icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
13. mar 2010

ahoj anarida
agnetkak, nerobi sa 2x iba sa robia prvotrimestrove odbery a druhotrimestrove odbery v tom 16tt a potom sa to vyhodnoti

anarida
autor
13. mar 2010

ivanulienka ahoooj 😵

liliana82
13. mar 2010

Ahojte baby
neviete ako je to s krvnými skupinami?
lebo odomňa nikto nechcel RH od priateľa, brali len mne krv, naňho sa nikto nepýtal, mám 0 RH+,viem že je horšie keď má žena negatív, ale aj tak by to mali mať zapísané

andelik8
13. mar 2010

ani mna sa nepytali na manzelove RH. Ak si +, tak je to aj tak jedno, nie?
no kuriozitka je, ze v zdravotnej karte mam od narodenia zapisane B+ a u dokiny na testoch mi vyslo ze B-... tak som si dala zopakovat testy, som zvedava co z toho bude 🙂

ivanulienka81
13. mar 2010

ano, ak mas Rh pozitiv je to ok, lebo je dominantny
otcovi dietata beru krv len v pripade ak ma matka Rh negativ

andelik8
13. mar 2010

mojmu nebrali ani ked im vyslo - a moj muz je +.... len mi spravili test na protilatky, ten bol negativny, takze vsetko OK.
ale aj tak si myslim ze sa niekde v labaku niekto pomylil a ja som + 😀

drakvak
13. mar 2010

Baby, mužovi nemusia brať krv, keď pozná svoju krvnú skupinu a poviete ju doktorke, pýta sa na to asi len vtedy, keď je žena Rh- Mne v prvom tehu brali 3krát krv na protilátky a neboli, lebo Naďa zdedila moju krvnú skupinu aj faktor, takže mi ani po pôrode nemuseli pichať tú injekciu, keby bolo dieťa Rh+

danabel
13. mar 2010

ahojte babenky, chcem sa vám len trochu vyžalovať... práve sme prišli z nemocnice, zase som mala krvácanie (prvé som mala v deviatom tt) ale teraz to bolo jasno červené! Zase ten stres, ja som totiž minulý rok v novembri potratila v siedmom tt a teraz sa všetkého bojím. Zas mi pichli magnézium a mám dva dni ležať a v utorok na kontrolu k môjmu doktorovi. No a najhoršie je, že sme sa dnes poobede milovali a to krvácanie je asi z toho.Už som drahému povedala, že už teraz keď som v druhom trimestri a doki mi nič nezakázal, tak budeme častejšie, lebo sa cíti odsunutý na vedľajšiu koľaj.
Som hotová.

liliana82
13. mar 2010

baby ďakujem za rady 🙂
danabel veľmi ma mrzí, že máš problémy, ja som si tým tak isto minulý rok prešla, a pri tomto tehu som krvácala až do 12tt, aj ja som mala jasnú krv ale miminko je ok, takže to nemusí byť zlé... 😒
Ja mám dnes nejaké bolesti brucha, ako pri mrche, ale nemám teraz mať, tak sa dosť bojím,,,
My nemáme sex už 3mesiac, a práve preto, že som krvácala, doki mi ho úplne zakázala, v pondelok idem na vyšetrenie, tak sa opýtam, či by sme už nemohli "...", tak snáď dovolí 😉

jazmina83
14. mar 2010

Danabel, hlavne sa nestresuj, tým ešte viac ublížiš bábetku 😨 , mysli napriek všetkému pozitívne aj ked to nie je ľahké, menšie krvácanie je u niektorých tehulkách bežné a nemusí to znamenať nič zlé. K tomu milovaniu, ak to doki nezakáže, nie je dôvod ho nepraktizovať, pozor však na klasickú polohu, aby partner netlačil na bruško. Ale ak sa toho bojíš, ale zároveň nechceš, aby sa tvoj drahý cítil odsunutý, sú aj iné možnosti ako sa mu venovať 😎
"aj vlk sa napapá, aj koza ostane celá" 🙂))))...( tou kozou nemyslím teba 😀)

jazmina83
14. mar 2010

liliana, aj ja mám 0Rh+, a je to ok 😵 😵 😵

maculienka123
14. mar 2010

agentka,to neviem ako to robia,mne len vysvetlil,ze tak krv v 16tt je na AFP ale budu si brat aj nejake vzorky z toho 12tt a nejak to vythodnotia,zevraj.

mywiel
14. mar 2010

Ahojko, dnes je pekne slnecno uz ani taka kosa nie je, ideme na oslavu k priatelom ich mala oslavuje prvy rocik, tak sa Kaya vytesi s detickami s kamaratmi. 🙂 😵 Vcera sme boli pozriet kamosku v porodnici ta jej mala je taka krasna uplne perfektné babo, plno hnedych vlasov. 😵

ivanulienka81
14. mar 2010

danabel, ja som pri prvom tehu tiez krvacala a doky nam zakazal sexovat
priznam sa, ze zo strachu sme aj toto druhe tehu zdrzanlivejsi

zuzuz1
14. mar 2010

mywiel ty si mi pripomenula jednu taku ponuku... teraz mi napadlo, mate niektora skusenosti s plienkovymi tortami? ak ano tak mlcim ako ryba, ale ak nie, mozem poskytnut foto a na akejsi dohode vyrobit... je to uzasny darcek k narodkam malickych deticiek... a mamicky sa potesia viac ako suchemu baliku plienok... 🙂

mywiel
14. mar 2010

zuzu dik tu to robia aj v obchodoch 😉 ja som kupila hracky a saty s topanockami 😵

zuzuz1
14. mar 2010

hej a mozem sa spytat kolko taka torta stoji?

