September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@suzieqiu ahoooj, no ani mne nesial. hej testovala este o 5 rano mne zosilnela dost ale este stale je slaba.. asi ako ten tvoj druhy test dnes som 33 DC.. a ty si ten druhy v ktorom Dc robila? to mas testy axiom??? nenafotilo mi to dobre.. ale volnym okom ked to prirovnam k mojim prdoslim testom tak je asi taky ako minule tehu v 30 DC
@lucka1987 ahoj. to su uplne obycajne testy. 25hcg. ten prvy som robila 33DC. ten druhy slabsi 34DC. tak skus zas o par dni. ale to je dobre znamenie,ze to zosilnelo. ja som porovnavala z testami z minuleho tehotenstva, a predtym boli tie ciarocky silnejsie. tak asi kazde tehotenstvo je ine 🙂
@suzieqiu nooo neviem teraz comam robit... dnes by som mala byt 4 tt +4 dni.. na utz nebude este nic vidiet.. ale u obvodnej by som sa dala vypisat domov na pn na tyzden (sa bojim ked je to tak skoro po MA) a po tyzdni pn by som si aj urobila test opat napr, kdesi v stredu a na dlasi pondelok by som sla k lekarovi.. to by som bola asi 5 tt +5 dni. to uz fazulku bude vidiet.. nech mi pn vypise...do prac sa radsej hrnut nebudem... ale asi mu zajtra zavolam ze co doporucuje... pre istotu.. az nieco nepokazim... a je mi fajn, vcera ma dost pichalo v podbrusku.. ale inak super.. a sked mm odchadzal na jazdu tak som sa rozbucala ako mala.. a ty?? krasne ti to zosilnelo.. takze aj ty si mala slabsie ciarky na zaciatku... boze straasne sa modlim aby bolo vsetko ok...
@lucka1987 no daj sa radsej vypisat, vela oddychuj a zavolaj gynekologovi a co ti povie. mozno ta bude chciet vidiet hned. ja nemam ziadne priznaky. vobec :( ale ako som pisala aj pri malej mi to vsetko zacalo az nejaky 45DC. no aj ja budem volat mojmu v pondelok.. som zvedava co mi na to povie. inac som ho akurat stretla na pumpe a hned ma spoznal a skeril sa na malu. Ale este som mu nemala odvahu povedat,ze som 2 krat tehotna 😀
@suzieqiu no ja neviem 😅 PM som mala 27.11. ale ja mavam dlhsi cyklus ja som momentalne tak na tom ze cakam na utorok 11.1. co mi povie lekar, zacala som testovat 1.1. 2.1.3.1. a tieto dva posledne testy su zo 7.1. ja sa v tych tydznoch ani nevyznam /1.1.2.1.3.1.som mala // nie moc vyrazne ako 7 ale videla som ich / by si mi vedela poradit ohaldom tych tydznoch ze ako sa to rata ? 😅 dakujem 🙂
@lubi1984 daj si stranku http://www.buducamamicka.sk/porod.htm tam si vypocitas ako dlho si tehu..
baby a uz beriete aj nejake vitaminy? ja som zacala kyselinu listovu.. len jednu denne zatial..
tak halooooo
beriete nás???
prvý testík, taký lacák najlacnejší a kukajte ich ako sa na nás škerili // 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
taka nostalgia ma chytila, ked som zbadala tuto temu 🙂 ... ja mam vianocne dietatko 😵 ... presne darcek pod stromcek 😵 ... a termin sme mali september 2010 ... takze vam zelam vsetko dobre, nech to zvladnete a aby ste sa na jesen tesili s babätkami 🙂
@samayka, ty si pridavala nejaky testik, lebo nie je nic vidno 🙂 .
@lucka1987, ked Ti ciarocky zosilneli, je to dobre znamenie. Urcite budu silniet, skus este testnut o 2 dni 😉 .
Ja beriem kyselinu listovu, od kedy sa pokucame o babo. Dnes mi akurat dosla, tak si zajra pojdem kupit nejake vitaminy, co su tam vsetky a aj kyselinu listovu 🙂 .
@lucka1987 to zosilnelo, jednoznacne je ju vidiet. ja som mala tiez taku slabunku 33DC, bud sa mala ovu trosku neskor, alebo sa dlhsie uhniezdovalo alebo oboje 😉
radsej zavolaj hned na gyndu, ak si po MA, tak by nemal byt problem vypisat na PN
@suzieqiu ja som sa mojho pytala hned na kontrolo po sestonedeli, ze kedy mozeme ist na druhe a vravel, ze aspon rok pockat. ale ze ked sa stane skor, tak to tragedia nebude. jazva je zahojena, len nie je este vyzreta, ale vydrzat by mala. vsak na zaciatku maternica nerastie tak rychlo ako ku koncu
vitamin este pyridoxin - to je B6. ze to na zaciatok staci. to mi vravel doki pri prvom tehu.
ale teraz striedam 1den listovku a B6 a druhy den femibion
tie co mate uz drobcov - koji este niekto?
@samayka ahoj tak v prvom rade vitaj medzi nami. 🙂 bohuzial uz nekojim, popri skole sa to akosi nedalo.odsavala som o sto sest, pretoze moja mala si navykla na flasku a potom uz cecek nechcela. ale nebolo to ono a postupne som o mliecko prichadzala. a inac niekde som citala,ze mozes popri tehotenstve kojit az do 5mesiaca tehotenstva. a to si pekne dlho kojis bambulku 🙂 inac tiez krasna a krasne meno. my druhe rozmyslame eli 🙂
@lenkakusi 🙂...no ja neviem ci je to jasne...lebo ma pobolieva podbrusko...ale tak sem tam.... citim sazlatnee...zaludok ako na vode...a mam pocit ako keby som to brucho mala stake take napnute a pritom som uvolnena...no a vcera vecer ma to podbrusko dooost bolelo az sa mi chcelo plakat....
ahojte babulky, rada by som sa pridala k vam, podla vypoctu mi termin vychadza na 02.09.2011, velmi sa tesime, pol roka sme snazilkovali a den pred silvestrom som si robila test a bol pozitivny, akurat teraz som s malym (Majkom) v nemocnici, tak to tazsie znasam a zatial som sa nemala cas este z toho tesit, k doktorovi sa chystam, ked maly vyzdravie, ma zapal pluc a este k tomu aj zapla v krvicke, drzte nam palce, nech sa nam to uz polepsi, zajtra bude, co sme tu uz tyzden ☹

@samayka ahoj tak vela stastia 🙂