September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
@ingmiriama no vraveli mi to uz viacere a dnes mi to este potvrdila svagrina aj teta takze nieco na tom bude 🙂 hoci mozno nie u kazdeho je to tak a babu moze zijst na um ze uz je cas len tak a zacne sa tlacit aj ked este nie je uplne vtisnuta hlavicka o mechur... chapes... ale vraj je to predzvest ze to uz nebude dlho... nie ako s tym padnutim bruska... ved niekomu ani nepadne a niekto ma padnute uz davno... cele je to take aby sme sa len tesili a nevedeli... take prekvapko je to aj tak 😀
@4gubka no ved ani ja neviem zaradit niektore bolesti... teraz mam par krat take ako na kramy, opakuju sa po par minutach par krat denne a su silnejsie ako pred par tydznami, brusko sem tam stvrdne, a obcas mi maly akosi divno tlaci na spodok ze ma az taky krc chyti ze sa nemozem pohnut.. hlavne ked lezim.
ved aj ty to mas uz za chvilicku.. mozno budes prekvapena a porodis skor ako ja 😉 teraz ej to uz take nevyspytatelne. tak sa drz.. ja si pojdem lahnut za chvilku
ahojte babulky tak ako sa citite ja uz to mam za 14 dni a zatial ani necitim ze idem rodit fajn pohodicka:D 🙂
@karolinka2427 ahoj, ja za 12 a teda " menstruacne" bolesti uz mam riadne. vcera doobeda som si myslela ze aj pojdem. a potom az vecer ma rozbolelo , a zas dnes rano... inak nic take okrem veeeelkej nervozity... a si uz otvorena? alebo ako?
@lucka1987 neviem ci som otvorena dr,,my nic nepovedal min,tyzden na kontr....takze asi este nie .bolesti nemam,celkom tak v pohode pijjes caj s ostruziny vravia ze je dobry na porodne bolesti ale nepijem ho ,,,,tj taky caj z malinovych listou , 😵
@lucka1987 ja myslim ze uz na tyzden asi pojdeme rodit 🙂 neviem no alebo budeme pretahovta..bojids sa porodu ja velmiiiiii
@karolinka2427 no ja som uz od nejakeho 36 tt otvorena myslim. najskor na spic prsta potom volne na prst a teraz ze takmer na dva prsty ci ako to vravel... ale dalej som sa neotvorila... a bolesti mam uz tyzden.. poslickov teda.... ono dnes ozes byt zatvorena a zajtra mozes ist rodit 😉 takze ja si ani netrufam povedat ze kedy to na mna pride.. myslela som ze vcera ale nakonec to bol plany poplach. nebojim sa.. ja sa nan skor tesim.. akurat som to peberala s kamoskami.. hlavne ze budem drzat drobca na rukach.. ved je to nase dlho vytuzene babatko. neboj sa , cim viac mas strach, tym si to sama robis horsim
@lucka1987 no verim ze to zvladnem ja sa ako teraz nebojim vies 🙂 ako nahle ma mokontrakcie boelest a uz to ide so mnou uz my je do placu a strach,,ale tak dufam ze to zvladnem nejak 😵 😨
@4gubka ahoj cakas dievcatko aj aja 🙂 a ako sa bude tvoje volat
caute septembrovky, nasej malej sa nejako nechce tak sme si to tiez preniesli na september, tak som zvedava kedy sa uz vypyta 🙂
Ahojte môžem sa k Vám pridať? TP 30.septembra 😵
@karolinka2427 ahoj ano dievcatko 🙂 no tak mali sme od zaciatku vybrane meno Kristinka aj sme ju tak cely cas volali, ze mala Kika 😀 ale nejako sme sa uz asi prekristinkovali tak teraz vyberame dalej a nevieme sa rozhodnut 😒 jemu sa pacia sa nam nikolka, mne sa paci aj emilia, liliana, svetlana, a momentalne sa mi najviac paci julianka... takze sme pred porodom a sme v koncoch 😀 😀 😀 neviem asi to nechame na prvy dojem ked sa nebudeme vediet rozhodnut... a ty?
@andy1909 ahoj tak vidim ze dievcatkam sa naozaj nechce vonku vacsinou sa prenasaju ako som pocula tak dufam ze tej mojej sa bude chciet nacas... uz mavam takych poslickov ze niekedy mam pocit ze uz by som radsej aj isla skontrolovat do nemocnice ale nejako to po par hodinach prejde a neskor zacne zasa.... ty si na tom ako? co ti vraveli lekari ze malej je fajn? 🙂
@4gubka To je asi individualne, raz pocujem, ze dievcatka sa ponahlaju skor a chlapci su lenivejsi, inokedy zase naopak, takze to asi zalezi od babatka. Ja hlavne ked som taka akcnejsia cez den, idem na dlhu prechadzku a robim cosi po dome tak vecer uz mam pocit, ze uz to na mna ide, ale po par kontrakciach to prejde takze mi je jasne, ze to boli len tie falosne 🙂. Bola som na kontrolu v stredu ked som mala termin a to len skontrolovali moc, tlak a ozvy, inak nic. Ja som v anglicku a tu to beru tak s relaxom, najblizsiu poradnu mam az o desat dni ak sa sama nevypyta dovtedy. A vsetky tie rady, co robit aby sa to rozbehlo, tak u nas zatial nefunguje nic 🙂
@4gubka no ja cakam dievcatko termin mame skoro rovnaky ja 16.9,a bude sa volat karolinka nic sa nemeni od prvej chvile sme ju tak volaloi a tk to ostane tesime sa na nu veeelmi 🙂
@alexa7 ahoj moja vitaj medzi nami tehulkami 😵
@karolinka2427 Dakujem za privítanie 😅 Ako vidím,obe čakáme dievčatko 😀
@alexa7 no ano ,,,ako sa bude tvoja volat?a akosa citis ? 🙂
@karolinka2427 Tk moja dcérka bude mať meno Loriana 😉 Citím sa dobre,vychutnávam si posledné týždne a mám skoro každý deň veľkú chuť na sladké 😅 😅 a tvoja? a ty sa ako cítiš,vsetko v poriadku?? 🙂
@alexa7 ja vies co nepripada my ze idem rodit zatial nic take neobvikle natahuje sa obcas my tvrdne brusko ale bolesti nemamm fajn v pohode moja sa bude volat karolinka 🙂 v utorok mam poradnu ,kolko vazi tvoj drobec moja 2500kg,,neviem ci nei malo .nebojis sa porodu 🙂
@karolinka2427 Lori váži 2860g ...Pôrodu ani mi nespominaj ...juuj velmi velmi... ja som strasne citliva na bolest a ty? 😉

@lucka1987 ahá no...držím palec aby to dobre dopadlo...ja som bola na pásoch ctg v PB a poviem že doktor mi môj výsledok z ctg opísal troma slovami a keď som bola v Martina na ctg tak doktor mi opísal výsledok to desiatich viet stým že mi podal aj osobné info čo nemôžem povedať v PB tam ma doktor vybavil ani nie mňa ale sestričku na chodbe a na posteli napísal vyjadrenie dobré že tak preto som sa tak ja rozhodla to mi dalo poslednú bodku