icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

monuli1985
12. jún 2011

@sylvasik
@littlebubu baby skuste kuknut ten coletto giovanni co mam v albume,mne sa ohromne paci,aj cena aj kocik aj vlastnosti

sylvasik
12. jún 2011

aj ja som bola presne tak, keď sa mi páčila športová časť tak sa mi nepáčila hlboká časť, alebo farebnosť, proste stále niečo....
@monuli1985 pozerala som ten kočik a takýto neaký hladám aj ja, aj kolesá su dosť velké do snehu aj cena je naozaj dobrá, a majú ho aj tu nablízku v obchode tak si ho pôjdem s mužom pozrieť 🙂 on ešte musí ďalšie veci zhodnotiť, pri prvej dcere nebol taký výber a bolo dobre 😵 a budete si kupovať aj autosedačku ku kočíku ? my máme také obyčajné vajíčko a ani v tom som sa ešte nerozhodla, ale má to výhodu keď zaspí v aute stačí len preložiť

denka23
12. jún 2011

@petula25 Neboj s tým menom to ťa určite napadne....ja tiež som vyberala asi 3 mesiace meno a tiež veľa ľudí mi vravelo, na každé čo som našla že to nie lebo.....a jediné šťastie že na Timeu zatiaľ nik nič nepovedal....ale radšej ho moc nikomu nehovorím nech mi to nevyhovoria... 😉 do TN zo Sv.Jura je troška diaľka...nie? ale myslím si že to stihnete keď sa popnáhľate 😀 ja momentálne bývam aj s drahým u mojich rodičov v Hubiciach (to je pri Šamoríne), dokým sa nám nepostaví bývanie (ale to je predpoklad že až po novom roku ☹ )...a rodiť by som chcela ísť na Antolskú....je pravda že to je 25 minút autom...ale musím to stihnúť 😀 😀 😀 lebo určite doo DS nechcem ísť rodiť aj keď to mám 15 minút autom....

monuli1985
13. jún 2011

@sylvasik bez autosedacky-vajicka,lebo mame po prvom...a mne sa ani nepaci moc vozit deti vo vajicku,ked to nieje nevyhnutne

domca11
14. jún 2011

Ahojte....som tu nova a tiez mam termin porodu v septembry...presnejsie 28.-30.

lulu821982
15. jún 2011

Ahojte babulky. Možem sa k vam pridat aj ja???? Tiež patrim medzi septembrovky. Termin 15.9.

dani84
16. jún 2011

@lulu821982
@domca11 sem uz moc nechodime, lucyliu vas prida do nasej sukromky, napiste jej IP 😉

livuskad
20. jún 2011

ahojte kocky chcela by som sa spytat kam chodite nakupovat vecicky oblecko a vecicky ine ake obchody odporucate alebo internetove obchodiky... dakujem...

39520
22. jún 2011

caute tehulky! Som tu nova, ale patrim k vam, kedze termin mam 4. septembra. Som v 30. tyzdni. Cakam chlapceka, nemusim pisat, ze sa ho neviem dockat, kedze sme na tom rovnako 🙂 Bolesti chrbta a niekedy krce v brusku mam od 2. mesiaca. Naposledy mi zistili malo zeleza, tak ho uzivam. Ale inac vsetko ok. Buduci tyzden idem k doktorovi, bude mi drobca aj vazit, tak som zvedava ako sa vypapal 🙂
Mala som dva pokusy na 3D vysetrenie, ale syncek bol zle otoceny, alebo mal pupocnu snuru pred tvarickou, tak mi nespravili video, zase ma preobjednali, ale uz na treti pokus som ani nesla, vsak to bolo v 29. tyzdni, to sa ani 3D nerobi...
Kocik mam uz kupeny, na inzerat, trojkombinaciu Quinny za 230,- €. Snad budem spokojna.
Drzim vam vsetkym palceky, nech nam to rychlo ubehne a nech mame tie najkrajsie a najzdravsie deticky 🙂 A nech sa zase rozbehne tato tema..

bmarcelab
22. jún 2011

@livuskad ahoj,ja som objednavala cez www.kojenecke-obleceni.eu je to ceska stranka a bola som moc spokojna,a zo slovenskej som objednavala cez www.japitex.sk,a tiez maju dobru kvalitu.

kristinka86
24. jún 2011

Ahojte! Dlho som hladala tuto temu - september 2011, ale kedze sa do nej neprispiealo, tak mi ju neukazovalo.. 😅 Uz som si myslela, ze tu ani nie je.. Ale ved babatka sa musia rodit aj v tento mesiac, vsak? 😀

Takze ja mam termin 26.9.2011 a budeme mat chlapceka.. Velmi sa tesime! Zatial je vsetko OK..

