September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@ellie13 😀 , tak si uzivaj tieto krasne chvilky bez tazkosti, ja som pri prvom ma 15.5mes. skoro vobec nevedela ze som tehotna... bolo to super, posledne dni su narocne... no to patri k tomu... a teraz cakame druhe babo... dievcatko a je aktivnejsia.... aj sem tam niejake tie tazkosti... no kedze mam takeho maleho nezbednika doma... nie je cas riesit toto tehu 🙂...
a tiez mam uz par dni pocit ze rodim... hlavne vecer, no myslim si ze to teplo a to ze sme na nohach a stale sa niekde motame, nieco robime robi svoje... no ale da sa prelezat cely den /tie co musia chapem to... aj pri prvom som len oddychovala a teraz z toho este cerpam 😉 /
tak oddychujte kde a kedy sa da... nabije vas to na par mesiacov... viem co hovorim 😉
maminy, vela sil k porodu, a nech sme vsetki zdrave a aj nase deturence...,
potom ak budete mat cas a chut napiste meno babetka velkost atd... urobime zoznam 😉
@mata4
Dakujem 🙂
Ja by som si naozaj vedela predstavit este nejaky ten cas 2 v 1, bude sa mi tazko lucit s tym "banderom" 🙂 nie ze by som sa na malinke netesila, no pravdu povediac sa zacinam celkom bat toho noveho co nas caka a ako to budeme vsetko zvladat.predsa len, je to uz navzdy...
Ale dufam,ze to nase babätko bude aspon take stastne a pohodove ako bolo stastne,krasne a pohodove moje tehotenstvo 🙂
ty si to budes hadam viac uzivat ked sa malinka narodi a maly bude pomahat a starat sa ako spravny velky bracek o sestricku 🙂
Uz sa na nu vlastne tesi, alebo si to este velmi neuvedomuje?
Vsetkym buducim septembrovym maminkam, zelam vela sil k porodu a zdrave deticky..Drzime si palce..🙂))) 😉
@ellie13 budem rada ked poviem ze si obe deti uzivam, bude to fuska... no na druhej strane...uz si nevyberiem 😉 a aj sa tesime..
a snad nebude mat tie nalady s ktorymi nas drobec teraz zacal... on si neuved. ze bude druhe babo... akurat tak rad na mna skace, a sucasne aj na malu... no a to nie je sranda...
som zvedava ci sme stale KP dole, no kedze kope do mechura tak asi ano ... no co aj tak sa da porodit klasicky...
@danciana aj tebe moja nech mas v pohodkeporod aj celkovo vsettko okolo babetenka 🙂
@karolinka2427 napodobne..🙂))) 🙂 😉
@danciana a co cakasbabenku ci chlapceka 🙂 a a ko sa citis nemas komntrakcie
@karolinka2427 cakame chlapceka..🙂) No brucho mi pod chvilou tvrdne aj sa uz pomaly otvaram...som otvorena na prst. o tyzden poradna tak som zvedava, ako to bude vyzerat dalej...ty si na tom ako??? 😉
@danciana vies co mne nikdy doktor este nepovedal ze ci sa otvaram na kolko sa otvaram nic,,,,ale citim sa odobre,,,,mava,mm kontrakcie sem tam,,,ale mensie, tak uvidime co bude dalej ja chodim do poradne kazdy tyzden a dobre zatialvsetko ok len ja mam sc ukrom problemy c ukrovka teh, ale to sa my v teh,obkajavilo inac ok anohy riuky my puchnu
@karolinka2427 mne to vzdy pise aj do tehotenskej knizky, mozno to tam aj ty mas...jedine co mna trapi, je nespavost, zaspavam aj o pol3 v noci a hnusna neznesitelna kyselina po kazdom jedle...uz ani nemam chut jest, ked viem, ze mi zase bude zle..no ale musim..ja az tak strasne nepuchnem...zatial..iba mierne...no ale uz to nejako vydrzime...pre tych drobcov nam to stoji. no nie? ale inak sa citim fajn..aj vies kolko ma mala kg? ja sa na to chcem opytat, lebo mi ho uz dlho nevazil, tak som zvedava... 🙂
@danciana mala ma2450 kg,,,v utorok vravel doktor a pise nieco do knoizky alen neviem precitata 🙂 no ja beriem taky dobry cajik na spanok v tehotenstve a pomaha joj neviem jak sa vola teraz napisem tii ho potom do ip,,,,je dobry z rumavceka pomaranca a este jedna rastlina,ano pre nasich drobcou musime vydrzat kolko mas rokou odkial si ? 😵
@danciana kolko si pribrala v tehotenstve ja 17 kg ale na nervy,,,,,chcem to zhodit mala som 50 kg pred oteh, 🙂
@karolinka2427 Dik, ale za tu nespavost moze asi ta kyselina, vzdy, ked si lahnem..ide to von...fuj..co uz...som z Prievidze a mesiac po porode budem mat 26 rokov..🙂 No ja som zatial pribrala 16kg, tak sme na tom rovnako...ale brucho vobec nemam velke...v utorok na poradni som bola u zastupujuceho gynekologa, lebo moj ma dovcu a sa ma pyta, ze kolky som tyzden ja ze koncim 37 a on 27? nie 37 a on ze a preco chodite bez brucha...som najskor nepochopila a potom som sa bavila...ale som vravela, ze som ale 16 kg pribrala a povedal, ze vzhladom k tomu kolko som mala predtym, je to ok.vraj sa lepsie rodi s mensim bruchom..a ty ho mas tiez malicke ako som kukala foto..;))) Ale neboj, nejako to uz len zhodime..kamoska pribrala 31 kg a maly ma 4 mesiace a uz ma len 7 kg zhodit.ale tak pribrat toklo je naozaj dost, to si neviem predstavit....
