icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

kefalinek
7. apr 2011

@cimba ahoj tak to sme na tom rovnako aj my cakame 14.9. babo, teda dve a uz mame jedneho anielika ,ktory ma rocky, a dockat sa neviem ani ja.

cimba
7. apr 2011

@kefalinek jéj tak dve super 😀 obdivujem maminy ktoré to zvládajú s dvojičkami

kefalinek
7. apr 2011

tak to aj ,ja si neviem prestavit ak to vsetko bude,ale sa aj tesim, mame predsa uz pomocnicka 🙂 🙂 🙂

cimba
7. apr 2011

@kefalinek no to bude veľký pomocník a ako to berie ked si tehotná? Tá moja hladká bruško a ked ide spať dáva zase pusu na bruško, zlatá je 🙂

kefalinek
7. apr 2011

@cimba nas len hladka brusko aj to velmi opatrne,lebo som mala predrým dve operácie, tak ona odvtedy si tak zauzivala ,ze mam bolave brusko tak opatrne, aj ked si mi sada na kolena, tak sa mi pyta, ci mi nahodou netlaci na brusko.

cimba
7. apr 2011

@kefalinek tak riadne starostlivá zlatá je 😉 ale aj tak sú to naše malé ratolesti aj ked niekedy hnevajú teda moja určite 🤐

kefalinek
7. apr 2011

@cimba to hnevaju asi vsetky ratolesti obcas, co by sme robili keby stale posluchali a boli dobrucke, ved by sme ani nevedeli ,ze ich mame

cimba
7. apr 2011

@kefalinek no to hej asi aj mi sme boli taký živý, a už viete čo to bude? My ešte nie lebo síce roztiahnuté nohy malo ale cez prirodzenie išla pupočníková šnúra tak nás nechcel dokino mýliť tak hádam o 3 tt už budem vedieť, ja by som mala rada babu 🙂 už som si na ňu nejako zvykla ale mám pocit že to bude chlapec 😵

kefalinek
8. apr 2011

@cimba nevieme ani nechcem vediet, mne je jedno,ci chlapci alebo dievcata, alebo chlapec ,dievca

vulka
8. apr 2011

@mls Ja mám termín 27.9., ale určite to bude skôr, lebo pôjdem na cisársky. U nás je to už druhé dieťatko. Prvé je veľmi dobré, tak sme sa rozhodli aj pre súrodenca 🙂

cimba
8. apr 2011

@kefalinek možno budeš mať aj chlapca aj dievča do páru 🙂

mls
8. apr 2011

@vulka a to uz teraz vies, ze cisarsky? fiha. ja mam problem s klbami, ale pevne verim, ze na cisarsky to nebude...teda nerada by som isla cisarskym, memam skusenosti, toto je prve babo, ale predsa len to hojenie je asi jednoduchsie po normalnom porode

kefalinek
9. apr 2011

@cimba to by bolo idealne asi 😀 😀 😀 😀

vulka
9. apr 2011

@mls No ja mám už takmer 25 rokov cukrovku a oči po laseri. Takže kvôli očiam som aj prvého syna rodila cisárskym. Vtedy sa mi to zadarilo s epiduralom, takže som bola pri vedomí. Mala som z toho dobrý pocit, ak sa to tak dá povedať. Nemám ale s čím porovnávať.

danculik
9. apr 2011

ahojte ja mam termin na 17.9.2011...je tu niektora z KE?...🙂)))) len mi akosi nesedia tie vypocty mojko lekara..lebo ako pozeram niektore tu mate termin na 8.9. a to ste uz v 19 tt. Ja mam o tyzden nieco po a som len v 16 tt. Sranda....🙂

lucka1987
9. apr 2011

@danculik ved na pase mas napisany 17 tt 😅 ja som v 18 tt a mam termin 14.sept. a aj v knizke mam vzdy aktualny tyzden podla toho ako vyzera plod na utz. a termin porodu podla poslednej menstruacie

danculik
10. apr 2011

No hej mam, len si to musim este zmenit, lebo som bola na ultrazvuku na dawnov syndrom a tam mi povedala doktorka ze to mam zle vypocitane zhruba o tyzden...cize termin mam na 17 septembra...tak mi to uz vobec nesedi...

lucka1987
10. apr 2011

@danculik 😕 tak to mas len o 3 dni neskor ako ja. a kedy si mala poslednu menstriaciu? ja 8 dec.. podla tvojho datumu porodu by si ju mala mat 11. dec.

danculik
11. apr 2011

@lucka1987 no ja som ju mala 15 dec. preto mi to cele dakaj nesedi....🙂))ale v skutocnosti mne sa len tento tyzden zacina 17 tt.

lucka1987
11. apr 2011

@danculik aha no tak to je potom ok.... mozno mas len babo vacsie alebo ovulku si mala skor. a preto si o tyzden viac...

vulka
11. apr 2011

@danculik No ja napríklad som mala poslednú 14.12. a som podľa ultrazvuku 15+4

cimba
11. apr 2011

@lucka1987 jej tak sme spolu aj ja mám vtedy termín a tiež menštruáciu som mala 8.12 poslednú 😀

lucka1987
11. apr 2011

@cimba 😉 si aj v tabulke ze? kukam. lebo ten isty datum mame viacere 😉

finda
11. apr 2011

@lucyliu Ahojte, ja mam termin porodu 28.9., mozem sa k vam pridat?

cimba
11. apr 2011

@lucka1987 no som len ma tam dala kámoška a teraz neviem ako sa mám dostať do tej súkromnej témy septembrové zlatíčka

cimba
11. apr 2011

@finda jasné vitaj 😉

lucka1987
11. apr 2011

@cimba musis sa ozvat zakladatelke @lucyliu ta ta do temy supne...

monuli1985
11. apr 2011

baby,ake kociky pozerate pre dietky?ja akosi len cisto hlboke,kedze potrebujeme na celu zimu..dajte inspiraciu 🙂

cimba
11. apr 2011

@lucka1987 no budem musieť

@monuli1985 no ja mám ešte po prvej Peg perego AT4 riadna mašina na tereny ako stvorený ale je ťažký 😒 sám o sebe má 14kg a to len športová časť ale ja som spokojná má aj dosť veľkú vaničku a ešte mám jeden taký letný golfáč Chicco CT04 to využívame na dovolenky alebo do mesta cez leto 😉

lucyliu
11. apr 2011

@cimba @finda ahojte kočky, tak už ste medzi nami "v zlatíčkach" 😉