September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@engellka, asi by som si stala za svojim pravom, najme ked chces byt pod dohladom. Povedala by som na objednavacom cisle nemocnice (objednavaju sestricky), ze moj lekar ma dovolenku a ze som bola naposledy vtedy a vtedy a ze chcem liecit streptokoka a asi by som uz nesla k tomu primarovi, ved aj ini doktori maju sluzbu...
@mata4 No bola som dnes na pôrodníckom oddelení, požiadala som o vyšetrenie, aj keď sestrička nebola dvakrát nadšená, ale napokon mi lekára zavolala, chvíľku som si počkala. Všetko sa zdá byť v poriadku, malá má odhadom 3300g, prietoky sú O.K a streptokoka budú riešiť až počas pôrodu, kedy mi podajú antibiotiká. Aspoň som sa trošku ukľudnila. Inak je ten svet fakt malý, nevidela som ťa celé roky, len čo to som vedela o vás, keď niečo Števo spomenul, držím aj tebe palečky, nech všetko vyjde ako má 😉
@denka23 aj my sa nevieme dočkať, synátor a aj malá sa stále vypytujú kedy už to bude.....termín mám 17.9.-takže nech si radšej ešte počká, aby bolo všetko ok 🙂 🙂 ...včera som sa hrala na hrdinku...pomáhala som pri premiestňovaní nábytku 😉 😉 😉 ...zatiaľ nech si zahrá fotbal,aj keď to niekedy preháňa 😉 😉 nenechá ma pospať si 🙂 ...malinká je tvoje prvé bábätko???
@martaa4s 17.9. to máš ešte naozaj čas, nech hlavne maličký čo najviac vydrží.....ešte má čas 😉 😉 a hlavne to premiesťňovanie nábytku, alebo aj iné podobné aktivity asi už neskúšaj lebo naozaj pôjde skôr na svet 😀 😀 😀 to s tým spaním veľmi dobre poznám, už ani neviem kedy som si dobre pospala....ja napr. už od júna neviem zaspať skôr než okolo jednej až druhej a neviem sa ale zobudiť skôr než 9.00 - 10.30....trošku otočené spaníčko 😀 ....zvykla som si už na to....no teraz to je už aj také že som moc preležaná...neviem si už nájsť ani polohu na spanie....takže spánok už nula bodov.... 😒 a malinká je moje prvé babatko 🙂 takže všetko premiera.... 😉 😉
@lenkakusi ahoj lenkaaa aj ja mamtermin septembra cakam dievcatko karolinku tesim sa nan u velmi ,,,a ty si odkial :D
@zdenocka ahoj si z pp aj ja a taktiez cakam miminko 16.9,011 dievcatko karolinka popiseme ?
ahojte je tu nejaka babenka z popradu a okolie cakam prve babetko a hlôadam si kamaratku na spolocne ko ciarovani e:D som z pp a termin mame 16.9.011 dakujem
@mixalka27 ahoj ja som z pp...ak nevadi cakam miminko v septembri 16.9. m ozme byt kamosky
@tinka_binka ahoj ja mam termin 16.9.011 popiseme cakam idievcatko
Ahojte baby, i my mame termin v septembri, konkretne 19.-ho, ale si predstavte, ze este nevieme pohlavie 🙂 To nase dieta sa na sone stale otoci tak, ze nasa pani doktorka nevie povedat ci je to chlapcek, alebo dievcatko....Ale ked si tak porovnavam brusko so zenami v cakarni, tak ho mam akesi malinke 😒 ..tak uvidime, bude prekvapko ako sa patri 🙂 Ale velmi sa tesime...
ahojcek popise nejaka maminka co c aka miiminko v sept. dievcatko:D rada spoznam dobru kamosku
baby je tu niekto z KE kto bude rodit na Rastislavke? ak ano vybavujete si doktora k porodu?
@lehotka jaaaj iha tak to nie je dobre...neboj sa dobre to dopadne...tak ja tam idem vo stvrtok ma objednali na 9.30:-) tak uvidime...zatial sa mam ok...aj ked uz fakt ledva fucim...hlavne mi nohy opuchaju v tomto teple...no ale uz do dajak doklepem🙂)))len keby nebolo tak horuco a netlacilo ma vsetko a vsade🙂)))
@lehotka No volám sa že Daniela🙂))) akurát idem od doktora ešte svojho gynekologa , som bola po vysledky z posledneho vyteru tak mam malo zeleza, ze si mam nieco kupit...a taktiez magnezium....velmi ma nepotesil, A taktiez ze nejak vytok mam silnejsi...ale ze je to zatial v norme. Som teda zvedava, ze co mi zajtra povedia na Rastislavke...ja by som to uz najradsej mala za sebou....mohlo by to byt aj skor..ne?🙂))))nehovoril ti doktor ze kolko mas este casu?😲))))
Uf, aj vas tak nicia tieto horucavy? Nechcem byt zla na dovolenkarov, ale uz nech to skonci....
ahojte mile maminky,chcem sa k vam pridat.termin porodu mam 9.9.bola by sranda keby to tak vyslo ale myslim ze malinka pojde skor,ako som citala tak niektore z vas mavaju poslickov,to je zrejme to co mam uz aj ja,hhhhh take tvrdnutie bruska a jemne menzesove bolesti.
a co sa tyka pocasia,musime byt zhovievave lebo ked si to tak vezmete tak cele leto bolo tak akurat,aby sa to dalo vydrzat,a tento jeden tyzden uz nejako vydrzime,no nie??? mna sa vsetci pytali ze kde som si bola vybavit take hnusne leto,hhhh ved do soboty ostava uz iba par dni.a potom zacne prsat.
caute maminky, ja vas sem obcas pridem pozriet, ci mate ronake problemiky ako ja, kedze tiez este spadam do septembra, veru je nas tu ako maku 🙂 chcem sa spytat, ako teraz citite pohyby babetka takto pred porodom, dost vyrazne, alebo len tak obcas kopne? Ja sa trochu obavam, lebo nase mimco je asi velmi lenive, v tychto horucavach ho vobec necitim, len sa tak obcas zamrvi, a ja neviem ci je ok ☹ Ked som cakala prve tak sa hybal pekne....
tak len pre info - bola som sa dat vysetrit, babo je momentalne ok, ale zistili nieco ine, kvoli comu ma budu musiet hospitalizovat ☹ takze dievcata, verte svojim instinktom ked sa vam nieco nezda 😒
ahojte maminy. My máme termín 11.9. a mám takých silných poslíčkov, že som si myslela, že dnes už mám pôrodné kontrakcie, taký tlak na spodok, skoro pravidelný, ale nakoniec všetko prešlo. Strašne mi tvrdne brucho, a v utorok odtiekla hlienová zátka. Dnes doki povedal, že pôjdeme každú chvíľu, že som už aj otvorená.. sa strašne teším, ale aj bojím, po tých dnešných bolestiach. Všetkým Vám držím palce, nech to zvládneme.

@engellka ahoj zdavi ta mata povodom z lubice, az teraz som si vsimla kto si 😉 /maja so stevom spominali ze mas termin zac. sept./ drzim ti palce nech vsetko dobre dopadne, nech ak chces kojit, si s dietatkom na seba rychlo zvyknete... a nech vam to ide jedna radost...