ahojte kocky... pocujte je pravda ze dievcatka sa naozaj zvyknu prenasat a prispieva k tomu aj uzivanie zeleza?? podla cyklu by som mala mat termin 18.9. podla ultrazvukov tak okolo 10-15 vraj no a uz dva dni vecer ked idem spat mam take palenie zo spodu akokeby som sa isla otvarat neviem no som prvorodicka takze to neviem rozoznat, a dost ma picha cele brusko aj chrbat ma boli... ale rano je to lepsie a zasa asi pride vecer a bude to horsie ako vcera... 😒 a dost mi pri tom aj tvrdne brusko...
@danciana no sme rovnako natom ja mam malinke brusko pribrala som 17 kg a v sept,porodim a novembri mam 25 takze skoro rovnako sme natom 🙂 skoda ze si tak daleko by sme si rozumeli a aj na se deticky by sa spolu hravali 🙂
@karolinka2427 som na opekacke teraz u sestry tak nema m cas odpisovat ale zajtra popiseme vela dufam ze tu budes 🙂
ahojte baby tak teraz sa môžem pridať ku vám 🙂 lebo prenášam a som si myslela že sa malý narodí v auguste no ale isto sa stanem septembrovou mamou 🙂 akurát len prežívam poslíčkov celý týždeň nič viac neviem kedy sa to rozbehne ale to čakanie je neuveriteľné otravné ...už neviem čo so sebou 🙂
@ingmiriama ahooooj kukam ze si bystricanka.. tak to sa mozno stretneme na porodnici 😉 uz sme tu tri z PB. jedna ide zajtra sekciu z mk, 😉 ma dvojcatka . aj ja som nervozna.. kedy ides na poradnu?
@4gubka ahoj no neviem čo je na tom pravdy ale mne povedala moja gynekologička že chlapci nú lenivejší ako dievčatá...tak neviem ale keď to mám porovnať som nou tak ja čakám chlapčeka a prenášam 🙂
@ingmiriama teda s tebou 4 😉
@lucka1987 ahoj no hej som 🙂 ale na poradňu už nejdem lebo moja doktorka má dovolenku a ja pondelok idem na príjem do nemocnice....rodiť idem do martina lebo sme sa sem presťahovali...inak som veľmi veľa uvažovala kde ísť rodiť ale medzi PB a Ilavou som sa rozhodovala ale potom to nečakané presťahovanie a je vyriešené Martin vyhral 🙂 a ty kedy ideš na poradňu ??
@ingmiriama dakujem... citala som uz toho vela po nete aj co som sa dozvedela a uz mi z toho asi sibe... este mam cas tak snad nam to zbehne... 🙂 aj gynekologicka mi povedala ze uz mam velku maternicu a nezda sa jej to ze by som uz mohla aj rodit podla nej... uvidime 😉
@4gubka podľa mňa budeš rodiť presne na termín uvidíš 🙂 prajem ti pekné čakanie...to je to najkrajšie čakanie keď sa blíži termín pôrodu....to teraz ty nerieš či budeš prenášať alebo nie ver tomu že to bude na termín...a bábätká sami vedia kedy ísť von to mi ver 🙂 ja mám toho čakania už plné zuby 😀
@ingmiriama uvidime... necham sa prekvapit... 🙂 vy sa drzte obaja... 😉 asi si uz skusala to so schodmi, oknami a tie podobne rady ci nie?
vraj ked zasa zacneme chodit cikat ako pojasene aj pre tri kvapky tak to uz pride....
@ingmiriama ja idem v pondelok.. ja aj keby si mam vybrat tak si vyberam Pb mne sa tam paci, aj personal a tak... v pondelok idem do nemocnice na rizikovu k durcekovi, a uvidim ako dopadneme ci si nas tam aj nenechaju, lebo brusko nam zaostava o 10 tyzdnov a mame malu vahu vraj... ale sono nas uz par krat takto oklamalo, takze uvidime
@4gubka tak s tým cikaním to čítam prvý krát 🙂 no hej skúšala a aj sex a ten mi odporučil už aj lekár som zostala vyjavená...neskúšala som tie čaje...a to si kde zobrala to cikanie ? 🙂 to sa mi veľmi páči

pozdravujem vas septembrove tehulky 🙂 a uz sa nm zacina september a snim babetecka nase 🙂 drzkajte sa vsetky nech nam to dobre dopadne 😵