September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
tak to aj ,ja si neviem prestavit ak to vsetko bude,ale sa aj tesim, mame predsa uz pomocnicka 🙂 🙂 🙂
@kefalinek no to hej asi aj mi sme boli taký živý, a už viete čo to bude? My ešte nie lebo síce roztiahnuté nohy malo ale cez prirodzenie išla pupočníková šnúra tak nás nechcel dokino mýliť tak hádam o 3 tt už budem vedieť, ja by som mala rada babu 🙂 už som si na ňu nejako zvykla ale mám pocit že to bude chlapec 😵
ahojte ja mam termin na 17.9.2011...je tu niektora z KE?...🙂)))) len mi akosi nesedia tie vypocty mojko lekara..lebo ako pozeram niektore tu mate termin na 8.9. a to ste uz v 19 tt. Ja mam o tyzden nieco po a som len v 16 tt. Sranda....🙂
No hej mam, len si to musim este zmenit, lebo som bola na ultrazvuku na dawnov syndrom a tam mi povedala doktorka ze to mam zle vypocitane zhruba o tyzden...cize termin mam na 17 septembra...tak mi to uz vobec nesedi...
baby,ake kociky pozerate pre dietky?ja akosi len cisto hlboke,kedze potrebujeme na celu zimu..dajte inspiraciu 🙂
@lucka1987 no budem musieť
@monuli1985 no ja mám ešte po prvej Peg perego AT4 riadna mašina na tereny ako stvorený ale je ťažký 😒 sám o sebe má 14kg a to len športová časť ale ja som spokojná má aj dosť veľkú vaničku a ešte mám jeden taký letný golfáč Chicco CT04 to využívame na dovolenky alebo do mesta cez leto 😉

@cimba ahoj tak to sme na tom rovnako aj my cakame 14.9. babo, teda dve a uz mame jedneho anielika ,ktory ma rocky, a dockat sa neviem ani ja.