icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

ajkoajanka
31. mar 2011

supis, ked ste tak dobrucko dopadli ;) my fotecku este nemame, lebo ked sme tam naposledy boli tak sme sa s manzelikom a doktorkou narehlili, ze na to uplne zabudla, aj ked som jej to pripomenula ;((
Combined test ti robila tvoja lekarka?? ci si bola u niekoho ineho?? na to 3D si sa aj objednavala?? Lekarku mas asik v Rakusku, ze? Uz vies, co to bude?? Xee

dani84
31. mar 2011

@ajkoajanka Zijem uz 7 rokov v Rakusku, som tu vydata, aj lekarov mam tu. Na Combined test som sa objednala, v cene boli zahrnute aj tie 3D fotecky - v Rakusku su tieto testy dobrovolne a musim si ich platit sama, zato vysledky som mala hned na druhy den 😉 A dostali sme aj dvd.
Co to bude este nevieme, hadam nam uz na buducej poradni lekar povie, ale ja si myslim, ze to bude dievca - zenska intuicia
😵

ajkoajanka
31. mar 2011

Hmmm... Rakusko so Slovenskom sa neda ani len porovnat...
Jeeej, to je super, ze ste uz dostali aj DVD ;) aspon mate krartucky filmik ;))
Aj my by sme chceli malu copanu, no uvidime ;))

dani84
31. mar 2011

@ajkoajanka Robis este, ci uz nie? Ja som bola 3 tyzdne na PN a teraz uz som "freigestellt" (oslobodena od pracovneho pomeru), robila som casnicku.
Ty si z Ba? Ja chodim casto do Ba, byvam len 15 km od hranic, to by sme sa mohli niekedy stretnut 😉

ajkoajanka
31. mar 2011

Jj, jasnacka, este makam ako fredka ;o)) som uctovnicka, taaaakze je toho habadej a hlavne bude teraz, ked sa bliz kvartal... Ja som z Mostu pri BA to je kusok od BA - 3km.
Juuuj, to by bolo jake super, keby sme sa niekedy stretli ;)
Ozaj, na facebooku nahodou nie si?

dani84
31. mar 2011

Som, idem ta tam pohladat 🙂

ajkoajanka
31. mar 2011

poslala som ti IP

dani84
31. mar 2011

@ajkoajanka Nasla 🙂

ajkoajanka
31. mar 2011

@dani84 wauuu, dem kuknut

ajkoajanka
31. mar 2011

@dani84 hotovoooo ;))

nosoroztek
1. apr 2011

ahojte, aj ja sa k vam pridavam. termin mame 6.9., ale podla mna to bude neskor 🙂))

dani84
1. apr 2011

@nosoroztek vitaj, ako sa tehulkuje? 🙂

ajkoajanka
1. apr 2011

@nosoroztek vitame ta v klube ;)) ako sa dari?

ajkoajanka
1. apr 2011

@dani84 taaakze, dnesna poradna dopadla super, vsetky vysledky su skvele a uz mame konecne fotoooos (uz aj na facebooku), tak sa teda vytesujemeee ;)) v maji sme objednani na 3D, tak sa tesikaaaame ;))) jeeej

dani84
1. apr 2011

@ajkoajanka jeeeeeej, no som rada, ze ti to tak dobre dopadlo, idem hned kuknut fotos 😉

ajkoajanka
1. apr 2011

@dani84 jj, aj my sme radi ;o) vytesujeme sa

danka9999
4. apr 2011

@ajkoajanka ahoj....mohla by si mi povedať, kam si sa objednala na 3D ultrazvuk? Aj ja chcem ísť, som v 18 tt. díky

ajkoajanka
5. apr 2011

@danka9999 Ahojky, objednala som sa u Slezáka. Nakolko tam idem prvykrat a nie som jeho pacientka iba ma tam poslala moja lekarka, tak sa plati 45,- Eur, potom uz menej ;)

dani84
5. apr 2011

@ajkoajanka ahoj, co nove?

nosoroztek
5. apr 2011

@dani84 dakujem🙂 to najhorsie mam snad za sebou, prve tri mesiace dali zabrat🙂)) zaludok ako na hojdacke, schudla som 6kg pritom som ani negrcala🙂)) a nepribrala som zatial na vahe nic...brusko rastie🙂 bud. tyzden idem na velky ultrazvuk, sa tesim, lebo sa neviem dockat ci to bude chlapcek alebo dievcatko 🙂)) a co ty?

dani84
5. apr 2011

@nosoroztek Ahoj, no mne zle nebyvalo - ani na zaciatku, keby som parkrat neodpadla v robote ani neviem ze som tehotna 🙂 Ani ja som zatial nic nepribrala, no brusko uz rastie 😀 Ja idem k dokimu az o 3 tyzdne a tiez dufam, ze mi uz prezradi co to bude. Neviem sa uz dockat...

ajkoajanka
5. apr 2011

@dani84 nove nincen ;) zatial pohyby eee, ale sak vies 😉 Tesikam na fotos kociarikaaaa 😵

danka9999
5. apr 2011

@ajkoajanka díky moc......ja by som mala ísť k dr. Brešťanskému z Hlohovca, pozná ho tu niekto? Ale nemám ešte presný termín. Na bábeno máme termín 10.9. Budem rada ak sem-tam s niekým tu prehodím pár slov. 🙂

mls
5. apr 2011

ahojte, teda ak sa mozem pridat, budem rada, termin mam 23.9., je to prve baby velmi sa tesim, ale mam aj respekt pred tym...
je tu niekto s podobnym terminom?

lucyliu
5. apr 2011

@nosoroztek @danka9999 @mls ahojte, pridala som vás aj do našej súkromnej témy, lebo sem už moc nechodíme 😉 takže ak máte záujem, pridajte sa k nám a zapojte sa do diskusie tam 😉

ajkoajanka
5. apr 2011

@danka9999 supis ;) jasan, kedykolveeeek mozme co to prehodit ;)) ja mam terminek 24.9. ;)

dzufinka
5. apr 2011

ahojte, ja mám termín 17.9., rada by som sa k Vám pripojila, ale vyhadzuje mi, že link, ktorý dala lucyliu neexistuje :((( inak lucyliu máš prekrásnu svadobnú foto, ako z časopisu 🙂)) ja mám svadbu onedlho, už sa tiež vééľmi teším minimálne na podobné fotky :DDD o ostatnom ani nehovoriac ;)

lucyliu
6. apr 2011

@dzufinka ahoj, je to súkromná téma, tak sa ti tam nedalo dostať, ale už som ťa pridala medzi členov, tak teraz ti ten link už bude fungovať 😉 a ďakujem veľmi pekne za pochvalu foto 😵 ale to je všetko zásluha fotografky, lebo ja som veeeľmi nefotogenická a väčšina z tých 2000 foto by sa nedala zverejniť 😀 😀 😀 blahoželám k bábu aj k svadbe a poď medzi nás 😉

martina398
6. apr 2011

ahojte,ja mam termin porodu 8.9.2011. je tu niekto s podobnym terminom,ktora bude rodit v NR??

cimba
7. apr 2011

ahojte ja mám 14.9 termín a bude to moje druhé bábo tak sa neviem dočkať...