujem, si milá a dúfam aj ja )).
@martinajanosikova nemáš za čo a poď sem k nám 😉
aHOJTE ..JA MáM TERMíN NA 15.9.2011
Ahojte, pridávam sa k vám...Myslela som si,že mi to vychádza na október,ale doktor ma vyviedol z omylu. Termín mám 26. 9., tak som tu...🙂
Tak aj ja. Termín 22.9. 🙂
ahojte pridavam sa k tehulkam..termin porodu mam 27.9. dufam ze vsetko dopadne v poriadku.. je tu niekto s podobnym terminom?
@zuzana141 my sme si už písali 😉 a @alenuska11 @linajka @petula023 už som vás pridala do súkromnej témy 😉
@lucyliu Ďakujem
pridavam sa do skupiny.my mame termin porodu 29.9. a teraz sme v 12 tyz a stale grckame cele dni. myslela som ze to pomalicky bude prechadzat ale prave naopak akoby sa to este len rozbiehalo.. toto je moje druhe tehu. pri prvom som grckala do 18 tyz ale dufam ze toto nebude take....
som tu nova tak sa tu nevyznam este
ahojte tu sme 🙂 sice si myslim ze to bude august 😀
Ahojte, ja mám termin na 29.09, na narodky môjho manžela.... 😉
AHoj Lucy, ďakujem, si zlatá 😀 ..som tu nová, takže zatiaľ tažko sa tu zorientujem
ahojte ja mam termin 1.9.2011 podla knizky ale doktor vravel ze to bude v polovici septembra 🙂
ahoj a diky 🙂
ahojte kočky, tak ak dovolíte, pridám sa k vám......podľa menštruacie mam termnin 1. 9.2011 a podla dvoch ultrazvukov mam terminy 9.9.2011 a 17.9.2011, tak som zvedavá, kedy sa nám narodí bábo 🙂

@bifi76 ahoj, jasnačka, si pridaná, až teraz som prečítala IP 😉
@artemissska ahoj, aj ty si už medzi nami 😉
sme tu: