September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@lucka1987 nie,nie,aj prvy bol vacsi cely cas...a pritom ked sa narodil mal 3900g a 52cm...nemam jest sladke a tak...ved uvidime co bude dalej..
@monuli1985 no ja neviem ci by som bez sladkeho vydrzala. tak ako som nejedla pred tehu.. tak teraz to dohanam ze cely moj zivot co som zmeskala 😀
@monuli1985
@lucka1987
horko ťažko +3kg. 😲
@lenko ma to tak napadlo.. ze aj ja som v 24 tt mala +4 kila a to som sa vykrmovala naschval. teda manzelik ma vykrmoval, lebo som bola stale slaba a moc mi nechutilo.. a vidis.. teraz v 26 tt mam uz 7 kil navrch... slo to rychlo.. ale podla dokiho akuratne... ono tie kila na sebe vobec nevidim.. to je zaujimave.. ani cuszi sa len kukaju po mne ze nezbadali zaden rozdiel.. no ked s akknem, tak po 6 mesacnej PN kde mi narastol zadok 😀
@lucka1987
no uvidíme, ja som sa dnes vážila a schudla som 0,5kg 😕 , ale to robia tieto teplá, a môj synček, ktorý je moc živý, takže sa nalietam. Pri ňom som pribrala 9kg za celé tehu /2kg som schudla 11pribrala/.
Tak asi aj teraz to bude podobne, len v lete ja vždy viac pijem ako jem, tak sa budem musieť trošku nútiť =tak ako doteraz. Sladkosti mi moc nechutia, ja skôr ovocie.
@lenko jaaj no tak ty mas kde chudnut.. ja som od januara na pn.. par krat som si polezala v nemocnici.. co ani k stolu na obed som nemohla sa prejst.. a teraz tiez len doma cucim.. a ide ma to psychicky zabit... som bola zvyknuta na uplne aktivny zivot s s dennym spankom max 6 hodin.. a teraz? prespim tak 12 hodin a zvysnych 12 sa motam kade take 😅
@lucka1987
no ja spím tých 6-7hod odkedy sa malý narodil, niekedy aj menej. 😲 Ešte stále sa v noci budí.
Ja som tiež na rizikovom, aj som špinila aj kŕče, hrozila nemocnica, infúzie, ale nejak sme to rozchodili, aj keď ešte nie som úplne ok, tak snáď už bude ok. Aj pri malom som tak bola. Držím palčeky aj Tebe, aby si už problémy nemala, a viac si tehu užívala.
@lenko no dik sak si uzivam uz.. 😉 ja som dva tyzden bola na infuziach.. v 7 tt, mala som aj horucky z chripky... a v 15 tt som tiez lezala s krvacanim.. tak ma nechal na pn.. otehotnela som 5 tyzdnov po potrate a dllllho sa nam nedarilo babo.. tak je to takto istejsie...
neviem ci by so to zvladla aj s dalsim dietatom tehulkovat... mne je akurat ked rok a pol rocne krsna dojde na vikend 😀 😀
@lenko no podla dokiho to s tym nemalo suvis.... pomaly mi stupala hladina hcg, srdiecko zacalo byt az kdesi na zaciatku 9 tt. a take bolo spomalene a zrazu o dva dni vseetko dobehlo... mala som aj hematom dost velky, a akysi nalez na maternici.. a potom aj na krcku infekciu no a vela takych drobnosti... ale sposobovali velke problemy...
my sme neplanovali moc... bol stedry den a ja som si povedala ze nechem zas dva roky cakat a trapit sa. ze ked bude mat telo otehotniet otehotnie.. (predtym som bola na utz, a mama som vyborne zahojeny krcok aj maternicu aj sliznicu velku) no a na prvy sup sa podarilo.... 😀 😀 😀
Ahojky 🙂 aj ja sa pripájam, termín máme 1.9. je to moja prvé tehu.....a bude to dievčatko 😉 moc sa na ňu tešíme, len sme ešte vhodné meno nenašli 😉 neporadíte??? ďakujeeem
@denka23 tu si ju pohladas a poziadas o pridanie 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-skupiny/
@monuli1985 a rodila si prvého normálne alebo na cisarak ked bol vačší?
@berusaa ahoj,prirodzene..neboloto nic strasne 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam, termin mam 8.9. Mozete ma pridat do sukromnej skupiny pls? Len tak zbezne som to tu prebehla a pekne vela septembrovych deticiek bude, sa tesiiiiiiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, tak my máme termín 5.9.- 15.9. bude to chlapček - Romanko 😀 😀 😀
@petula25 ahojky 😉 tak to som veľmi rada že máme rovnaký termín 🙂, potešila si ma že nejsom jedina...a ak sa môžem opýtať odkiaľ si? a kde budeš rodiť? 🙂... a s tým menom - zatiaľ som sa zhodla s drahým asi na mene Timea...čo povieš....mne sa páči a aj drahému tak asi budeme mať Timeu... 😉
@denka23 Timea je jedno z mien, ktore by som si vedela predstavit a objavilo sa na mojom zozname, takze ti ho urcite schvalujem🙂🙂 Pre mna je to velmi tazke, lebo na kazde meno mi niekto povie preco by som ho nemala davat..a uz som taka domotana, ze uz ani sama neviem ktore sa mi vlastne paci🙂🙂
No a ja byvam vo Svatom Juri, ale rodit by som chcela v Trencine-mam tam aj lekara..teda ak sa tam stihnem presunut ked to bude potrebne🙂🙂 Inak by som volila Kramare.. a ty ako, kde?
Ahojte, ja som tu nova, termin mam 8.9. a bude to nase prve babo, dievcatko.. Uz sa zacinam nejako velmi tesit a pisem zoznamy co vsetko musime nakupit. Tehotenstvo zatial bezproblemove, teda sem tam sa nieco vyskytne, ale snazim sa to rychlo zazehnat a nicim sa nestresovat 😀 Ale ked tak nad tym rozmyslam tak mi bolo uz vselico za to tehu ale nastastie to nejako vsetko preslo same 😀
ahojte tak už vieme že aj naše druhe dieťatko bude dievčatko, ešte sme toho moc nenakupovali lebo dosť veci mame, ale kočik budeme kupovať, len sa neviem vôbec rozhodnúť aký 😖 chcelo by to kompromis medzi cenou a kvalitou ale tolko ich už pozeram až sa mi zdaju všetky rovnaké 🙂 vy ste si už vybrali ?
@sylvasik s tým kočiarom nie si sama, zvažujem a neviem sa rozhodnúť. Keď to už vyzerá, že som našla ten správny, natrafím na nejaké negatívum a ideme odznova 🙂

@monuli1985 fuuha az o dva tyzdne?? ale to je vela nie? to tiez nie je dobre ked tak rychlo babo rastie... nepomylila si si termin menzesu alebo sa mozno doki pomylil pri merani... 😕