icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

martaa4s
28. sep 2011

@frogoo Ďakujeme 🙂 ....Dorottka sa už vypýtala na svet? 😉 ...držíme palčeky 🙂 🙂

frogoo
29. sep 2011

@martaa4s ešte nie 😖 stále sme kinderko 🙂 už druhý týždeň stále na dva palce otvorená, hlavička nalieha, pôrodné cesty pripravené -a našej princeznej sa akosi nechce... 😠 už som skúšala snáď všetky babské recepty, ale bez úspechu... včera som umývala okná na celom dome a jediné čo z toho bolo, že som bola unavená 😀
ešte k tomu dvojročná dcérka, takže si moc neoddýchnem...ale čo už..už asi len tú trpezlivosť..len ju pomaličky začínam strácať... 😢

vinyan
29. sep 2011

No, aj my sme stale v kope. Termin dla sona mame 29., co nje dnes, ale zatial nic... Hm, obavam sa cisarskeho, bo som po jednom a babo malo uz min.piatok dla odhadu 4kg. Uvidime, ako zareaguje doktor zajtra na kontrole. Dufam, ze nebudem lezat len tak cez vikend v nemocnici. Este je moznost pouzit lahsie vyvolavacky, tak uvidime... Rada by som uz mat za tym. Mam brucho jak slonica.

nikush
29. sep 2011

caute, tak aj ja som uz konecne dvojnasobna mama...Klara sa narodila 25.9 o 4:15, s mierami 3600g a 50cm 😔

frogoo
29. sep 2011

@nikush gratulujem, krásne miery! 😉

nikush
7. okt 2011

asi ma uz kazda porodene 😎 😎 😎 😎 tak vam vsetkym z celeho srdca gratulujem 🙂

frogoo
11. okt 2011

Ahojte, tak uz je medzi nami konecne aj Dorotka 🙂 narodila sa 5.10. 3680g a 51cm 😉
vcera sme sa vratili z porodnice 😵

martaa4s
11. okt 2011

@frogoo Gratulujem 🙂 , nech máte z Dorotky veľkú radosť 😀 a veľa zdravíčka nielen princezničke ale aj mamine 🙂 🙂 🙂 🙂

nikolka4
18. okt 2011

ahojte je tu niektorá*? 🙂

4gubka
20. okt 2011

@nikolka4 anoo 🙂 gratulujem mas krasneho synceka 🙂

nikolka4
20. okt 2011

ahoj ale to je aká nahodička že presne mesiac ako aj my hm parada 🙂
dik

nikolka4
20. okt 2011

@4gubka aj ty ju máš joj na spapanie

4gubka
21. okt 2011

@nikolka4 dakujeme 🙂 no moja sa pytala presne na termin 18.9. ale stihla to len tak tak o 5 minut 12 v noci 😀 😀 😀

lucka1987
21. okt 2011

tak ahojte kocky.. tak ako rastu babatka? my sme boli tento tyzen na poradni a mame 4.000 kg 😉

@4gubka aj nas sa vypytak na svet presne na termin.. ale za pomoci vyvolavacky, 14. sept.. o 22,35 😀

4gubka
21. okt 2011

@lucka1987 no gratulujeme 🙂 mne museli pomoct cipky inak by som sa asi otvarala s bolestami tyzden... 🙂 moja pribrala za tri tyzdne co sme odisli z nemocnice 760g a neviem ci to nie je malo, narodila sa mala rovne 3kg, pri odchode na 5 den mala 2670... A teraz mala 3430g... A vyrastla az o 5cm co neslo ani doki do hlavy...

lucka1987
21. okt 2011

@4gubka nie nie je to malo.. my sme mali pri narodeni 2900. ked sme odchadzali z nemocky 2700 a teraz presne ked mame 5 tyzdnov sme mali presne 4 000 ale krmime sa hustou bebou.... nekojim.
inak ved aj men davali cipky do spoidku.. prostin ci akjo sa to vola..ranoi dali.. cely den bolesti kosti akoby ma tam zospodu ktosi chcel ubit palicou a vecer to uz bolo 😉 ale na dlzku nas teda nemerali, ale vidim ze sme narastli.. nas marecek je taky tenky dlhy slyzik 😀

lija15
21. okt 2011

@4gubka aj moj sa vypytal na termin presne na 18.9 ale o 5.11 😀 😀
ajojky babulky tak gratulujem vsetkym mamickam 😀

