♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dakujem 🙂
A nie je tu niekto z KE, kto chodi do novej nemocnice ?
no neviem ale čo si všímam čo tu baby píšu tak su tu aj z vychodu ale myslim že z humeneho spišskej a tak s košic som nezaregistrovala nikoho....
aj ja som dnes bola na 3D 😀 nadherne volaco... dam par fotiek do albumu, tak nazrite ak chcete
no ja pojdem na 3D asi az v 24t,doktor odporucil a isla by som aj skor kurnik.
andelik krasne fotecky 🙂 uz viete co to je?
jej krásne fotkečky..... 😵 😵 a z toho sa neda určit pohlavie ??
iva,ja tiez tento styl presne leginy a tunika 🙂
doktorka sice prezerala aj intimne partie 🙂 ale este sa to neda rozoznat. tak az o mesiac. vtedy mam poradnu, dokina mi spravi klasicky ultrazvuk a snad sa zadari a bude vidno..
pravdupovediac mna to 3D nejako nelakalo ale tak tie tvje fotky asi rozhodne menia moj nazor 😅
no ja hlavne koli peniazom,nemozme si dovolit 3D kazdy mesiac a pojdem radsej,ked uz bude vacsie a pomeria vsetko,ci je ok. 🙂
ahoj andelik8, ešte to nebolo vidieť? 🙂
Ja idem budúci týždeň na 3D a strááášne som dúfala, že mimčo už ukáže, čo tam dole skrýva... 🙂
baby,ja som doteraz nevedela co je to celulitida,nikdy som nedrzala dietu a mala som peknu pokozku a teraz,pozeram do zrkadla zo zadu a na zadku normalne celu,ked stiahnem sval na zadku a pomaly to uz bude vidiet aj samo.nie som z toho nadsena,bude sa to dat zhodit potom?sa bnojim,ze ked to raz budem mat,sa toho nezbavim ☹
macu ja som pri tehu pribrala asi 17-18kg... ani ja som nelala celulu ani nič a po asi roku som sa dala naspat dokopy bez nejakych diet a cvičenia... ale teraz si dam určite zaležať lebo ked som otehu teraz tak som prave chcela schudnut bo už som to prehnala 🙂
takze v pohode to zhodim?uz normalne vidim ako na chrbte sa mi faldy robia ked sa ohnem,to je hruza.ale dam na teba,ked vravis,ze do roka sa dam dokopy,tak fajn.budem cvicit aspon doma.
baby,uz citite nieco v brusku?nejake steklenie?bublinky?
macu, nemaj obavy, urcite to vsetko das dole po porode 😉
my este nic necitime, este je skoro, ale minule som citila nieco take ako keby mi busilo srdiecko v brusku 😅
Kamoska uz rodi... 😉
kamoške držíme palce 🙂
ja som práve včera prvý krát cítila také zvláštne chvenie, celé to trvalo asi 2min, a nebolo to len na jednom mieste, koľko ste doteraz pribrali?
ja zatiaľ 2kilá, ale brucho mám ako v 5mesiaci a celkovo mám pocit, že som ako slon 😀
Ja som nepribrala nic 😉
k teme priberanie sa zatial nemam co vyjadrovat 🙂 zatial som stale v minuse oproti východzej váhe 🙂 - ale ako poznam svoje genet. predispozicie, ja to este urcite dobehnem a predbehnem
čo sa tyka 3D ultrazvuku, co som videla par fotiek - už sa tesim na vlastny - ale myslim, ze si pockam par tyzdnov, aby bolo nieco vidiet 🙂 teda nieco viac, aby sa dal drobcek pekne skontrolovať, ci je "kompletny" 🙂 - no ved uvidim, co povie doktor, nepamatam teraz kedy on posiela na 3D
a pred par stranami som si vsimla ze sa intenzivne rozoberali svadby a svadobne plany a tak, tak pridam ten nas 🙂
my sme s MM spolu tri roky (akurat teraz v marci), co sme par, pozname sa o mesiac dlhsie 🙂 a potom to už islo - pol roka po tom, co sme spolu zacali chodit, som mala na ruke snubny prsten, svadbu sme si naplanovali troska s odstupom - 1 rok, lebo som si robila doktorat a prerabali sme byt, tak aby toho nebolo vela naraz a aby sme dali zadost vsetkým poznamkam, ze clovece, neponahlate sa nejako? 🙂 🙂
takže svadbu sme mali 23.8.2008 (4 dni po mojich 29.narodkách a 2 dni po meninách, aby sme to mali pekne v kopke🙂 - takže teraz sa drobcek, ak pojde vsetko ako má, narodi dva roky po svadbe (termin mame zatial medzi 3-8. sept, ale ktovie, ci nas neprekvapi na vyrocie 🙂 ) .........
ešte jednu otazku som mala - vy niektore už citite pohyby? nie je to troska skoro? ja aj keby som velmi chcela, nech si hladkam brusko ako chcem, neviem tam analyzovať nic co by mi pripominalo kopanie mini drobčeka...
Ja necitim este nic. Teda aspon myslim... druhorodicky to vraj citia skor, lebo vedia co maju citit, ale aj tak sa mi to zda byt este prilis skoro.
No a k priberaniu a chudnutiu... ja som zatial v pluse 4 kila, vsetky som ich stihla nabrat za posledny mesiac. Po obdobi hroznych nevolnosti na mna totiz prisla nekontrolovatelna zravost, ale uz sa to trochu unormalnuje, tak hadam to uz pojde pomalsie.
A sestra mi tvrdi, ze ona sice pribrala 18 kil, ale hned po porode mala vacsinu dole a do pol roka bola na normalnej vahe bez cvicenia a diet. tak hadam to bude mat u nas vsetkych podobny priebeh 😉
jejda, preberáme kilečka? :D no po večeri sa radšej na váhu ani nepostavím 😅 😅 😅
Babulky, už ste preberali v diskusii mená pre vaše bábetká? No ja dávam svoj vyber:
dievčatko- Dominika, Lilly, Jazmina, Emma, Laura
chlapec- Dominik, Lukaš, Oliver
😀
tak u mna vedu:
baba - Rebeka, Ema, Ela, Nela, Agatka...
chalan - Kubko, Riško
ale ako sa poznam, nakoniec to bude nieco uplne ine 😀
andelik pekne mena, aj Rebeka sa mi velmi páči, hlavne ak sa hodí aj ku priezvisku. 😵
nooo mená, ja mám vybraté také bláznivé, lebo ja chcem mať nezvyčajné meno 🙂
Aj keď Jazmína vedie u drahého 🙂
A budúca svokra nás dokola otravuje, že chce mať Tadeáša alebo Nellinku
co sa tyka mien, mne sa pacia tiez skor netradicne, ale MM je straaaasne konzervativny, tak budeme mat asi Moniku a Jurka 😖 ... no to uz je aka napaditost 😝
Ja uz mam vybraté netradicné pre holku pre chlapca este neviem.
inak predtym ste pisali o vytokoch, ja mavam stale vytok a dost vela, obcas zlty a obcas do zelena, ale nic ma neboli, nesvrbi, tak ssnad je to OK

julcek, tlak, váha a moč príp. ultrazvuk a krv (na prvej a v 16tt)