September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@ajkoajanka Zijem uz 7 rokov v Rakusku, som tu vydata, aj lekarov mam tu. Na Combined test som sa objednala, v cene boli zahrnute aj tie 3D fotecky - v Rakusku su tieto testy dobrovolne a musim si ich platit sama, zato vysledky som mala hned na druhy den 😉 A dostali sme aj dvd.
Co to bude este nevieme, hadam nam uz na buducej poradni lekar povie, ale ja si myslim, ze to bude dievca - zenska intuicia
😵
Hmmm... Rakusko so Slovenskom sa neda ani len porovnat...
Jeeej, to je super, ze ste uz dostali aj DVD ;) aspon mate krartucky filmik ;))
Aj my by sme chceli malu copanu, no uvidime ;))
@ajkoajanka Robis este, ci uz nie? Ja som bola 3 tyzdne na PN a teraz uz som "freigestellt" (oslobodena od pracovneho pomeru), robila som casnicku.
Ty si z Ba? Ja chodim casto do Ba, byvam len 15 km od hranic, to by sme sa mohli niekedy stretnut 😉
Jj, jasnacka, este makam ako fredka ;o)) som uctovnicka, taaaakze je toho habadej a hlavne bude teraz, ked sa bliz kvartal... Ja som z Mostu pri BA to je kusok od BA - 3km.
Juuuj, to by bolo jake super, keby sme sa niekedy stretli ;)
Ozaj, na facebooku nahodou nie si?
Som, idem ta tam pohladat 🙂
poslala som ti IP
@ajkoajanka Nasla 🙂
@dani84 wauuu, dem kuknut
@dani84 hotovoooo ;))
ahojte, aj ja sa k vam pridavam. termin mame 6.9., ale podla mna to bude neskor 🙂))
@nosoroztek vitaj, ako sa tehulkuje? 🙂
@nosoroztek vitame ta v klube ;)) ako sa dari?
@dani84 taaakze, dnesna poradna dopadla super, vsetky vysledky su skvele a uz mame konecne fotoooos (uz aj na facebooku), tak sa teda vytesujemeee ;)) v maji sme objednani na 3D, tak sa tesikaaaame ;))) jeeej
@ajkoajanka jeeeeeej, no som rada, ze ti to tak dobre dopadlo, idem hned kuknut fotos 😉
@dani84 jj, aj my sme radi ;o) vytesujeme sa
@ajkoajanka ahoj....mohla by si mi povedať, kam si sa objednala na 3D ultrazvuk? Aj ja chcem ísť, som v 18 tt. díky
@danka9999 Ahojky, objednala som sa u Slezáka. Nakolko tam idem prvykrat a nie som jeho pacientka iba ma tam poslala moja lekarka, tak sa plati 45,- Eur, potom uz menej ;)
@ajkoajanka ahoj, co nove?
@dani84 dakujem🙂 to najhorsie mam snad za sebou, prve tri mesiace dali zabrat🙂)) zaludok ako na hojdacke, schudla som 6kg pritom som ani negrcala🙂)) a nepribrala som zatial na vahe nic...brusko rastie🙂 bud. tyzden idem na velky ultrazvuk, sa tesim, lebo sa neviem dockat ci to bude chlapcek alebo dievcatko 🙂)) a co ty?
@nosoroztek Ahoj, no mne zle nebyvalo - ani na zaciatku, keby som parkrat neodpadla v robote ani neviem ze som tehotna 🙂 Ani ja som zatial nic nepribrala, no brusko uz rastie 😀 Ja idem k dokimu az o 3 tyzdne a tiez dufam, ze mi uz prezradi co to bude. Neviem sa uz dockat...
@dani84 nove nincen ;) zatial pohyby eee, ale sak vies 😉 Tesikam na fotos kociarikaaaa 😵
@ajkoajanka díky moc......ja by som mala ísť k dr. Brešťanskému z Hlohovca, pozná ho tu niekto? Ale nemám ešte presný termín. Na bábeno máme termín 10.9. Budem rada ak sem-tam s niekým tu prehodím pár slov. 🙂
ahojte, teda ak sa mozem pridat, budem rada, termin mam 23.9., je to prve baby velmi sa tesim, ale mam aj respekt pred tym...
je tu niekto s podobnym terminom?
@nosoroztek @danka9999 @mls ahojte, pridala som vás aj do našej súkromnej témy, lebo sem už moc nechodíme 😉 takže ak máte záujem, pridajte sa k nám a zapojte sa do diskusie tam 😉
@danka9999 supis ;) jasan, kedykolveeeek mozme co to prehodit ;)) ja mam terminek 24.9. ;)
ahojte, ja mám termín 17.9., rada by som sa k Vám pripojila, ale vyhadzuje mi, že link, ktorý dala lucyliu neexistuje :((( inak lucyliu máš prekrásnu svadobnú foto, ako z časopisu 🙂)) ja mám svadbu onedlho, už sa tiež vééľmi teším minimálne na podobné fotky :DDD o ostatnom ani nehovoriac ;)
@dzufinka ahoj, je to súkromná téma, tak sa ti tam nedalo dostať, ale už som ťa pridala medzi členov, tak teraz ti ten link už bude fungovať 😉 a ďakujem veľmi pekne za pochvalu foto 😵 ale to je všetko zásluha fotografky, lebo ja som veeeľmi nefotogenická a väčšina z tých 2000 foto by sa nedala zverejniť 😀 😀 😀 blahoželám k bábu aj k svadbe a poď medzi nás 😉
ahojte,ja mam termin porodu 8.9.2011. je tu niekto s podobnym terminom,ktora bude rodit v NR??
ahojte ja mám 14.9 termín a bude to moje druhé bábo tak sa neviem dočkať...

supis, ked ste tak dobrucko dopadli ;) my fotecku este nemame, lebo ked sme tam naposledy boli tak sme sa s manzelikom a doktorkou narehlili, ze na to uplne zabudla, aj ked som jej to pripomenula ;((
Combined test ti robila tvoja lekarka?? ci si bola u niekoho ineho?? na to 3D si sa aj objednavala?? Lekarku mas asik v Rakusku, ze? Uz vies, co to bude?? Xee