4gubka
24. okt 2011

baby ako casto chodite s drobcom vonku??? 🙂

lucka1987
24. okt 2011

@4gubka no ja idem rano ked idem do obchodu.. . obchod nemam daleko. tak to mam taku miny prechadzku a potom poobede od 12 tej do 15 tej som s nim vonku.. alebo idem ku svokre alebo nasim na RD, byva,e pomerne blizko a tam si ho supnem do kocika starsieho co ma svokra a je vonku cely den a ja mozem aspon aj na zahradke este porobit co treba a tak....
ale uprimne.. neche sa mi samej behat po dedine s kocikom ako bludny holandan.. skor si to musim spojit stym ze mam kamsi namierene 😀

4gubka
25. okt 2011

@lucka1987 no hej ale ja namierene nemam mat kde a sa mi ani nechce ist tak tu v meste nikam lebo vlastne ani nie je kde iba ked tak tiez do obchodu a tam kazdy den niekolkokrat nepojdem povazovali by ma za blazna 🙂 takze ja som taky bludny holandan nic mi neostava, iba ked tak ako teraz ze sokm supla malu na balkon lebo nefuka teraz... tak trosku pobudne tam a uvidim ked o chvilku dojde tata tak asi pojdeme von spolu... 🙂

lucka1987
25. okt 2011

@4gubka no ja idem aj 2 krat za den.. ja mam deravu hlavu 😀 ale potom tp vidim aj na penazenke, ze kazda navsteva obchodu ma vyjde vzdy dva krat viac ako som ocakavala 😀 ja ma na dolnom konci dediny babku.. idem tam.. potom obcas treba do lekarne... na cintorin je hned velka zapalim sviecku mm strykovi / umrel ked mal 40 pred rokom / a dedkovi , ten pred mesiacom.. tak to spojim s tym ze im aspon sviecku zapalim... a potom idem zas na horny kponec dediny, tam mam otca... a tak no... obcas na salas kde predavaju ovcie vyrobky.. a vzdy si najdem nejaky ciel 😉
ale ako pises, klud je akj ed len tak lezi vonku v kocary u svokry a sem tam s nim pohupem alebo kocarom pohybem az ma pocit ze sa vozi 😀 to tam mam taky 25 rocny kocar.. komunisticky ale strasne dobre peruje a je lahky 😀 a pouzivam ho len na dvore u svokry takze pohoda 😀 😀

4gubka
25. okt 2011

@lucka1987 ved tie su najlepsieeeee 😀

4gubka
25. okt 2011

a inak neviem to nikde najst a len tak ma zaujima dokedy ma babo taku zltu stolicu riedsiu, po cely cas kym je kojene?? musim sa pytat doky asi, neviem ale asi je to ok ak je aj mala ok ci? 🙂

nikush
26. okt 2011

@4gubka je to v poriadku, nakolko plne dojcene deti maju mat stolicu zlto, zlto oranzovu ako prazenica...ina zacne byt az po prikrmoch...nemaj boja 😉 a ak by nahodou mala zelenu, este to neznamena, ze je to hladova stolica, ako poniektori tvrdia, stolica ked je dlho na vzduchu tak zoxiduje nazeleno 🙂 hladne dieta = kriciace, placuce, vrestiace dieta

4gubka
27. okt 2011

@nikush heeej dakujem 🙂 inak malej som vcera vecer pri kupkani nasla nad pindulkou taku hrcku napravo vyzeralo to ako opuchnute a po hodke jej to trosku zmizlo a zase to ma take nieco tam ako ked nam sa zvacsia uzliny len to nie je take tvrde ale tvar rovnaky... neviete co to moze byt? idem ku doky ale tak bojim bojim ☹

4gubka
27. okt 2011

a vcera som dostala aj mrchu ☹

lucka1987
27. okt 2011

@4gubka ja nekojim a cakam kedy ju dostanem.. neviem od coho to zavisi.. 😕 ale do nedele nech nechodi.. s mm mame vyrocie a mame rezervovany hotel 😀 😀

4gubka
27. okt 2011

@lucka1987 tak drzim palceky 😉

nikush
27. okt 2011

@4gubka nestresovala by som...s tym menzesom nezavidim, ja pevne verim, ze sa najblizsich 8 mesiacov neukaze ako pri Simonovi, lebo si ublizim 😀

4gubka
28. okt 2011

moja princezna ma pruh slabinovy a v decembri sa ideme objednat na termin operacie, ze na Vianoce uz ju nebudu operovat tak na januar niekedy... ze az po 3 mesiacoch sa robi... ☹