@dani84 Mam teda aj ja napisat IP??? 😅

dani84
24. jún 2011

@kristinka86 ano, lucyliu ta tam prida 😉

mata4
24. jún 2011

ahojte, chcem sa opytat preco vsetci chcete IP, preco nechcet tu pisat, aby ini necitali??

lucka1987
24. jún 2011

@mata4 ani ja neprispievam moc do verejnej temy.. lepsia je sukromna, ktoru mame zalozenu.. staci napisat zakladatelke a si tam... je to osobnejsie a sukromnejsie.. takto nevies kto si to cita... 😅 a velakrat sa preberaju aj temy nie len tehu ale aj sukromie a tak.. a nebudem predsa pisat do verejnej temy moje napr zdr.problemy s napr s prsnikmi a podobne...
forum ni je o tom ze ja budem prispevat a iny citat je to o vzajomnych konverzaciach.. a tak ak niekto len necinne sedi a cita.. ja z toho moc nemam.. iba pocit ze kecam kecam a cudzi citaju. preto radsej ip alebo sukrommne temy . aj ty si tehu a cakas v septembri?

kristinka86
24. jún 2011

@lucka1987 Pred obedom som sa ozvala cez IP a stale nic.. ☹ Ona mi potom posle link do tej sukromnej skupiny, ci ako to funguje??? Nie som tu dlho registrovana a toto som este neriesila.. Vdaka! 😅

mata4
24. jún 2011

@lucka1987 ahoj, uplne rozumiem co pises...., ano 24-27.9. dievcatko a doma mame 13. mesacneho chlapceka 😉

lucka1987
24. jún 2011

@kristinka86 no napises lucyliu (aspon tak myslis ze sa pise) a ona ti odpise... niekedy ma asi menej casu a na nete nie je... len ti da pristup a uz mozes vojst do skupiny septembrove zlaticka 2011 😉
@mata4 ono je to hlavne o tom sukromi... uz mam s tym skusenost tak radsej budem pisat veci do temy. ved tam maju otvorene dvere vsetky tehule co cakaju v dany mesiac 😉

kristinka86
24. jún 2011

@lucka1987 Uz mi odpisala a ja az teraz citam, co pises Ty.. 😅 Nenapisala mi nazov temy, len ze uz mam pristup do skupiny..Tak si ju idem naaaaajst.. Dakujem! 😉
A jasneeeee..Na co tam budu chodit zbytocne tie, co maju termin v iny mesiac, vsak? 😀 Ved kazdy mesiac tu ma uz svoju skupinuuuu.. 🙂

lucka1987
24. jún 2011

@kristinka86 tu je tema 😉

kristinka86
24. jún 2011

@lucka1987 Uz som tam napisala - som si ju dala vyhladat.. Dakujeeeem! 😉 Vidime sa tam..

papkoska
27. jún 2011

ahojte. Ja mam tiež termin druhe babatka 8.9.2011. Pohlavie ešte nevieme. Budeme rodiť v žiline. Aj vy?

lucia1974
27. jún 2011

ahojte rada by som sa pridala. termin mame 8 septembra, cakame dievcatko a rodit budeme na kramaroch.
zatial mame vsetko tak ako ma byt .

danculik
29. jún 2011

Ahojte, rada by som sa k vam pridala, mam termin na 17-22 Septembra🙂)dvaja odlišný doktori sa nevedia zhodnúť:o)))) inak ako sa máte? už čoskoro začnú horúčavy to si asi užijeme ☹ Niektorá ktorá bude rodiť v KE?pravdepodobne asi na Rastislavke?🙂..Inak zatiaľ sa to dá vydržať, až na to, že ma bolí chrbát a strašne ale prestrašne ma boli bránica....tak hnusne ma tam pichá...nemáte s tým niektorá skúsenosť?..A taktiež aj v podbrušku a vlastne celé bruško ma boli , také krče🙂...snáď to do Septembra vydržím🙂

petula25
30. jún 2011

Ahojte, rada by som aj ja mala pristup do tej skupiny septembrovych🙂🙂 termin mam 1.9.:):) a rodit by som chcela v TN, aj ked byvam v BA..

kika423
30. jún 2011

Ahojte 🙂 Je tu niekto kto má termín okolo 23.septembra a chystá sa rodiť v Trnave ako ja? 🙂

riave
2. júl 2011

@kika423 ahojik a preco si sa rozhodla pre Trnavsku nemocnicu ak smiem vediet ?

kika423
2. júl 2011

@riave ahoj, som zamestnanec Trnavskej nemocnice, tak preto...a aj som počula trošku lepšie referencie ako o PN...ale neviem to posúdiť, tak sa nechám prekvapiť 🙂 Ty ideš do PN?

riave
2. júl 2011

@kika423 no premyslam o TT, lebo co som sa dozvedela o PN nemocnici, tak des....len som este neni pevne rozhodnuta, zvazujem pre a proti 🙂

kika423
3. júl 2011

@riave A prvýkrát si kde rodila? Bola si spokojná?

ivonuska
3. júl 2011

caute babeny...termin mam 20.9 ale uz sa neviem dockat toho drobca 🙂