mywiel
14. mar 2010

No ale tu su ceny vo Svaj. frankoch 😉 http://www.ptiboo.ch/fr/advanced_search_result....

anarida
autor
14. mar 2010

Ahojte kočky 🙂
Pridala som Vás do tabuliek všetky čo ste mi včera či dnes písali 😉 skontrolujte si či je všetko správne komu čo treba doplniť napíšte mi doplním,zmením upravím 😉 🙂
Už mi bol písaný aj návrh na pridávanie k tabuľkam teda do albumu z tabuľkami fotky brušiek tak ak máte už nejake to bruško a foto chcete pridať tak mi dajte vedieť napíšte mi tu do odkaziku a foto pošlite na email kt. nájdete v albume s tabuľkami 😉 🙂

agentkak
14. mar 2010

anaridka krásne fotečky malinkých máš 😵 😵 aky drobčekovia kedy si bola na ultrazvuku ???

baby ja som zas dnes bola na pohotovosti 😒 našťastie malinke je v poriadku ale tie bolesti ake som mala akože dakujem... porobili mi odbery vraj mam nejaky vnutorny zapal takže fasa.. 😔

silvika
14. mar 2010

agentka aky zapal gyn. alebo niekde v tele?

agentkak
14. mar 2010

tomu som prave nejak neporozumela...vraj mam chytene močové cesty .... dal mi to nejaky jednorazovy granulat na "odbakteriovanie" ale tym hodnotam nerozumiem viem že tam mam jednu zvyšenu som sa pytala j maminy a hovorila ze to može mat suvis aj s niečim inym.... resp. na lokti zvnutornej strany som si našla hrčku taku tukovu asi bolavu pohyblivu mama mi to kukala ale vraj s tym treba isť na chiru ale aj tak mi asi nepomožu kedže to bude potrebovat mag. rezonanciu..a to sa v tehu nemože.. takže možno aj s toho by mohli byt tie hodnoty zvyšene.. neviem

anarida
autor
14. mar 2010

agentkak ahoj moja ďakujem pekne boli sme minulý týždeň 😵 😵

agentkak
14. mar 2010

a ako ti je myslím fyzicky nejsi moc unavena???? zvládaš?? inak baby miška s emkou jaké kočeny 😝 dufam že ta poslúchajú 😅

anarida
autor
14. mar 2010

agentkak
Je mi úplne super až na tu únavu a nemôžem v noci spávať inak sa cítim fajn 😵
Preto sme aj baby dali včera večer k babke a dekovi aby sme si trošku oddýchli aj bez nich a aby si ich starý todičia trošku užili 😵 Ja si dnes užívam prázdny byt a ticho 😵 Nič sa mi nechce už od obeda sa chystam do Maxu pobehať trošku z mužom obchody aj na seba niečo a kočenam aj bábätkam 😵 😵 😵
Baby poslúchajú no kočky sú to riadne parádnice 😵 Ďakujeme 🙂 poslúchajú veď im ani nič ine nezostáva 😅
Miška je teraz s nami doma nechodí do škôlky tak si trošku užívame 🙂

agentkak
14. mar 2010

tak super, treba si oddychnut trošku a zrelaxovať sa ... a už máš brušeno? nemáš tam v albume foto bruška tak ani si neviem predstavit ako to vyzera pri dvojičkách 😅

liliana82
14. mar 2010

anarida drobci sú krásni 😀
Mne tiež "hrozili" dvojičky, kedže ich máme dosť v rodine, ale nakoniec "len" jedno , aj keď možno nám to víde pri druhom tehu, čo sa poteší, lebo by sme chceli 3 detičky 😀

silvika
14. mar 2010

agentkak teda nic moc, mne dokonca hovorili, ze operacie sa ani nemozu robit na kozi, lebo ze by sa to zle hojilo, kvoli hormonalnym zmenam v tehu, sa to neodporuca, nehovoriac o anestezii ze a vysetreniach ze. a aspon sa ti ulavilo od toho granulatu?

silvika
14. mar 2010

anarida, kraaasne fotky a ako ti zistili pohlavie?

ladywitch26
14. mar 2010

lili, tak ak chcete druhe dvojicky, tak treba otehotniet do roka od prveho porodu. mne vravela dokina, ze vtedy je vyssia sanca na dvojicky. no len to bude dost sranda, kedze budes mat dvojicky a este jedno starsie dieta, ale zas nie take stare, aby ti pomohlo, resp. bolo samostatnejsie. a aj sa zapotis, lebo napr. mne teraz stanka akurat skusa chodit sama, ale vacsinou ju este musim drzat za ruku a je neskutocne aktivna. a kedze nevladze stale len bezkat, musim ju dost nosit, co je pri jej 11tich kilach uz dost na mna. neviem, ako ju budem nosit o par mesiacov, ked uz budem mat velke brucho. 😖
inak moja kolegyna caka dva tyzdne po mne a oni maju teda veeelmi vysoke riziko dvojiciek, lebo jej manzel ma rodicov, a obidvaja, aj otec aj matka su z dvojiciek 😀 kolegynu to tentoraz minulo, ale este mam jednu, jej svagrinu, ktora teraz planuje tiez babo, a kedze si zobrala druheho brata z tej rodiny, tak sa aj ona boji, aby to neboli dvojky 😀