♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte, tak ja som dnes bola na 2. poradni a videla som to moje malicke na ultrazvuku. Normalne som neverila, co to tam stvaralo, robilo salta, stojky, hadzalo sa sem a tam, kopalo nozickami aj rucickami, doktor sa smial, ze to co je za akrobata 🙂 Aj ja som sa musela smiat, a to by som sa nemala, kedze potreboval to babo pomerat. 🙂 Vysledky mam vsetky dobre aj to presvietenie sije, tak verim, ze vsetko bude ok. Len obrazok mi nevytlacil, ale to je asi na kazdom doktorovi.
Mena mame zatial pre chlapca nerozhodne: Juraj, Tomáš, Jakub a pre dievca: Kristínka. Pozerame hlavne na to, aby to ladilo s nasím priezviskom, ktore je typicky slovenske, takze ziadna Jessica ani Christopher to nebudu 😀
tinke ... a preco si si nepytala foto ... mne sam od seba tiez nevytlacil, ale som si pekne pytala, este sa cudoval, ze naco, ked som bola len 8 tt, ze to je aj tak este male, ale plati sa za to, tak nakoniec vytlacil 😀
aha, co som nasla, dobra blbost ... to co boli za lekari, ked nezistili, ze je tehu ... kuknite si
v U.K. je vsetko mozne, ja ked som si tam rozbila koleno pri pade z bicykla ( a to tak, ze som v nom mala vodu, ktoru mi potom na SVK tahali), tak mi ani rentgen neurobili, len mi to obviazali, poslali ma domov a povedali, ze si mam na to dat mrazeny hrasok. A na preventivnej prehliadke u mojho lekara, na ktoru mi kazali sa objednat, mi len odmerali tlak a odvazili ma - a tomuto oni hovoria, ze preventivna prehliadka, na ktoru mam narok raz za rok.
zuzanocka - asi som si mala obrazok vypytat, no co uz, hlavne, ze som videla malicke
my nie sme moc konzervativny ale obom sa nam pacia len klasicke mena.tie uz pomaly vymru,ked kazdy dava vseliake moderne,takze zas nase bude mat tym nezvycajne 🙂
fuj ostalo mi zle,som si rychklo dala pastekovy rozok.
tinke ... ved to, v UK je to bieda 😝 😝 😝 ... vdaka bohu za nasich lekarov
dala som do albumu moj dnesny sudok, ale vobec to nevyzera na tehu, ale len na tuky 😝
praveze vyzera na tehu, to ja mam ovela tukovejsi sudok, vyzeram ako v 7. mesiaci, pritom som zatial vobec nepribrala - to ale skresluju tie moje tuky, ktore mam hlavne na bruchu.
ja mam tukov az - az ... ved vazim skoro 74 kg, ale zatial ani neviem kolko som vlastne pribrala, Dr. povedala, ze budeme vychadzat z vahy, ktoru sme zapisali pri prvej poradni a to bola 73 kg, takze mam + 0,5 kg
ale ty si aj vysoka, ja mam 165 cm a 71 kg, fakt to nevyzera, ze ty by si mala nejake "tukove" telo 😉
ja meriam okolo 172 cm
no ja mam 173 a 54kg a mam veru uz tuky a na zadku to zacalo celulou ☹
macu ... teda, ze 54 kg, ved to som nemala ani nepamätam 😀 ... mozno este na ZS 😀 ... mna telo pod 62 kg nepusti, to mam odskusane ... ale mne bude po tehu stacit 65 kg ako som mala cca pred rokom a pol
Tak kamoska ma Magali 3945g a 51 cm 😵
Ja mam cca 180cm a uz dlhe roky som sa drzala na 68-69 kg. teraz som sa behom mesiaca prehupla na 74... 😖
andelik ... tak to si poriadne vysoka 🙂
narodila sa o 16h30 zajtra uz asi uvidim aj foto a v sobotu ju pojdem pozriet do nemocky 🙂
dobry vecer dievcata,
my hned zajtra rano o 8:00 NT, 8:30 poradna, juchuuu tesim sa 😀
mywiel, tak to ozaj origos meno kamoska vybrala. a aj miery ma celkom dobre,tak akurat 😉
ja mam co sa tyka chlapcenskeho mena jasno uz hadam zo par rokov. bude to fabien gabriel. a dievcatko sasha, len este rozmyslame nad druhym. mozno dam po mojej starkej, volala sa julia. stanka ma druhe meno po muzovej starej mame a priezvisko ma bez pripony -ova, takze nam to je uplne jedno, bude sa hodit akekolvek meno.
