September 2011
Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.
Dobre ranko🙂 No tak som si robila testik.....pozrite moj fotoblog......
@mirus11 no ja idem 18 ma objednal... no hej.. asi vsetky okrem bolesti prs... beham casto na wcko, aj mi bolo par krat zle, mam vacsie prsia.. ale neni mi nejako moc zle... ani tie priznaky nie su nejake poznatelne.. len strasne placem stale... (vsetko ako pri prvom thulkovani) ... len mam straaasne velky strach....
To dam mojmu zlaticku pekny darcek, zajtra ma narodeniny🙂))))))takze testik zabalim a je to:D
@mirus11 ved hej ked si bola na iui tak je to jasne..... som zvedava co je s @suzieqiu ....
ja uz som si zazila vela odchodov z temi.. ked som bola tehula v teme junove zlaticka, tak z 67 odislo 8 bab c potratilo.. uz to nechem zazivat zas.... nerobi to dobre na psychiku.. len sa budem stresovat..
baby ozvem sa po 18. jan.ked pridem zo sona 😖 😖
baby ani neviete, ako rada by som sa k vam pridala.....cakam na dve ciarocky uz 18 mesiacov a zatial bezvysledne.....drzte palceky....tento cyklus mam pocit, ze to mohlo vyjst 🙂
Ahojte,
@suzieqiu, urcite chod na pohotost. Moc drzim palce, nech ste v poriadku.
@denda83, vysli Ti krane ciarocky.
@lucka1987, neboj zosilneju, len kazdemu sa vylucuje ten hormon inak.
@kathrin17, kedy si budes robit testik? Budem na teba mysliet, ze sa k nam pridas 🙂 .
Ja som chcela ist k dokimu tento tyzden, ale sestricka mi povedala, ze mam az buduci volat. No ja by som sa tak velmi chcela ujistit, ze je vsetko tak ako ma byt. A mam pocit ze som otehotnela skor, lebo ciarocka bola na 28 DC dost silna.
ahojte tak uz som doma od dr. babetko je zatial este v maternici. meralo 6mm a dr. hovoril,ze to nemusi este nic znamenat,ze troska krvacam a spinim. do par dni sa ukaze co bude dalej a na buduci pondelok idem na kontrolu. ak je to zdravy plod tak sa udrzi a ak nie.. takze vykladam hore nohy a nic nerobim.

@suzieqiu jeeeeej ja sa opravujem to bude 5 tt+6 dni.. 😀 😀 som sa pomylila akosi 😅 akurat som rozmyslala ci ist do prace no vaham veru... 😕 😕 lebo uz som bola tak nastavena ze pojdem...