September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@lucyliu a mohla by som sa aj ja pridat? 🙂
@lucka1987 tie warrior su vraj velmi dobre,som pocula,aj vanicku maju celkom fajn...ja kombi nechcem,lebo maju velke konstrukcie a nic ine by sme do kufra nedali :(
@monuli1985 a este sa mi paci aj dost X lander XA ale farba asi nic moc neviem..
@lucka1987 samozrejme ze polroka vydrzim aj s hlbokym a ozrutnym ale potom skladnejsi sportak...tak som to myslela 😀
@monuli1985 jaaaj, no hej to podla toho ake mate aj auto.. my mame velke takze aj keby mame trojicky sa bat nemusim... tak na toto vobec nehladim
@cimba to asi ako kde narazi.... lebo vacsina tycho kocikov do 400 eur su z polska 😅 ja mam zname a tie si pochvaluju..... ono je to asi tak.. ze ak nechces do kocika vrazit povedzme tych 600 eur.. cakat od neho zazraky nemozme.. my sme si dali s mm strop 500... ale ja v polsku nepocitam viac nez s 400 trojkombinacia...
@cimba no ved jasne to je dolezite.. a do vytahu a podobne... mozno keby mam na rozdavanie je mi jedno a utratim aj 2 tis eur na kocik... ale to dieta ten kocik nebude mat na veky maximalne do jary. a 12 tisic sk, na6_8 mesiacov na kocik sa mi zda primerane... nechcem vyzeraz ze som skrob a neviem co... len niekedy nie vsetko najdrahsie je aj najlepsie..znama ma tako kocik z polskeho obchodu a je s nim spokojna 3kombi za 300 eur ju to vyslo... a poznam aj take co si kupili kocik na sk v predajni za 800 a hned bol na reklamacii
@lucka1987 no nejako tak stál aj môj tých 500€ 🤐 ale ja som ho využila ja pre prvé aj teraz pre druhé a potom uvidím mám k tomu všetko 3 kombinácia a kupovali sme ho preto lebo ho mali jedni známy tak som si ho aj vyskúšala a bol posledný lebo už sa tieto kočíky nevyrábajú čo je škoda 😕 a to investoval manžel s vrátenia daní a kupovali sme ho ešte ani na pláne nebola naša prvá 😀
@monuli1985 tak ako značku poznám ale tento konkrétny veľmi nie to manžel by ti vedel o ňom hovoriť, ten mal všetko zbehané ked sme kupovali mi tieto naše 😀
@cimba http://www.maderna.sk/katalog/product/8977/ taketo nieco 😉
@monuli1985 no vyzerá dobre u mňa bolo dôležitý aj košík lebo ja chodím dosť často na nákupy tak asby som to nenosila v rukách ale tento vyzerá dosť dlhý aj ked plytký a myslím si že tá prenosná taška neviem bude mať pevný spodok že dieťa môžeš položiť aj na zem či iba taký ohybný?
@monuli1985 kukam na tu znacku an nete uz som dnes taky videla.. hmmm kazdy mame iny vkus.. mne sa moc nepaci ta vanicka.. vyzera strasne mohutne ako nejaka ocalunena bedna obdlznikova 😅 ale ako vravim co sa paci mne tebe sa nemusi a naopak.. a zas neviem ake ma vlastnosti mozno je super.. 😉
toto je sice 6s,ale skoro to iste,len vpredu viac koliecok 🙂
@lucka1987 jasne,mne sa zapacil az ked som ho nazivo videla,na obrazkoch menej
@monuli1985 no preto chcem aj pobehat po predajniach lebo na obrazku to inak vyzera
@monuli1985 no vyzerá super aj manipulácia s ním no tá vanička je síce divná ale tú budeš používať iba do 6 mesiacov podľa toho aké bude dieťa veľké ale pripadá mi ako geslain kočík taký podobný
@cimba nazivo je fakt celkom fajn..ale este mame cas,uvidim...pri prvom som mala z Polska dvojkombi a maly mi ledva 3,5 mesiaca vydrzal vo vani :(
@monuli1985 no to máš ešte čas možno niekde aj na akciu narazíš a bude aj lacnejší
@lucka1987 tak to hej poznám baby ktoré tiež ked idú na dlhú cestu tak radšej šoférujú ich polovičky ked mi sme také opatrné a títo chlapi by jazdili radšej rely 🙂
@monuli1985 tiež kukám len hlboký ale kombináciu neodmietnem ak bude dobrá cena. Čiže pre mňa max. 350 €
Potrebujem veľké nafukovacie kolesá do oravského snehu, nie veľmi ťažký a veľkú vaničku. Predpokladám, že dítko bude veľké. Našla som na mimibazari akúsi značku Mikado. Je cca za 300€ aj s autosedačkou a dokonca v pestrom farebnom prevedení.

@monuli1985 ja kukam po 3 kombinaciach... mam nieco v albume.. ale na nakupy pojdem do polska tak asi tam cosi vybereme.. nemam prax takze najlepsie bude ked to uvidim nazivo.. http://www.e-kociky.sk/?435,tako-warrior-piratz