a este taka kuriozita, nasa matikarka na strednej nam kedysi rozpravala, ze nechape niektore mamicky, ktore daju nenormalne meno dietatu a este to aj neladi k priezvisku. vraj poznala jednu, ktora dala mena svojim dceram narcis a hyacint, no ale priezvisko mali haluskova ☹
Ja chcem Leiah Lisa a Marek Christian ale uvidime ci to este 100x nezmenim.... 😅 😀
ahojte babulky,
tak my sme dnes absolvovali NT sono a poradnu, juchuuuuu, vsetko ok...
podla PM sme dnes 12+2 ale podla uzv 12+1 CRL 55,8mm a NT 1,2mm
doky povedal, ze ok
ivanulienka81 gratulujem k pekným mieram 😀
mne tiež nesedia tie tt, práve pri meraní NT mi doki povedal, že podľa PM som v 11+6 a podľa CRL/mali sme 5,89/ som už 12+3, takže mi aj povedal, že mimčo je popredu, NT sme mali 1,3mm takže tiež super,na daľšie vyšetrenie ideš kedy?
Super viem TP 15.9. 😉 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
Dnes mi brali aj krv na AFP testy, vysledok za tyzden ale ja to beriem ako hotovu vec. 😉
mywiel, pekne fotky 😵 😵 😵 😵 😵
myviel to uz ti robili AFP?nie je to az od 16tt?aj mne sa paci foto
zuzanka neviem co ty rozpravas o tvojej rozkysnutej postave,na foto co mas v albume to vobec neplati.tak nestresuuuj,este len budem rozkysnute o par mesiacov 😀 😀
a este k tomu priberaniu som spominala,ze som asi nahodila najviac z vas,zacinala som na 59 (175cm vyska) a uz mam 65 🙂 Najlepsie bolo,ze mi BMI u doktora robili po 3 mesiacoch co som mala 5kg viac,tak som sa smiala,ze uz je asi neskoro 🙂
No mne to robili dnes som 13+2tt a vysledok je o tyzden 😅
no ja som bola na kontrole 12+2tt a to mi brali krv a teraz v 16tt mi budu brat dalsiu krv ale vysledky budu spolu s tou prvou krvou,ze to nejak oni potrebuje dve krvy,z kazdeho tyzdna specialne a z toho bude vysledok,tak mi doki povedal.
dnes som bola u zubara na povinnej prehliadke,kedze som tehu,do 4 mesiaca ti mozu robit plomby,potom uz nie.zevraj,no som lahsia o 30EUR.
tie AFP testy su co presne?
http://www.topky.sk/cl/11/689573/V-snehu-pri-ga...
ako len niekto toto moze dokazat ☹
Aj mne sa zda ze tie AFP testy tu robia 2x lebo 26.4. musim ist najneskor na poradnu a povedala mi ze neskor to nejde kvoli odberom krvi takze mozem ist na dovolenku na mesiac ale viac nie. 😉

myw a aké máš pre dievčatko meno ? 🙂
ja pre babu: Nataša, Hanka,Natalia,Karolína
chlapec: Filip, Jakub
zuzi hej rozoberali sme to lebo mna to strašne zervoznuje...ale tak už som to telefonicky riešila a ak to vraj neštipe nepali a neni "pudingová alebo tvarohová konzistenicia" tak by to malo byt ok 😔