September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
ahojte tak mi sme na svete 8.9. a uspesne bezplienkujeme vid.bezplienkova metoda II.prajem pekny den
jaj miery: 3770 a 53 cm.
a musim sa pochvalit najviac som sa bala z toho ze ma budu sit a predstavte si nakoniec vobec nebolo treba 😵 😵 😵 tak som sa tesila lebo s prvou ma zasili p. mna aj tam kde nebolo treba..... 😠 dr bol taky ch....... no ale terat si to uzivam
prajem vsetkym stastne dni s drocami 😵 😵 😵
ahojte je tu niektorá?
baby vy provokujete snazilky, ja cakam tento mesiac na teste 2 potom vam napisem a, budem sa tu uz citit ako doma 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@eri28 neboj nic, raz pride... a vtedy ked najmenej cakas... my sme sa snazili od jari do leta... a nic.. tak sme to nechali tak.... a zrazu prisiel mesiac kedy si ale ze vazne nepamatame ci sme vobec boli s tatinom spolu lebo som bola choraaa a prave vtedy sup ho tam jedna zabludila presne do terca.... 😀 dodnes sa smejeme ze je od ducha asi 🙂... daj vediet 🙂
baby moje pisem vseobecne, v noci mam hlad, 2 noci za sebou a to smiesne, teraz ma trapi toto dnes rano, ze teda dosla, moja kamoska ona dosla, ale za cely den len 3 vlozky nic moc krvy mam strach, nie je to spinenie, ale na prvy den je to smiesne, co si o tom myslite 😉
dakujem za neaku odpoved
idem za chvilu zase spinkat 😀 😀 😀 😀
dobre ranko myslim, ze sa v noci spustila, vyzera to okej, len stale vela papam a prsia vedcie 😀 😀 😀 😀
dnes tu nik nie je 😀 😀 😀
asi snazilkujete, tak to ma byt 😀 😀 😀 😀 😀
AHOJ SOM TU NOVA MOJA MALICKA SA NAARODILA 29SEP 2011.RADI BY SME SI S NIEKYM PISALI A VYMIENALI RADY.
🙂
@veronika.sedlakova je tu tema - oktobrove babetka. Najdes to v teme - spolocny termin
@veronika.sedlakova moja 18.9. 🙂 a pozeram ze ani nie si z daleka ja som z kosic 🙂
preco nezalozite tmu septembrove deturence?
Ahojte maminky,tiež ako Vy mám doma septembrové bábätko 😵 Budem rada,ked sa mi nejaká milá maminka ozve,pokeáme a tak 😉

@nikush tak snad sa budes mat aspon ty dobre 🙂