September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@juliakocka @prettybaby ahojte, už ste pridané 😉
dikyyy🙂
Ahojte, aj ja som tehula s babulom, co sa ma narodit koncom septembra, este nemam presny termin. Neviem velmi ako to tu chodi, ale rada si pokecam o podobnom stave ocakavania noveho cloviecika. Ja uz mam 3 rocnu dcerku, tiez narodenu v septembri, asi to mame osudne, aj ja som narodena v septembri 😀 Tak si ma prosim pridajte.
Ahojte, mozem aj ja patrit do sukromnej temy?neviem ako to tu chodi 🙂
aaahojte babenky, aj my mame terminek v septembri a veeelmi sa vytesujeme ;)))
Ahojte, mozem sa pridat k vam? Mame termin 13.9.2011 🙂
@ajkoajanka @dulcinea ahojte, už ste pridané v súkromke 😉
Ahojte kocky.. ja mam termin 18.9.2011 lucyliu, mohla by si aj mna pridat k vam? 🙂
ahojte, môžem sa pridať aj ja?
@bambulka82 jasné, že môžeš, už si tam 😉
Ahojte, ja mam termin 25. 09., niekto s tymto terminom?
@lucyliu no je nas tam veru veeeela.. hmm 137 😅 aj tabulka nejaka ak bude sa bude zle robit... ked som patrila do povodnej sukromky junovciat tak tam to vyriesila zakladatelka temy tak, ze napisala IP tym, ktore boli v sukromke a napriek tomu napisali nar za cely mesiac jeden prispevok alebo ziaden.. ked tak kukam tak z tych 137 zienok tam pise mozno stabilka max 50. a ked sa dotycne neozvali ani po par tyzdnoch vyzvy, tak ich vymazala s tym ze ak bdu naozaj chciet tak nech znova napisu....lebo sukromka kde su vsetci a pise len par tehuliek podla mna uz straca vyznam sukromky... 😕 teda moj nazor
@lucka1987 luci, inak toto presne aj mne napadlo. že načo nás je toľko tam, keď si nás píše pár. tiež som rozmýšľala, ako to spraviť a asi trošku premazať, veď preto sme si zakladali súkromku, aby tí, čo čítajú, sa aj sami zapájali. no neviem, musíme o tom trošku pokecať a nejako sa dohodnúť 😉
Ahojte...ja mam termin 30.9., prosim o zaradenie do "sukromky". Kedze som na PNke budem mat doooost casu na prispevky 🙂
Ahojte, ja mam termín na 5.9 a tiež by som sa rada pridala.... som doma na PN takže preklikavanie na nete mám na dennom poriadku 🙂 už som tu pár krát bola ale nejak som sa nevedela zorientovať a prišlo mi to že si stále píšu len dve alebo tri baby dookola.... ocenila by som pomoc pri orientácii na tejto stránke.... a veľmi by som chcela popísať s niekym kto sa cíti rovnako ako ja 🙂
@janula2011 @vierkaaa ahojte, už som vás pridala do súkromky, tak poďte tam. a šup pekne aktívne sa zapojiť 😉 😀
@lucyliu jeeej, supis, tesikame sa ;))
@dani84 Ahojky, my mame 24.9.2011, takze to mame tesne ;)) Ako sa tehulkuje?
@ajkoajanka naša téma je tu:
sem už moc nechodíme 😉
@ajkoajanka Ahoj, no celkom v pohode, zle mi od zaciatku nebyvalo, len trosku problemy s nizkym tlakom 🙂
A tebe sa ako tehulkuje?
@dani84 xeee presne, presne aj ja som mala podobne ;)) zle absolutne vobec, kebyze nam lekarka neukazala ten malinkaty zazrak, tak anik neviem, ze som tehotna ;)) kedy mas poradnu? ja zajtra, tak drz prstiky ;)) uz mate aj fotos malinkateho??
@ajkoajanka ja som mala minuly tyzden, najblizsiu poradnu mam az 26.4, mame uz aj 3D fotecky, robili mi ich na Combined teste - krasa 🙂 , testy dopadli sklvele - male je zdrave, este ma caka Organscreening. Ty uz mas fotecky?

ahojte kocky, tak tiez k vam patrim .-)